+1 oy
339 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,179 puan) tarafından
 Kızlar  dünden beri hiç  sigara içmedim ve deliriyorum şuan kafayı yiyecem cok ofkeliyim çok stresliyim sigara içmeyenler siz dertlerine ne yapıyorsunuz yada sinirlenince  kizlar galiba ben bı sigara yakacam fazla dayanamıyorum evde şuan sigara yok eşim gelsin içerim ben bırakamıyorum 

14 Cevaplar

+5 oy
(3,712 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sigara derdimizi almıyor ki dertlenince yakalım. Benim sıkıntım varsa kendimi secdede Kur'an'da buluyorum. Deneyin, O'nunla konuşurken bile rahatlayacaksınız. 
(1,179 puan) tarafından
Maşallah çok güzel dedin
-Reklam-
+1 oy
(18,410 puan) tarafından
Dertlenince dertli dertli sinirlenince sinirli sinirli dolaşıyorum. Biri bana dokunursa patliyorum ahdhdh
(3,302 puan) tarafından
Ahahaha bu ben:)))
0 oy
(1,750 puan) tarafından
2 hafta oldu sigara içmiyorum valla alkole başladım (!)
(1,179 puan) tarafından
Bende başlayıncam galiba aglamakta bir hal oldum aklı olan sigarayı bırakmaz ya sen neden içmiyorsun
(1,750 puan) tarafından
Kız şaka yapmıştım sakın :)alkol sevmem ama sigarayı bıraktığım doğru kalıcı kilolarım olsaydı bırakmazdım :D sağlık problemlerimden dolayı bıraktım. 30 dan sonra yine başlarım arada iyi oluyo :D ağlama değmez. Salla..
(1,179 puan) tarafından
Çok zor sen hiç zorlanmadım mi ben hiç iyi değilim  sigara içince çok mutluydum şuan hiç mutlu değilim hiç iyi değilim   bende her sabah 6 da bir öksürük tutardı beni uykuda uyandiridi satlerce oksurudumonun için bıraktım keşke birakmasydim
(1,750 puan) tarafından
Ya ben keyiften vazgeçemiyordum sadece içen insanlarla çay kahve keyfinden. Onun haricinde zaten artık istemiyordum içmek. Birde beni daha çok strese sokuyordu. Sigara içmek için yalnız kaldığımda tek başıma birsürü olumsuz şey düşünüyordum istemsiz şimdi o sorunum yok kendimi daha iyi hissediyorum. Ama tabiki insanlarla yine keyif yapmak istediğim zaman oluyor ama yine kendime yapma diyerek telkin ediyorum çünkü yine bağımlısı olcam :) artık benden uzak olsun :) beni depresyona sokan oymuş :D
0 oy
(2,011 puan) tarafından

Zaten bağımlı olup içmediğin için şu an böylesin. Ee normalde her gün sinir stres olmuyoruz ki o anki ruh halim durumum neye elverişliyse onu yaparım. Uyumak kahve içmek namaz kılmak Kuran okumak temizlik yapmak vs ne yapabiliyorsam. Bence tamamen bilinçlenmelisiniz kafanda kararlı olmakısın inşallah bırakırsın. Yapılmaz diyemeyiz kimler kimler bırakıyor. Benim dedem düşün dede yani bizim yaşımız kadar içmiş belki. Bir gün bırakıcam diyip asla ağzına sürmemişti vefat edene kadar mekanı cennet olsun:)

(1,179 puan) tarafından
Gerçekten çok çok zorlanıyorum  her  sabah 6 da öksürerek utanıyordum ciğerime iğneler batıyordu bir gece dedim bir daha içmem iki gündür içmiyorum  kafayı yiyecem dayanamıyorum
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Bende yaklaşık 1 ay önce bıraktım. Zaten stres falan almiyo ki. Bide paketi oldu 70 lira . Haramları ayrı amaaannn. Çok rahatim 
0 oy
(634 puan) tarafından
Bende arada içerdim ama şu 1 aydır çok içiyorum baya alıştım ama dişlerim sararıyor hep leke oluşmuş sigara içen herkeste mi öyle bakınca psikolojim bozuluyor ama bırakamam da :(
0 oy
(8,830 puan) tarafından
Paketinin 70 lirayı geçtiğini düşün sjsj
0 oy
(2,545 puan) tarafından
Abdest alıyorum dua okuyorum yasin okuyorum 

Dua ediyorum geciyor
0 oy
(933 puan) tarafından
Ben sigara çok nadir keyfi içerim kahveyle falan ayda  2 yada 3 tane .eşim 2 paket içer günde o kadar bağımlı ki akciğerlerinde nodüller var takipli .doktor KOAH başlangıcı var şuan 40 yaşındasin 50 yaşına gelince KOAH olursun dedi net bir şekilde. Buna rağmen hala içiyor hiç azaltmadi bende sigara kaynaklı bir hastalığın olursa ilerde benden yardım bekleme dedim .bir insan kendi vücuduna bile bile zarar vermemeli yapmayın etmeyin bakın ciğerlerim deliniyor öksürükten diyorsunuz çocuğunuz vardır mutlaka çocuğunuz gençliğinde sizin hastaliginizla uğraşacak güzel yılları hasta ebeveynine bakıcılık etmekle geçecek büyük ihtimal . sigaradan dolayı hastaliga yakalanan insan çok .kendi vücuduna bile bile insan niye zarar verirki aklım almıyor .
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Canım psikolojik olduğunu düşünüyorum. Evlenince bıraktım ben.
0 oy
(1,628 puan) tarafından

Kahve içiyorum kuzu:)

Ayyy canım sıkıldı bir kahve yapayım diyorum 

Valla keyfim yerinde bir kahve yapayım diyorum

Amann valla iyi yoruldum dur bi kahve yapayım diyorum 

Türlü bahanelerle kahve içiyorum:))))

0 oy
(2,475 puan) tarafından

Tekrardan başlıyorum :D

0 oy
(351 puan) tarafından
Sen ben olabilir misin :)  valla bende bırakamıyorum ya deliriyom resmen içmeyince
0 oy
(3,215 puan) tarafından
Kendi kendimi yiyom ben etrafima catiyom aliyom telefinu oturuyom vs 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 113 göst.
0 oy
31 cevap 822 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 315 göst.
0 oy