0 oy
686 göst.
Diğer kategorisinde (1,986 puan) tarafından
Fena halde psikolojim bozuldu. Twittera normalde fazla girmem bugün ki haberi okumak için bakayım dedim keşke bakmasaydım. Bir sürü sansürsüz fotoğraf video paylaşılmış. Gördüklerimi hafızamdan silmek istiyorum aşırı şekilde midem bulandı çok öfkeliyim patlamak üzereyim sinirden dişlerimi sıka sıka çenem ağrımaya başladı. Nasıl etkisinden çıkıcam nasıl unutucam nasıl uyucam bu gece bilmiyorum.

16 Cevaplar

+2 oy
(28,703 puan) tarafından

Rabbim ümmeti Muhammed'i korusun ahir kötü zaman 

(1,986 puan) tarafından
Ya bir insan nasıl böyle bir şey yapabilir aklım almıyor gerçekten iğrendim tiksindim insan olduğumdan
(28,703 puan) tarafından
O insan değil zebani pis varlik
(7,537 puan) tarafından
Bir sene önce video atmış kıza o zebani izlediniz mi senin kalbini sökmek istiyorum babında
(28,703 puan) tarafından
Evet gördüm çok korkunç
-Reklam-
+1 oy
(15,992 puan) tarafından
Böyle bir olayı görüntüleyip sansürsüz paylaşan empati yoksullarına da öfkeliyim 
(1,986 puan) tarafından
Ya bu kızın anası babası görmeyecek mi bu resimleri nasıl buna izin veriyorlar anlamıyorum
(15,992 puan) tarafından
Anası babası kardeşleri o aileye mensup şu an henüz doğmayan üyeler bile görecek bu vahşeti birinin kafası kesildiğinde bunu çekip paylaşmayı düşünen kişilerinde o katilden çok farklı olduğunu düşünmüyorum
(1,986 puan) tarafından
Asıl kafamı kurcalayan şu bu 5 dk da yapılacak bir şey değil onca zaman nasıl kimse görmez gün ortası ya öğlen 3 saat
(15,992 puan) tarafından
Ben hiç video fotoğraf bakmadım ama insanlar aman benim başım belaya girmesin kafasındalar bir sürü hikayesi vardı kurtlarla pazarlık yapıp en zayıf ve yaşlı olanı feda ediyorlardı o misali birlik olma yerine tek tek av oluyoruz maalesef
(1,986 puan) tarafından
Bu öyle bir şey olamaz ya biri bir kadını doğrarken en azından çok kokrtuysan gizli gizli polisi ararsın bilmiyorum satansit işte şeytan yardım etmiş kimse ne görmüş ne duymuş
0 oy
(963 puan) tarafından

Hiç deme bende telwgramda gördüm sansürsüz haliyle hala iyi değilim unutamıyorumda bu nasıl bir vahset nasıl bir insanlık ya ne hale getirmiş kızı aklım almıyor görmeseydim keşke kendim kaşındım baktım KEske görmeseydim :(

(1,287 puan) tarafından
Ne  yapmış kuzum haberde vahşice katledilmiş 6 parçaya bölmüş dendi
(963 puan) tarafından
Evet canım aynen öyle yapmış o halini gördüm bende iste :(
(1,986 puan) tarafından
Dizilerde filmlerde görünce insan etkilenmiyor ama bu gerçek o yüzden ben çok etkilendim
0 oy
tarafından
Bnde dün gece aynı boyleydim ayyy çok kötü 
(1,986 puan) tarafından
2 gecedir uyku uyumuyorum
0 oy
(18,112 puan) tarafından
Böyle haberlerin ardına cok düsmemek.lazim. görüp etkilenecegin cok belli. Benim Instagram'da karşıma buzlanmis halı çıktığında dahi cok kötü oldum. Hayatta açıp da orijinal haline bakamam. 
(50,392 puan) tarafından
benee bakmam aklimdan çıkmıyor sonra bide niye sosyal medyaya dusuruyorlarki
(18,112 puan) tarafından
Instagram yayın yasağı koyuyor. Millet bu sefer görmek için telegrama Twitter a falan kosuyor.
(1,986 puan) tarafından
Asıl amacım haberi okumaktı TV bakmamıştım resimlerle videolarla paylaşmışlar bir de ilk paylaşımlarda sansür de yok
(18,112 puan) tarafından
Cok korkunç
0 oy
(199 puan) tarafından
Aynı şekildeyim eşim izleme artık haberleri internetede Girme dedi çok etkileniyorum panik atagim tutuyor rabbim korusun ümmeti Muhammedi 
(1,986 puan) tarafından
2 gecedir kabus görüp duruyorum ben de
0 oy
(1,820 puan) tarafından
Detaylarını okudukça kahroluyorum annesi kızını aradığında gel kızın surlarda diyip kafasını annesinin önğne atmış yüreğim paramparça ben böyleysem o anne ne yaşıyordur nasıl dayanıyordur. Ateşi bol olsun o caninin
(1,986 puan) tarafından
Asla o anneyle empati yapmak istemiyorum korkunç bir şey ya kadın keşke kurşunla öldrseydi böyle çok canı yanmıştır diyor
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Bende şimdi baktım Allah'ım sen çocuklarımızı koru yarabbim çok korkutucu:(
(1,986 puan) tarafından
Aklım ermiyor nasıl kimse görmez nasıl kimse müdahale etmez
0 oy
(8,221 puan) tarafından
Bende uyuyamıyorum sabah bende baktım midem bulandı düzgün yemekte yiyemedim. Şuan tekim uyuyamıyorum bile. 1 yıl önce çektiği video çıktı ortaya bide seni öldürmeye gelmiştim sonra vazgeçtim diyor diğer dünyaya gitmeden önce can almak istiyorum, bide senin gibi değerli insan olmasını istiyorum kalbini ve gözünü çıkarmak istiyorum felan diyor ayy Allahmm nasıl bu şizofrenmiş bu yaa çok korkunç
(1,986 puan) tarafından
Şizofren falan değil resmen planlı cinayet ve bence tek de değil satanist çocuk
(1,724 puan) tarafından
Zaten incel diye grupları varmış kuzenler flan büyük grup. Polis el koydu operasyon başlattı. Ordan atlarken arkasında biri daha var kuzeni olabilir 2 saat orda kızla kalmış tek başına yapması zor
(8,221 puan) tarafından
O polismiş canım
0 oy
(5,048 puan) tarafından
Ben bu ülkenin savcılarını adaletini …..

Ya aile 1 senedir bu caniden şikayetçiymiş ikbali ve ailesini rahatsız ediyormuş. Aile bıkmış bu lanet olasıcadan. Kızlarını sürekli gözetim altında tutmaya çalışmışlar.

Allahım evlatlarımızın bizim karşımıza iyi insanlar çıkarsın bizi yaradan korusun. 
Devletin babalığı ölmüş de ağlayanı yok.
(512 puan) tarafından
Katilin ailesi de kaç kere şikayet etmiş ama hep salmışlar bu pisliği sadece içici olduğu için
(5,048 puan) tarafından
Ya bir annenin bir insanın yaşayabileceği en büyük acıyı yaşıyor. O anne bitti o baba bitti. Nasıl bırakırlar nasıl ya?
(512 puan) tarafından
Büyük konuşmuyorum haşa Allah , sorumsuzluk! Evladında hayırlısını versin Rabbim:(
(1,916 puan) tarafından
İçmek de mi normalleşti de bunları salıyorlar sokaklara. Sadece kendine zararı yok işte gitti 2 tane can. İçmek satmaktan beter durumda. Nasıl bu kadar kolay alınıp satılıyor bu kadar şikayete nasıl serbest bırakılıyor. Bağımlı dışarı mı salınır. Umarım serbest bırakanlar uyuyamaz. Bu cinayette onları serbest bırakanların da cezası var
(1,986 puan) tarafından
Bizzat devlet bu işin ticaretini yapıyor kimi kime şikayet edeceğiz
0 oy
(2,958 puan) tarafından
Boyle manyaklarin kol gezdigi duzende evimde bile huzrda guvende degilim
(1,986 puan) tarafından
Günlerdir çıt sesinden korkuyorum
0 oy
(50,392 puan) tarafından
başlığı görünce ben daha kötü oldum
(1,986 puan) tarafından
Hangimiz iyi ki psikolojimiz berbat
0 oy
(2,582 puan) tarafından

Ben de ilk gördüğümde öyle olmuştum gece boyu rüyamda öyle şeyler gördüm kabus karabasan ne ararsan 

Gerçekten korku filmi sahnesi gibi bir seydi ya 
(1,986 puan) tarafından
2 gecedir kabus görüyorum ya
0 oy
(1,588 puan) tarafından
Ben hiç açıp bakmıyorum.

Zaten iyi değilim daha da psikolojimi bozamam
(1,986 puan) tarafından
Bakmadıysan sakın bakma bakıp da iyiyim diyeni duymadım
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Ben bakmak istedim de bu uygulamaları kulanmiyorum nasıl bakabilirim
(4,261 puan) tarafından
bence bakma göz önünden gitmez  akşam rüyama girdi  dudağımda uçuk cikti
(1,250 puan) tarafından
Haklısın canım zaten psikolojim bozuk
(963 puan) tarafından
Bakma bence valla ben eşimi dinlemedim baktım hala kendime gelemiyorum basım cok agrıyo bütün gün uyudum yemek de yiyemiyorum rüyamda karabasan gördüm nefes alamadım uyanmaya çalıştım:(
0 oy
(4,261 puan) tarafından
Adam kiza takintiliymis  kiz bunu bildiği halde nasil tek dışarı çıkabiliyor  ya da  çıkmasına  aile izin veriyor  bide bu adamı kaç kez  aile şikayet etmiş ne diye   tutuklamıyorlar  olan iki gencecik kiza oldu Rabbim  aileye sabir versin 
(1,986 puan) tarafından
Ahh ahh en çok da ona yanıyorum ya kendi ayağıyla gidiyor yavrum ne işin var nee
(4,261 puan) tarafından
bide çocuğun  sokaklarda gezdigini bildiği halde ailede kimse de onla  birlikte çıkmamış  ya da oğlan  kiz i ailesiyle tehdit mi etti ne dışarı cik  görüşelim  diye oda olabilir
(1,986 puan) tarafından
Ayşenurun telefonundan mesaj atıp çağırmış da olabilir kız onunla karşılaşmamak için 1 senedir evden çıkmıyormuş bence kendi isteğiyle yanına gitmez
(4,261 puan) tarafından
bende O sekil düşünüyorum  çocuk gelmesen birinin canına  kıyarım  düşüncesiyle çağırmış  büyük ihtimal
(1,986 puan) tarafından
Kamera kaydında var ikbal resmen koşarak telaşlı telaşlı gidiyor yavrum ne bilsin ecele koştuğunu
(4,261 puan) tarafından
kesin ayşegül öldürecem  demiş sonuçta onun arkadaşıymış
(1,986 puan) tarafından
İkisine de yazık oldu gencecik kızlar normal bir ölüm de değil vahşet resmen
(5,048 puan) tarafından
1 senedir aile hiç yalnız bırakmamış kızlarını. Büyük bir ihtimalle tehdit etti. 10 dakikalığına çıkmış evden
(4,261 puan) tarafından
bencede tehditle cikmis ailesine dememiş çıktığını  yoksa aile niye tek bıraksın
(5,048 puan) tarafından
Çocuğun odasından çıkmayan yok baba diyor ki benim çocuğum 16 yaşına kadar namaz kılar imanlı biriydi.
Yahu o odanın kapısını hiç mi açmadınız? Hiç mi kontrol etmediniz?
(4,261 puan) tarafından
adam oglundan  ne kadar bıkmışlarsa  artik salmışlar

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 618 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 590 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde eda (meftun) (1,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,694 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde DP (512 puan) tarafından soruldu