0 oy
495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Arkadaşlar yeni doğan bebeğe siz  hangi yağı kullanıyorsunuz zeytinyağı mi yoksa bakım yağimi   bende bı bilgi almak istiyorum

16 Cevaplar

0 oy
(145,965 puan) tarafından
Kiz sen dogurmadin demi 
tarafından
Yok nerde daha var hazırlık yapıyorum ::Dd
-Reklam-
0 oy
(10,047 puan) tarafından
Uvela markası kullanıyorum canım katkısız kendim bile kullanıyorum çok iyi Türk malı: )
(3,553 puan) tarafından
Herşey onlar için zaten minnoş sıpalar☺️ cimcime de hasta teyzesi burnu akıyor öksürüyor iyileştik dedik yine başladı kuzum  salgın ortalık eve kapatıp dışarı çıkarasım yok kızı Asenam nasıl dikkat et kendine de minnoşuma da❤❤
(10,047 puan) tarafından
Oyy kıyamam ki geçmiş olsun tontişime, Rabbim şifalar versin ikinizede balım. Ben de korkuyorum ya hasta olanı eve kabul etmiyorum valla, şükür iyiyiz kuzum sağol dikkat ediyoruz ❤❤
(3,553 puan) tarafından
Teşekkür ettik teyzesi❤❤ amin tüm hastalarımıza şifa versin Rabbim kuzum aklı olan hasta halde bebekli eve gelmez zaten kabul etme kimseyi salgın ortalık dikkat etmek gerek ☺️
(10,047 puan) tarafından
Aynen kayinvalidem gelecekti hastaymış dedim hasta isen gelme:D alındıysada ne yapayım ya yazık çocuğuma:))
(3,553 puan) tarafından
Boşver kuzum alınıyorsa alınsın evladından önemli değil 2 dk durup sevecek çocuk hasta olacak yerim o sevmeyi sonra sen ve kızçe perişan olacak
0 oy
(877 puan) tarafından
Zeytinyağı kullan bence o yağların içinde illaki katkı maddeleri var ve vucuduna giriyo çocuğun 
0 oy
(2,132 puan) tarafından

Zeytin yag kusadasindayiz biz ev sahibi kendi yapiyomus zeytin toplayıp bi kovanoz vermisti bebege banyodan sonra kople yağliyoduk vucudunu  kullanin diye normalde yemeklerrede onlar kullaniyomus ama ben asla onla yemek yapip yiyemem :ermm:

0 oy
tarafından
Bübchen kullanıyorum memnunum 
0 oy
tarafından
Mustela kullaniyorum
0 oy
(168 puan) tarafından
Mustella nın atopik ciltler için olanını kullanıyorum canım bebek yagı ve şampuan alerji yapmıştı
0 oy
tarafından
Ben hic kullanmadim tatlim
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Poposuna zeytin yağı kullanıyorum vücuduna da bakım yağı. Ama poposuna sürdüğüm yağı cezvede az bisey ısıtıyorum bi kaba koyuyorum öyle sürüyorum. Zeytinyağının asidi olurmuş biraz ısıtınca o asit gidermis
0 oy
tarafından
Saf zeytin yagı kullandım canım vucudu şimdi pamuk gibi 
0 oy
tarafından

Hiçbişey kullanmıyorum ben 

0 oy
(106 puan) tarafından
Ben bi doktoru dinlemiştim zeytinyağı iyi değilmiş hatta bütün yaglar bebek yağları da içinde.  Vücut losyonu kullanabilirsin bebekler icin olanı eczanelerde satlıyor
0 oy
(16,653 puan) tarafından
Ben hiç bebek yağı kullanmadım hep zeytinyağı kullandım 
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Hindistan cevzi yağı poposuna bide banyo yaptılça vücuduna bebe yağları ii değilmiş canm ya
0 oy
(12,269 puan) tarafından

Yağ kullanmıyorum  bebeğime 3 tane vardı  1 tanesi büyük  boy hepsini ben  kullanıyorum  :D

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 530 göst.
0 oy
16 cevap 435 göst.
0 oy
6 cevap 105 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (221 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,040 soru

23,674,194 cevap

309,791 kullanıcı