Arkadaşlar bu uygulamaya kadar ben kaynanaya görümceye bu kadar nefret duyulduğunu bilmiyordum. Ha eltiler birbiriyle anlaşmaz diye bilirdik ama görüyorum ki görümce nefreti daha büyük
Gel gelelim kafama takılan şeylere
Bende görümceyim 4 yengem var ve ben kendi iyiliğimden çok onlarınkini isterim. Arada küçük anlaşmazlıklar olsa bile yengeye nefret asla duyulamaz. Bana göre her insan dünyadaki tüm huzur mutluluk maddi manevi her şey aile saati vs. Abisinin olsun ister. Yani dolaylı yoldan bile olsa yengesine kötülük düşünemez.
Ama yenge görümceye isteyebilir sonuçta eşi yabancı.
Baktığımda kayınvalide de aynı şekilde oğlunun yuvası huzurlu olsun ister.
Eşlerimizi bu yaşa kadar kim yetiştirdi kim büyüttü kim kıyafetlerini yıkayıp ütüledi ailesi kızkardeşi
Neden evlendik diye o adamı satın almışçasına eşimiz onlara bir iyilik yapınca gözümüze batsın
Neden ben görümcemle fikrim uyuşmadı diye eşime de onunla küs diye baskı yapayım.
Burda hemen hemen hepimiz görümceyiz veya olacağız ve annelerimizde kayınvalide.. Hangimiz biz çok kötü görümceyiz diye al kaldırırız? annem gelinimize kötü davranıyor diye kaç post gördünüz şimdiye kadar?
Annemiz bizi yetiştirirken illa ki kızmıştır fazla harcama yapma, şu işin ucundan tut, şöyle ol böyle ol diye.. Neden kayınvalidemiz en ufak bir yorumda bulunsa bu kadar zorumuza gidiyor?
Sizce de özeleştiri yapmak gerekirse biz biraz fazla abartmıyor muyuz?
Ve son olarak şunu söyleyebilirim evet kötü insanlar bu dünyada var sıfat tanımaksızın..