0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya kızlar kafayı yemelik cumartesi günü akşam üstü gittik 7 de falan pazara gitmstim pazarı topladınmi ben geldim yemek yaptım hala sen gelmedin çocuklar (5/1yaslari )bir şey yiyecek dokersin elini sürme şöyle böyle dokunma dağıtma herşeyde ya herşeyde birde üstüne o öyle değince eşimde geriliyor bana çocuğa bak onu alıyor bunu alıyor bende delirdim çocuklara söyleyince onlarda sıkılıyor balkonu kitliyir açmıyor odaya giriyorlar çıkın falan resmen dişlerimi sıktım ya  sinirden birndaha buraya getirmiycm dedim gece orda kaldık maalesef yatak sermemek için eşimi kardeşinin odasında ranzada yattı bende yatak odasında yattm kızımla sabah kalkms kocama gece lambası sabaha kadar mı açık bırakmış gelin demiş ya diyorum ki size gidince ben cinnet geçiricm size gidince diyorum ya ölüyorlar resmen dokunma bilmem ne hala gidek diyorsun sende deliriyorsn gikin çıkmıyor sırf benim ağzıma laf vermemek için demiyorsn yatak konusunda annen kadar üşengeç bir insan görmedim ya ben sefer kaldıririm dediğim halde odada bir ton yatak var asla sermiyor  ya çocuklarla sabahı Sabah ediyoruz dedim huyu böyle diyor  sabah kahvaltı yaptık kaldırıp direk hazırlanıp attım kendimi dışarıya Allah biliyor kapıdan çıktım Allah'ım sana şükürler olsun yemin ederim çenesi beni öldürüyor Melek olsa vallahi aynı evde bir gece tahammül edemiyorum Allah kurtarsın birlikte yaşayanları kurtarsın 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,070 puan) tarafından
Saygı görmedigim kimseyle görüşmem, değer görmediğim yere gıtmem net 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bune ya yatak sermesi mı zor geliyormus. Valla dün bende dedim her akşam gelirsin diyordu. Ben hergun gelmek zorunda değilim çocuğu görmek isteyen evime gelsin dedim. İnsanın da bir tahammül seviyesi var. Bune böyle yerinde olsam diken üstünde olurdum herhalde. Kızım da çok enerjik şimdi Allah var hiç dokunma elleme dökme demez ben demiyorum evde su an heryer batmış ama önemli değil kendine zarar vermediği sürece evde herşeyi yapabilir
tarafından
Kız diken üstünde oturmak bile denilmez yani Allah'ım çocuklar zarar veren çocuklar değil herkeste söyler yemin ederim bir lokma ne yedim ne ictiysem vallahi zehir zemberek oldu oğlumada kizdım dokunmuyorsn hiç bir şeye dedim ki oğlum zaten sevmiyor bile hiç bişeye izin vermiyor diyor oğlum böyle yapınca babaannen sürekli konuşuyor bende sinirlenip üzülüyorum lütfen diyorum vallahi dişimi sıktım ev resmen beni öldürdü Allah'ım cinnet sebebi her şeye bir şey der kaynım.bekar oda illalahetmis kızıyor bağırıyor bazen üzülüyordm ama iyi oluyor diyorum kişi eşimde bunaldi
tarafından
Allah yardımcın olsun çok zor
tarafından
Ayy amin nefret ettim resmen
0 oy
(4,419 puan) tarafından
Ben olsam daha da gitmem ya bu ne böyle 
0 oy
(2,731 puan) tarafından
Kuşum bence fazla yükselmişsin, haklısın tabii ki, insanın sinir ucuna dokunabilecek şeyler. Ama biz nasıl yaşlanacağız bilmiyoruz. Deme öyle yine de. Birkaç günlüğüne gitmişsin, sınanmışsın ve geçmişsin gibi düşün sınavını. Allah beterinden korusun. 
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Allah kurtarsın yaşanmıyor Alçah kurtarsin hepimizi aminnnnnn.    En cokda cocuk uzerine karışmaları. Az pncede biz kavga ettik. .. ne dır dırmış ne var yatak açmakda

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 302 göst.
0 oy
7 cevap 334 göst.
30 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatzor (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 633 göst.
31 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde AcemiAnne05 (507 puan) tarafından soruldu

410,664 soru

12,355,637 cevap

40,953 kullanıcı