+1 oy
211 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,863 puan) tarafından
Vahşet ya vahşet çok kötü elim ayağım titriyor nasıl bı çağa denk geldik nasıl çocuklar yetişiyor gerçekten artık aklım almıyor sokağa çıkamaz hale geldik Rabbim korusun evlatlarımızı 

5 Cevaplar

0 oy
(922 puan) tarafından
Şu içinde olduğum durum o kadar kötü ki yani ben artık şaşırmıyorum evet çok çok üzülüyorum ama aaa inanamıyorum buda mı oldu diyemiyorum nedense inan bu çok kötü bi durum ama alıştım yani özellikle çocuk bebek tecavüzleri ve anne babaların çocuklarını ders yapmadığı için yemek yemediği için dövürek öldürmelerinden sonra hiç birşey beni şaşırtmıyo
(922 puan) tarafından
Rabbim hepimizin aklına mukayyet olsun evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
(1,863 puan) tarafından
Amin amin Rabbim çocuklarımızı kötü insanlardan kötü zihniyetli sapkın pislik insanlardan korusun inşallah
tarafından
Yanlış anladığım için özür dilerim fdn canım ❤️
Amin amin inşallah
(922 puan) tarafından
Estağfurullah canım Rabbim evlatlarımızı korusun bizleri korusun iyi yerlere gitmiyor hayat
tarafından
Kesinlikle :( çok üzgünüm çok
-Reklam-
0 oy
tarafından
O kadar haklısın ki bence sorun ailede. Yetiştirme daha doğrusu yetistiremiyorlar. Salı günü bebeğimi slingle kendime bağladım mecbur pazardan geçmemiz gerekiyordu böyle 9 10 yaşında vardır çocuk kadınlara domates falan atıyorlardı ileriden bana attı bebeğe gelebilirdi yüzüne rabbim korudu. Ben tabi çocuğa dedim ne yapıyorsun sen kucağımda bebek var ona gelseydi bana diyor bebeğini gebertirim. Çocuğa bir kızdım. Sonra bir adam baya kızdı çocuğa doğurup sokağa salıyorlar 
(1,863 puan) tarafından
Gerçekten öyle ya eğitim eğitim herşeyin başı eğitim ben çocuğumu böyle pislikler için mi bu yasa getiriyorum ya bakmayacagin çocuğu doğurma ne lanet bı zamandayiz Allah'ım kahrı perişan etsin böyle zihniyetteki bütün insanlari
tarafından
Evet öyle gerçekten 10 aylık kızım var onu bu kötülüklerden nasıl koruyacağım koruyabilecek miyim diye düşünüyorum hep
(1,863 puan) tarafından
Bende seneye anaokuluna baslicak kızım korkuyorum şahsen göndermeye nelerle karşılaşacağımızı bilmediğim için aklım almıyor artık ülke zaten gelen geçen hanı olmus her türlü sapkın pis insan var
tarafından
Rabbim korusun çocuklarımızı. Aslında iş hem ailede hemde devlette bitiyor önüne geleni almasalar.  Ve adam akıllı cezalar gelse ülkemiz çok güzel olur
tarafından
Canım eğitmek ile ilgili değil. Ben baş kesen imamda gördüm , bıçaklayarak öldüren mühendiste.  Tamamen hayırlı evlat ile alakalı bir durum. Sürekli dua dua dua Allah'tan her zaman için hayırlısını istemek lazım .
0 oy
(626 puan) tarafından
Yine ne olmuş bebek bakıcısındayken istismara uğramıştı en son bildiğim malesfki
(1,863 puan) tarafından
Bı çocuk 19yasinda iki kızı parçalara ayırıp birini surlardan atmış kafasını falan yola çok kotuydu ya sonra da kendi intihar etmiş
(626 puan) tarafından
19 tane kızı mı doğru mu anladım
(1,863 puan) tarafından
Hayır ya eksik yazmışım sinirden düzelttim şimdi 19 yaşında iki kızı parçalara ayırmış ya ben yazarken vicdan azabı çekiyorum
(626 puan) tarafından
Baktım şimdi kızlara dokunmadan gebertmesymis keşke kendini
0 oy
(3,616 puan) tarafından
En büyük etken bence aile sonra çevre. Aileler düzgün yetiştiremiyor, doğuruyor sokağa salıyor çocuk çevrede ne görse onu yapıyor, evde yanlış birşey yaptığında aile konuşmak yerine şiddet başvuruyor çözüm yok sadece bildikleri şiddet. Çocuk küfür etse aile uyarmaz daha çok teşvik eder, bir çocuğu okulda dövse umursamaz.  Aileler de malesef şu bilinç var bizden para istemesin bizi darlamasin eve kaçta geliyor kimle ne yapıyor ilgilendirmez ve ülkede hak hukuk adalet yok. Bu da kötü kişileri daha teşvik ediyor..  ayrıca herşeye sussan bir toplum var.. 
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Fotoğraflarını gördüm etkisinden çıkamadım çok kötü doğur büyüt bi pislik gelsin katketsn annesinin gözleri önünde kadın çığlık atıyordu bı video da annesiyms galiba 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 76 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,200 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 326 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 959 göst.
30 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 582 göst.