0 oy
947 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,479 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar dün paylaşmıştım gorumcemle kaynim birlik olmuşlar pasta sipariş etmişler 10 bin liralık eşim ödeyecek diye bu sabahtan konuştum benim gönlüm razı değil 10 bin bir pasta için çok fazla hem de emrivaki yaptılar yani hoşlanmadım bu durumdan dedim eşim bana bir şey söylemedi biraz bozuldu ama hissettim ben de uzatmadim. Neyse kardeşleriyle konuşmuş herhalde onu iptal etmişler yapan kişi de daha yapmamış zaten 5 binlik bir sipariş vermişler o da çok ama daha da bozgunculuk yapmıyim ben söyleyeceğimi söyledim zaten dedim pasta aşırı lezzetliydi ama yediğim en iyi pastaydi diyebilirim

Herkese cevap yazamiyorum cok kucuk bir bebegim var kusura bakmayin

Fotoyu kaldırdım belki buralarda bir tanıdık vardir

39 Cevaplar

0 oy
(1,383 puan) tarafından
Paranız mı çok ne anlamadım yazık günah ya 
-Reklam-
0 oy
(29,199 puan) tarafından

10 bin hemde 5 bin yani çeyrek alsanız daha karliymis 

0 oy
(766 puan) tarafından
Kız bu pasta mı 5 bin? Ne estetik var, ne işçilik var, çok büyük de değil. Ben kızımın pastasını 2700 verdim, yapan kadın uluslararası ödülleri olan bir pastacı ve tadı muhteşem, hiç öyle yağlı uyduruk krema kullanmıyor. Üstünde de şeker hamurundan kızımın ve sevdiği karakterlerin bibloları vardı. Ben ona bile pahalı demiştim
(1,479 puan) tarafından
Kime yaptırdınız?
(766 puan) tarafından
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Valla hic 5000 lik pasta gibi de durmuyo. Ozelligi neymis ki
0 oy
(1,391 puan) tarafından
İnsanlar ne paralar kazaniyo bee
0 oy
(988 puan) tarafından
Esin ne iş yapıyor niye o odediki
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Bacım geçen ben 300 liralık malzemeyle bundan daha güzelini yaptım siz 5 bin çok bermişsiniz valla yazık olmuş 
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Çok güzel dolandırılmışsınız bravoo :)) 
0 oy
(674 puan) tarafından
Kusura bakmayın ama 5 bin tllik asla  pasta değil hele bu pasta hic değil en babası 500 tl tutar bu pasta sizi biraz kandırmışlar kusura bakmayın ama 
0 oy
(2,844 puan) tarafından
Kimse umrumda olmazdı hayatta 5 bin vermezdim bu pastaya, kimin zoruna gidiyorsa gitsin kim küsüyorsa küssün ve bu pastayı sanki acemi biri yapmış gibi şekli şemalı bozuk o parayı bana verselerdi bunun kralını yapardım 
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Ben ölem o zaman geçen sene okula yaptım bu boyutlarda ki üzerinde yıldız kurabiyeler yapıp çocukların adını yazdım tek tek fiyatı bu kadar fazlamiymis
0 oy
(438 puan) tarafından
Neden ortak alınmadı ? Keşke annesine bir çeyrek yada takı alsaymış altınla aynı fiyata. Maddi durumunuz çok mu iyi merak ettim 
(1,479 puan) tarafından
Maddi durumumuz iyi bile olsa bir pastaya böyle bir para verilmez kaynimla gorumcem kendi aralarında plan yapıp pasta sipariş etmişler kaynim asgari ücret alıyor gorumcem de yeni evlendi benim poncik kalpli mi diyim artık ne diyim canım eşim biricik kardeşlerine kiyamadi kendisi ustlendi
(438 puan) tarafından
Olan olmuş bir kere ama eşine söyleyebilirsin gerçekten yazık kayınvalidene verseydiniz parasını kadın bir müşkülünü görürdü. Anlamsız bomboş masraf yani. Bence eşinle bu şekilde konuşabilirsin en azından ikincisi olmasın
(1,479 puan) tarafından
Konuştum sabah zaten yoksa daha pahalı bir pasta anlasmislardi. Kaynanam sevindi işte öyle teselli ediyorum kendimi severim kaynanami eşim de akıllanır dicem ama hiç umudum yok
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Baya sağlam kaziklanmışsiniz 5000 tl etmez bu pasta istediği kadar lezzetli olsun tipi kayık bikere Max 1000 olsun hadi onuda vermemde buna 
(1,267 puan) tarafından
Hep derim benim lafimdir saflar olmasa akıllılar nasıl para kazanacaktı 5000 tl benim için birşey değil ama bu pastaya 5000 veren enayidir cnm kusura bakma
(1,479 puan) tarafından
Yine de durup dururken hakaret etmeniz biraz gereksiz
(1,267 puan) tarafından
Genel söylediğim bir laf bu benim size şahsi değil hep derim benim lafimdir diye belirttim zaten ama kusura bakmayın ben böyle satıcılara sinirleniyorum ciddi ciddi sağlam kaziklamislar sizi haram yeni sizde hoşnut degilsinizki paylaşmışsınız demekki saf kelimesinin nesi hakaret bu arada gidip saf kelimesinin anlamına bakabilirsiniz
(1,479 puan) tarafından
Enayi demişsiniz saf degil
(1,267 puan) tarafından
Pardon kusura bakmayın enayi dediğim için ozaman haddimi aşmışım ama bir yakınım vermiş olsaydı bu pastaya 5000 TL enayi derdim gerçekten
0 oy
(5,577 puan) tarafından
Markasi ne canim ? 
(766 puan) tarafından
Gucci :))
0 oy
(1,710 puan) tarafından

Bumu 5 binlik pasta :D

0 oy
(51,590 puan) tarafından
parasını sen ödersen tatli gelir tabi ☺️ ne icindi düğün mü 
0 oy
(2,317 puan) tarafından
Fotoğrafi gördüm ben dün eşim özel butik pastanede 4 kişilik bol meyve ve çikolatalı 4 kişilik yüksek kat pastayı 800 yaptırmış 5000 tl bu pastaya inan değmez ve pasta tasarımını eşim kendi seçti yanı 5000 daha verilse salon tutulup eğlence yapılır herşey dahil nerdeyse 
0 oy
(1,906 puan) tarafından
İçinde çeyrek mi koymuşlar kız bunun:)
0 oy
(1,729 puan) tarafından
Kimmiş bu kaynana ya. Kraliyet ailesinden mi geliyor? Şaka gibi durum bu. Susmana çok şaşırdım. Yani bu büyük kavga sebebi. Ve asla yapılmaması gereken bir durum. Sanki düğün pastası. Pastada hiç güzel görünmüyor. Evde mozaik pasta yapsan bundan güzel olur. Bizde defalarca kaynamaya pasta aldik supriz yaptık. Maximum 500 tl ye alınır pasta. Yani kimmiş bu kaynana 5000.e pasta alınıyor. Biraz sesininizi çıkarın ya. Bırakın bu durumda herkes gerekirse sizinle konuşmasın. Kendi doğrunuzu savunun. 10.000 e alıyorlardı 5 000 e düşürdüler bende sesimi çıkarmadım diyorsun. Ben valla önce esimi yirtardim.  Ardından görümce ve kaynimi.  

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 809 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hsret.1234 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 498 göst.
0 oy
2 cevap 161 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde zelalclk (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 193 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu