Hanımlar selamünaleyküm benim liseden beri yani nereden baksanız on yıldır konuştuğum çok sevdiğim bir arkadaşım vardı öyle birbirimizle sık sık konuşup muhabbet etmesek de yani liseden kalma bir bağımız vardı bu nişanı olduğunda ben annemlere gitmiştim tesadüf aradım hani ne yapıyorsun annemlere gitmişken seni de göreyim gibisinden o da yarına nişanım var sen de gel dedi ben de dedim hani kendimce çağırmış etmiş hani önceden haber vermedi ama ulan benim aramamla haberim oldu gine de dedim eşime hadi gidelim o gün gittim yani her şeyine de koştum yine yardımımı da ettim sonra beni düğününe nikah şahidi yapmış ben de Allah nasip ederse gelirim dedim o gün de tesadüfen hem eşim çok aşırı rahatsızlandı hem üç yaşında çocuğum var yani boğaz enfeksiyonu vardı ben ona düğünden iki gün önce haber verdim dedim ki benim böyle böyle hem eşim rahatsızlandı hem çocuğum rahatsızlandı ben gelemeyeceğim sonra arkadaşım bana küstü nereden baksan iki ay oldu iki aydır da arıyorum açmıyor mesajlarima cevap vermiyor dün yine yazdım ya dedim hani ben kendimi sana karşı mahcup hissediyorum ben de gelmeyi çok istedim hani o kadar aradım aç hani küs müyüz falan dedim o da kanka ben seni yarın arayacağım demiş aramadı bu saat oldu sonra ben yine aradım yine açmadı hatta ben eşime de dedim şöyle güzel bir ev hediyesi alalım evine ziyarete gidelim yani ayıp oldu da dedi eşim de tamam gideriz hatun sen yaz müsait vakitler olduğunda söylesinler dedi yani arıyorum açmıyor mesaj atıyorum döneceğim diyor yine dönmüyor yani ben anlamadım ne yapacağımı
bu durumda ben ne yapayım ben mi abartıyorum