İki tane arksim var biriyle çocuklarımız aynı sınıfta,ben bu ark si çocuğu konusunda çok uyarıda bulunmuştum çünkü sınıfa sonradan geldiği için çocuğumu dislicani söylemişti kızmıştım, işte ilkokula başlamıştı yapamayınca geri geodi bu yıl üstüne düş bak seneye baskicak artık dedim,birde eşi yemeğe iyy diyomus buda gülmüş bunda uyardım çok taviz veriyon cicugun yanında iyy derseniz sonra yemek seçiyor dersin tabi diye , öbür arkadaşta uyardı ama bu nedense bana takılmış ben tuhaf konusuyomusum çok pimpirikmisim çocuğum dört dörtlükmus mü, çocuğum kötü bişey yasatmisti bana ark sanıp anlatmıştım ona bile sevinmiş bana bunları öbür ark söyledi ev meraklisiymisim kahveye gitme merakım çokmuş onada çok gitmek istemiştim, kocamı kıskanıp parka vs giturmuyomusum bunları öbür ark onun nasıl birin oldunu öğrenmek için bende onun için söylediklerini anlatım diye anlatmış neyse çok üzüldüm çok kırıldım bende anlattım hiç yapmadım birşeyi yaptım şimdi bu ikisi önceden çok iyidi huyunu öğrenince bunları söyleyen ark bana döndü benle görüşmeye daha meyilli gelelim gidelim vs ama ona karşıda güvenim azaldı, çocuğuyla çocuğumda anlaşamıyor nasıl davranmam lazım sizce burda kim kötü