0 oy
117 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,276 puan) tarafından
 Kizlar  bu gün hiç sigara içmedim bırakmaya çalışıyorum bir sene önce 3 ay boyunca içmedim ve ocaktan beri yine içiyorum günde 15 tane filan içiyorum bazen daha çok  ve şimdi sigara krizine giriyorum  kafayı yiyecem acaba bir tane içsem mi azaltarak bırakayım 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim şahsı fikrim sigara azaltılarak bırakılamaz.Az içiyorum zaten deyip içmeye devam ediyor insan kendi kendini de kandırıyo.Net bı şekilde bırakmak gerekiyo bence bu da çok zor biliyorum çünkü hamile kalmadan önce gece uykudan uyanıp içen,sabah gözünü açtığı gibi aç karna içen, paket bazen kesmeyip tütün içen biriydim ve doktor bana ciddi bı bağımlılığım olduğunu söylemişti.Çok şükür ilk gebelik belirtilerimden biride sigaradan tiksinip kusmak olmuştu tiksinip bıraktım.Ama yıllar önce de üst üste o kadar çok içmiştim ki yine tiksinip bırakmıştım.Tiksinmek için deterjanlı suya koyma gibi bişiler okumuştum bı araştırın isterseniz.
tarafından
Gebeyken bende içmedim hiçte tiksinmedim. Tiksinmek o kadar çok istedim ki doğumdan sonra başladım direk. Öğrenir öğrenmez bıraktım ahh ne zorlukla çocuğu doğurdum yolda içtim ya
(837 puan) tarafından
Bende tıksındım şuan ıcmıyom ama öyle canım cekiyorkı bırraoncr doğum yapıp içmek istiyor
tarafından
Ben bu freshliği o kadar çok özlemişim ki... Uyandığımda o ağzımda olan kötü tadın olmaması.Cildim bile bana değişmiş kan can gelmiş gibi geliyor.Şuan tiksiniyorum ve içmiyorum tiksinmesem de yine bebek için asla içemem bnde.Ama sonrası bnmde meçhul.Şuan gebelikten her halde uykum geliyor ama normalim sigarasız asla uyuyamaz
(837 puan) tarafından
Bende öyleydi m xane malesef sçılk 3ay kokusundan tıksındım resmen sonra kokusu guzEl geldı bana ama ıcemedım bakalım doğumdan sonra ne olucak sezeıydan cıktıgım gıbı sıgara ıstıyecek cnm oğlan da öyle olmustu
-Reklam-
0 oy
(344 puan) tarafından
Bende şöyle bıraktım her yudumda bebeğimin içtiğini düşündüm ve bırakmam gerektiğini beynime kazıdım onun dışında sigaraya vercegim parayı biriktirip küçükte olsa kızımın ihtiyaçlarını karşılamak daha cazip geldi bana kızımın eksikleri varken sigara keyfi yapmak zor geldi bana
0 oy
(765 puan) tarafından
Sigara azaltarak bırakılmaz, youtubea gir, Allen Car yöntemi diye ara ve izle

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 98 göst.
+1 oy
5 cevap 119 göst.
+2 oy
8 cevap 81 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.