0 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (589 puan) tarafından
Kızlar orduya gezmeye gittiğimizde orada DSİ misafirhanesi kaldık. Sivri sinek vardı odada 2 tane onları olduremedim. Kızımı hertarafini kapattım uyuttum bir yüzü ve eli açıktı sabah uyandığında kızım gözünü açamıyordu şişmişti eli ve yüzü hastaneye götürdük ozaman iğne yaptılar ilaç verdiler geçti alerji yapmış dedi. Geçenlerde evde sivri yoktu ama sabah uyandı yüzünde yine şişlik vardı ilacı verdim geçti. Şimdi hastaneye çocuk sağlığı hastalıkları bölümüne randevu aldım. Alerji için ilk oraya gitmemiz gerekiyormuş diye. Yarın saba 10.50 de randevusu aç karnına mi götürelim tok mu ? 

4 Cevaplar

0 oy
(145 puan) tarafından
Aç tok fark etmiyor diye biliyorum 
(589 puan) tarafından
Kan vs alirlarmi acaba onun için merak ettim
-Reklam-
0 oy
(52,513 puan) tarafından
farketmiyor bir hafta on gun once alerji surubunu kesmen gerekiyor kan aliyorlar kanda çıkarsa test yapiyorlar
(589 puan) tarafından
İlaç kullanmıyor şuanda zaten ilacı çok önceden verdim birkere daha vermedim. Zaten yediği yok zaten bari. Süt felan icicirim o saate kadar dayanamaz yinede
0 oy
tarafından
Fark etmez ama ilaçları ya bir hafta yada 15 gün önce kesmek gerek
(589 puan) tarafından
Tamam onu kullanmiyor zaten geçen hafta di ilacı birkere verdim daha vermedim iyi ya o saate kadar dayanamaz di zaten birşeyler atistirir
tarafından
Geçmiş olsun canım
0 oy
(11,984 puan) tarafından
Canım çocuk sağlığı ilk yeşil alan açacak ondan sonra randevu alıp gideceksiniz.yani yarın bir işlem yapılacağını sanmiyorum
(589 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 161 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 87 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
21 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pisupisu (74 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,085 soru

23,616,538 cevap

306,595 kullanıcı

...