0 oy
572 göst.
Diğer kategorisinde (153 puan) tarafından
Kizlar sabahtan beri asamiyorum yasananlari x te video ve resimleri de görmüş bulundum olayın ne olduğunu anlamaya çalışırken hiç bı haberden bu kadar etkilenmemistim sanırım anne olmakla da ilgisi var siz nasıl asiyorsunuz ne düşünüyorsunuz:( tavuk hasliyodum kaldırdım mercimek koydum günlük hayatımızı bile bu denli etkiliyor sadece haber okumuş biri olarak aileyi düşünemiyorum Rabbim evlatlarımızı korusun kollasin ;(

16 Cevaplar

+1 oy
(19,483 puan) tarafından
Ben de cok etkilendim bu olaydan. Bugün cenazesinde babasıydı sanırım. Adam boş gozlerle donmus bı halde yere bakiyodu. Öyle bı fotoğrafı vardı. Cok üzüldüm ya. Allah bizleri evlatlarımızı korusun. Hem zalim olmaktan hem de zulme ugramaktan
(153 puan) tarafından
Çok doğru dedin hem zalim olmaktan hem zulme uğramaktan Rabbim korusun amin
(11,367 puan) tarafından
Bende bir bu bide annesinin boğazını kesip atan vardı bağcılarda çok etkilendim nasıl bir tüh hali bilmiyorum midem bulamıyor düşündükçe caniler
(19,483 puan) tarafından
Gerçekten cok korkunç. Biz de cok etkilendik. 2 gündür eşimle konusup duruyoruz
-Reklam-
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Canli canlı herseye şahit olan anneye ne demeli :( ben haber okumaktan başıma ağrı girdi ve iblisin yeni videosu çıktı 1 sene önce çekmiş kızın kalbini çıkarmayı hayal etmiş ama olmamış yapamamış allahim nasıl bi devirdeyiz bizler neler yaşıyoruz:((
(153 puan) tarafından
Midem ağrıyor ;( aklım almiyor film bile olsa uzun süre etkisinden cikamazdim güpegündüz cnali gerçek olarak ülkemde yasandi
(2,184 puan) tarafından
Filmi anlıyoruz sonuçta yalan ama şimdi malesef hiç birsey film değil düpedüz ortada ne malum şimdi dışarı çıkıp arkadan bicaklanmayacagimiz:(
0 oy
(1,560 puan) tarafından

Hangi ana evladı böyle olsun ister? Hangi ana bu denli acıyı taşıyabilir? Peki öldürenin anasının yaşadığı acının tarifini kim verebilir? Hem kendi canına hem iki kişinin canına kastetmiş bir evlat. Peki yavrusunu o halde gören anaya ne demeli. Rabbim sen Tüm evlatları Hayırlı bir kul hayırlı bir evlat eyle. Yavrularıma hep böyle dua ediyorum. Gelecekte nasıl bireyler olacağını bilemiyoruz. Karşısına ne tür insanlar çıkacağını bilemiyoruz. Çok üzülüyorum. 

(153 puan) tarafından
Anne babasının yetiştirirken belki ihmali vardır ama suçu yok ki babası da kaç kere şikayet etmiş kendi evladini ;( çok acı
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Ben bakmadım dünden beri ama bugün reelste gördüm o andan beri annesinjn sesi kafamdan çıkmıyor çok zor Allah yardımcısi olsun 
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Videoyu yeni mi izlediniz? Ve tam olarak nerde?
(153 puan) tarafından
Evet kızı çığlık çığlığa surlara çıkartıyor orda parçalara ayırıyor kafasını aşağıya annesinin önüne atıyor kollarini kendine bağlıyor bacakları gövdesi surların taşı üstünde yani gerçek olamycak kadar korkunc
(4,091 puan) tarafından
Resimlerini çizerek yapacaklarını belirlemiş zaten evinde kafası kolları ve gövdesi ayrılmış bi kadın resmi bulmuşlar. Çok korkunç o annenin ölene kadar yükü olacak evladını öyle görmek
(2,196 puan) tarafından
N zalim hale gelindi ya. Henüz izlemeidm. Baktım ama göremedim
(4,091 puan) tarafından
Ben öyle dolanıyordum maalesef ki gördüm kızı paramparça yapmış. Kendini aşağı atarken kızın parçaları da yan tarafta görünüyordu videoda nasıl insanlar bilmiyorum ya
(14,613 puan) tarafından
Kız kardeşim de X var o görmüş gönderdi bana da çok kötü Göründe tansiyonum düştü Geve gece
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Ya ben şunu anlayamıyorum bunları şikayet ediyorlar sonrw tutuyolar serbest bırakıyolar hastaneye yatırıyorsun dr iyi diyip yolluyor hapise atsjnlar dşyorsun yargı serbest bırakıyor eee bunlwrın anası bacısı kızı yok mu ya şunu düşünmüyor mu ya benim ailemden birine zarar verirse diye 4 çocuk yapın diyolar normal doğum yapın diyolar lan nereye sığdıralım bu çocukları öldürsğnler diye mi doğurduk büyüttük tesadüf eseri yaşıyoruz yeminle
(153 puan) tarafından
Patlamaya hazır bomba gibi mayın gibi bide bisuru kayıtsız ne olduğu kim olduğu belli olmayan mülteci dolu. Rabbim bizleri ve evlatlarımızı korusun
(3,440 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Kızın ailesi de oğlanın ailesi de defalarca şikayette bulunmuş. Ama gel gör ki güzelim ülkemde adelet sadece duvarda asılı bir yazı.
(153 puan) tarafından
Aynen...
0 oy
(227 puan) tarafından
Ne olmjş ki ben görmedim
(153 puan) tarafından
Bı çocuk bir kızı takıntı haline getirmiş bir seneden uzun süredir. Kızın ailesi senelerce hiç kızı yalnız disari salmamis sadece yarım saat yalnız disari çıkmış ve çocuk onu İstanbul surlarında parçalayarak kafasını annesinin önüne attı. Yarım saat önce de başka bı kızı kendi evinde parcalayp öldürmüş
0 oy
(895 puan) tarafından
Olay ne canım hic haberim yok
(153 puan) tarafından
Bı önceki yorumda yazdm
0 oy
(3,314 puan) tarafından
Canım hangi kanalda gördün 

Gerçi yürek dayanmaz ya
(153 puan) tarafından
Twitter da
(14,613 puan) tarafından
Merak ettim varsa atar mısın
(1,303 puan) tarafından
Buraya atma lütfen etkilenecek korkacak çok insan var
0 oy
(1,248 puan) tarafından

Çocuklarimizi nasılsın koruyacaz kadın olduğum için korkuyorum artık allahım sn koru kötü insanlardan  haberi gördüm sabahtan psikolojim alt üst oldu o anneye çok acıdım Allah sabr versin bir  ruh hastasına kızı kurban gtti allahım sabır versin:'(

0 oy
(2,943 puan) tarafından
Bende gördüğümden beri başımda bir ağrı oldu hala ağrıyor napıcaz artık hiçbirimiz güvende değiliz seri katiller dışarda kol geziyor hiçbir müdahale yapılmıyor ta ki birinin canına Kıyana kadar böyle zamanda birde çocuk büyütüyoruz çok zor Rabbim çocuklarımızı korusun 
0 oy
(991 puan) tarafından
Kızın annesine çok ağladım. Allah'ım sabır versin. Bir insanın yaşayacağı en ağır şeyi yaşamış. Kadının feryadı kulağımdan gitmiyor. Benimde bir kızım var Allah'ım koru diye dua ediyorum sürekli. İkbali düşünüyorum istemsizce. Allah'ım kimseye yaşatmasın çok zor çok. O şeytani nasıl bırakmışlar öyle anlamıyorum Allah'ım o sorumsuzlari işini yapmayıp içeri atmayanlari da bildiği gibi yapsın 
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Bende aynı şekilde üzüldüm kıza iblisde okadar basit ölüm haketmedi aynı şeylerin daha beteri olsaydı
(153 puan) tarafından
Evet ya böyle durumlarda idam gelsin falan diyoduk ama al site astı kendini surlara içimiz soğudu mu asla sogumadi. Aynı şekilde muamele edilmeli
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Mynete girdim kaç tane haber gördüm simdi hepsi kadin cinayeti. Allahim korusun bizi ailemizi böylelerinden. Düşününce insanin kalbi sıkışıyor resmen.
0 oy
(674 puan) tarafından
Cok cok üzücü ve vahşi bi durum Rabbım çocuklarımızı kötü insanlardan korusun allah o annelere de sabır versin inşallah özelden atma imkanım varsa atarmısın  video ve resmin 
(153 puan) tarafından
Amin canım. Boşver kimsenin gormesini istemem

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
+1 oy
16 cevap 251 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.