0 oy
794 göst.
Diğer kategorisinde (295 puan) tarafından
Kızlar 16 haftalık hamileyim, hamilelikten önce eldivenle alıyordum ama şuan bikini bölgesinde hassaslık var alamıyorum acıyor, jillette sivilce yapıyor kaşınıyor, Ağdaya gitmek istiyorum doğuma kadar ama afedersiniz hafif kararmalarım var bide önceki doğumumdan kalan dikiş izlerim var . Utanıyorum ya ne yapacam.

20 Cevaplar

+4 oy
(4,721 puan) tarafından
Ben hep kendim aldım utanmaktan ziyade günah canım mahrem bölge sonuçta daha haftan erken yavaş yavaş halledebilirsin
(4,721 puan) tarafından
Venüs kullanıyorum canım hamileyken en pahalısını almıştım ama şimdi bımde satılam ikili yeşil olan Sımply Venüs kullanıyorum baya iyi kaygan duşta alıyosun bır dene istersen ona göre pahalı olanlardan alırsın..
(295 puan) tarafından
İkili mavi olandan bnde aldım onu kullandım ama hep sivilce yaptı , venüsü nerde bulabilirim
(4,721 puan) tarafından
Büyük marketlerde olur bıde trendyoldan bak canım
(295 puan) tarafından
Tm cnm çok teşekkür ederim
(4,721 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
+2 oy
(19,483 puan) tarafından
Ben agdaya günah olduğundan dolayı hiç gitmedim. Utaniyosan gitme boşver. Jiletle al ben hep öyle yaptim
(295 puan) tarafından
Önerebileceğiniz jiletler varmı cnm , bnde sivilce oluyor batık oluyor ve kaşınıyor
(19,483 puan) tarafından
Venüs güzel bence. Onu beğeniyorum
(295 puan) tarafından
Bı bakayım cnm
+1 oy
(12,583 puan) tarafından
git kuaföre miss gibi 2 dakida cırt cırt bitiyor anlamıyorsun bile büyük rahatlık. jiletle daha çok kararır
(295 puan) tarafından
Aynen zaten iki defa jilet kullandım kararma oldu , ee kuaförede gitmeye utanıyorum bide hamileyim zararı olur diye korkuyorum
(12,583 puan) tarafından
evde ağda gebeler için daha sıkıntı. kuaförler kadın doğum doktorlarından daha çok vajina görüyordur:) hiçbir zararı da olmaz. doğurana kadar gittim ben
0 oy
(12,533 puan) tarafından

Kiz acmaya utanmiyonda dikis izindenmi utaniyon :woot: onlar neler goruyodur sen meraketme :woot:

(295 puan) tarafından
Hafif kararmalarımda var :)) haklısın cnm
0 oy
(3,245 puan) tarafından
Zaten başkasının o bölgeni görmesi haram 

Bi de peygamber efendimiz koltuk altimizin tamamen alınmasını, bikini bolgemizin de jiletle alınmasını soylemistir
tarafından
Banada garip geldi bnce usturadan bahsediliyorfur
(295 puan) tarafından
Hamileyim cnm tüy dökücü kullanmak istemiyorum
(3,245 puan) tarafından
Jilet derken üstünden almaktan bahsediliyor
Ben camiye kurana gittiğimde hocamız soylemisti
İnanıp inanmamak size kalmış
Kimde kimseyi de bu konuda yargilamasin olurmu
tarafından
Ben inanmak inanmamak adına sormadım sadece bir müslüman olarak bilmek ve öğrenmek istedim üstünden olarak alın denmesi mantıklı hani jilet diyince o dönem bunu nasıl yapmışlar diye merak uyandırdı teşekkür ederim
(3,245 puan) tarafından
Ben yanlış anladım demek ki kuzum kusura bakma
Bizzat hocamız anlatırdı geçen günde videoda denk gelince şaşırdım zaten
Direk jilet demeyelim de üzerinden almak diyelim kuzucum :)
0 oy
(838 puan) tarafından
Bnmde kararması var esım alıyım dedı yok dedım 
(295 puan) tarafından
Bnm eşim hayatta yapmaz diye düşünüyorum ya , bnde istemem ya utanırım
(838 puan) tarafından
Bende utanıyom vllhı cane kuofore de göndermiyor kaldım öyle 31haftalıgım 8haftam var
(295 puan) tarafından
Bn gitsem giderim eşim bişey demez de , hem utanıyorum hemde hamilelikte ne bilim zarar verilir falan , ağdaya gidip geldikten sonra erken haftalarda olmasına rağmen suyu gelen bile duydum
(838 puan) tarafından
Aaa öylemi ben hıc bılmıyordım bı kere gıttım ömür boyunca oda kan bere ıcınde kaldım kendımı kastım acıyordu
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Ağda daha çok acitmaz mi ben evlenmeden önce lazere gitmistim üst kısımda yoktu zaten alt kiakmda az olduğu için eldivenle alıyordum  evet açıyordu ama ağda kadar değil bence 
(295 puan) tarafından
Eldiven çok güzel o kadar inceltmiştiki kılları ama geçen gün ne yaptımsa alamadım çok acıdı . Jiletle aldım oda sivilce oldu ve kaşındı baya, hiç ağda yaptırmadım
(4,746 puan) tarafından
Lazerden önce agdaya giderdim ilk gittigimde acıdı sonra inceldi tüyler acımadı ama hamilelikte bikini bölgesi gerçekten çok hassas olduğu için normale göre daha da acır jilet yapup sonrasinda eldiven ile aldıysan zor olmuş olabilir jilet hemen kalinlastiriyor çünkü koklendiriyor zor oluyor
(295 puan) tarafından
Aynn öyle oldu gerçekten de incelmişti ama jiletle alınca kalınlaştı tekrardan
(4,746 puan) tarafından
O zaman agdaya mecbur dayanıp gitcen sonrasında eldivene dön
(295 puan) tarafından
2 defa ağdaya gitsem bana yeter sonrasında incelirse eldivenle alırım bn.
0 oy
(1,641 puan) tarafından
Kuzenim kuaför günde kaç kadın görüyor hatırlamıyor ki :D ben normalde jiletle alıyorum ama hamilelik sürecinde agdaya gidiyorum. Temizlik için sonuçta utanmiyorum. 
(295 puan) tarafından
Jiletle çok çabuk çıkıyor o yüzden ağda diyorum ama oda hem haram diyorlar hemde ya Allah korusun bişey olursa suyum falan gelirse falan
(1,641 puan) tarafından
Hayır suyun falan gelmez ta rahmindeki şey nasıl patlasın ağdayla
(295 puan) tarafından
Oluyormuş kaç kişiden duydum
0 oy
(2,330 puan) tarafından

Venüs öneririm bende. 

Her şeyi geçtim dikiş izini nasıl farkediyosunuz ya ben farkedemiyorum dikişimde bata vardı 
(295 puan) tarafından
Bnm çok dikişim vardı afedersiniz makata kadar , iyileştiler ama şişlik ve dikiş izi var . Braun silk API. Diye bı epilatör varmış sipariş verecem bide venüs jilet ikisini birden sipariş verecem Trendyoldan
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Venus jilet var onu denedin mi canim 
(295 puan) tarafından
Yok hiç denemedim cnm ama çok duydum
0 oy
(674 puan) tarafından
Ben ayna koyup jilet ile kendim aldım doğumdan sonra agdaya devam ettim ayna ile yapabilirsin 
(295 puan) tarafından
Hiç jillet kullanmadım bu hamileliğimde kolaya kaçıp iki kere kullandım berbat oldum, normal de hemşire eldiveni kullanıyordum
(674 puan) tarafından
Vücuduna göre birseyler bulucan o zaman deneye deneye yapacak bise yok
(295 puan) tarafından
Epilatör Alaçam cnm
(674 puan) tarafından
O daha çok acıtıyor ama sen bilirsin
(295 puan) tarafından
Ben ne yapacam peki:)))))
0 oy
(540 puan) tarafından
Kendimi bildim bileli utanıyorum bende gidemiyorum 
(295 puan) tarafından
Bnde hiç gitmedim utanıyorum bide haram diyorlar.
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Ayy şuan bende oyeleyim jilet aşırı kaşıntı yapıyor ağda nereye gitcegim bile bilmiyorum bazı kuaförler yapmıyor utanıyorum da 
(295 puan) tarafından
Bnm uturduğum yerde küçük bir ilçe zaten ne bilim bnde çok utanıyorum
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Ben son 4 5 ayda kuafore gittim onlar acitmadan 5 dk da bitiriyolar da strese girdigine degmez insan ilk basta utaniyo sonra gittigin yere alisyosn

Insanlar o isten para kazaniyolar ayip olur duye gerilme 

Valla imkanim olsa her zaman duzenlj giderm
(295 puan) tarafından
Bnm imkanım var ama utanıyorum:) bütün vücut gidip almak istiyorum ayda bir ama utanıyorum
(3,027 puan) tarafından
Alisiyosn bi gidince
0 oy
(11,435 puan) tarafından

7.aya kadar eldivenle alan ben bacaklara kendim ağda yaprdm 8 aylıkken doğurdum zaten hastanede yatış sürem vs derken mecburen jilet vurdum hala jiletle alıyorum çocuktan fırsat bulamıyorum kuaför kadın kadına bile namahrem olduğu için bende çekindim hep

(295 puan) tarafından
Evet ya haram diyorlar, bnde eldivenle alıyordum ama hamileliğim biraz zor geçiyor baş ağrısı yorgunluk halsizlik derken , kolaya kaçıp jilet kullandım ve kökleri kalınlaştı geçen eldivenle denedim çok acıdı.
0 oy
(4,350 puan) tarafından

Ya yapamayinca utanma bi yere kadar oluyo. Onceden zar zor kendim alirdim kiloluyum zaten  hamileyken yapamamaya baslayinca mecbur gittim bacagim ameliyatlı zaten fazla hareket edemiyorum. Kararma filan da dusunme onun isi bu sonucta. Gul bahcesinde bahcivanlik yapmıyorlar ya :) agdaci yani karasi beyazi her çeşidini yapacak gececek

(295 puan) tarafından
:)) Allah seni kızzz valla şimdiden gitseydim en azından azalma seyrelme falan olurdu ama işte bklm
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Kararmadan ziyade özel bölgenin açmak utanç verici bit şey bence 
(295 puan) tarafından
Mecbur kalınca gidenler var. Bn şuan için mecbur değilim ama ilerleyen zamanlarda gitmem gerekirse gitmek zorunda kalabilirim
0 oy
(172 puan) tarafından
Normalde bu tür konularda yorum yapmam ama konu açılmışken vesile olmuş oldu .Madem daha önce hiç gitmemişsinz Ben de sana Müslüman bir kardeşin olarak gitmemeni tavsiye ederim peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem  şöyle buyurmuştur" Haya ve iman ikisi beraberdir ayrılmazlar biri gitti mi diğeri de gider". Haya bir kere kırıldı mı imanda zayıflar. Bizler haramları çok hafife alıyoruz halbuki çok büyük bir günah. Günahları hafife almanın vebali çok ağırdır. Rabb'imin merhamet sıfatına aldanarak  günahlar işliyoruz Ama  rabbimizin Adalet sıfatını unutuyoruz. Bugüne kadar bulaşmadıysanız bundan sonrasında da bulaşmayın bence Bir kere yaptırırsanız o haya kalkar artık bu günah size normalleşmeye başlar hatta burada olduğu gibi size soran başka kişilere de normal bir şeymiş gibi siz de tavsiye edersiniz yani günahı teşvik edecek hale gelirsiniz belki de Rabbim muhafaza etsin iman da burada tehlikeye düşer.. Utandığınızı söylemişsiniz ne kadar güzel bir şey . Utanmak da çok büyük bir nimet. Sevgiyle kalın...
0 oy
(3,245 puan) tarafından

Burda da yaziyor ayrica image

0 oy
(2,818 puan) tarafından
Off anliyorum seni ya ben normalde agdayla alan birisiykm 22 23 haftalik falandim 1 saatta yapacam isi 5 saatte yapinca anladim uardima ihtiyacim oldugunu utanma onlar neler neler goruyorlat
(295 puan) tarafından
Orası ôylede işte ne bilim bide haram dediler tam şey oldum
(2,818 puan) tarafından
Eskne soyle esin yardim etsin o zaman ben dedigimde yapamam agdayi dedi ben kuafore gittim
(295 puan) tarafından
Eşime yaptırmam asla utanırım ya o kadarda değil bnce

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 4,069 göst.
22 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zynpmrt (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 411 göst.
0 oy
5 cevap 299 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (118 puan) tarafından soruldu
0 oy