+2 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Hepimiz anneyiz anne adayıyz ve hepimiz KADINIZ maalesef bu ülkede KADINIZ kadın olmak yüz yıllardır zordu zaten ama ben etimle kemiğimle nefret eder oldum bu çağdan insanlıktan nasibini almamış kişilerden erkeklerden igrenmemk hepsine ön yargı ile yaklaşmamk için uğraşmaktan. Her sene 400 küsur kadinimiz katlediliyor ve buna dur diyecek bir devlet yok caydırıcı cezalar yok Bir Anneye KEŞKE SİLAHLA ÖLDÜRSEYDİ CANI COK ACIMIŞTIR KIZIMIN  DEDİRTECEK duruma getirmesin hiç bir cani 

Hepimiz KADINIZ ve ben artık sizler ve sevdiklerim için endişe duyuyorum 

8 Cevaplar

+4 oy
(5,642 puan) tarafından

Ey akıl sahipleri! Sizin için kısasta hayat vardır. Umulur ki böylece hem öldürmekten hem de öldürülmekten korunursunuz.

Ey akıl sahipleri! Kısasta sizin için hayat vardır. Umulur ki suç işlemekten sakınırsınız.

Ey akıl sahibleri! Kısasta sizin için hayat vardır. Artık, Allah'a karşı gelmekten sakınırsınız.

Ey akıl sahipleri! Kısasta sizin için hayat vardır. Umulur ki (bu hükme uyarak) korunursunuz.

Ey temiz akıl sahipleri! Kısasta sizin için bir hayat vardır. Ümit edilir ki, korunursunuz.

Hem kısasta size bir hayat vardır ey temiz aklı temiz özü olanlar! gerek ki korunursunuz
   Ey salim akıl saahibleri, kısasda sizin için (umumî) bir hayaat vardır. Tâki (katilden) sokmasınız.

(762 puan) tarafından
Seriat
(2,129 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(5,642 puan) tarafından
Dinimiz bunu emrediyor canım hatta Peygamber efendimiz bu konuda şöyle ifade ediyor
Sizden öncekiler, ileri gelenlerden biri hırsızlık yaptığı zaman onu cezâlandırmadıkları, zayıf biri hırsızlık yaptığı zaman ise ona hemen had tatbik ettikleri için helak oldular. Bana gelince, nefsim elinde olan Allah’a yemin ederim ki, şayet Muhammed’in kızı Fâtıma hırsızlık yapsaydı muhakkak elini keserdim... Yanı kısasa kısas hırsızlık yapanın elı kesılıyomuş
(2,129 puan) tarafından
Ya anladım cnm çok teşekkür ederim bilgim yoktu pek fazla sağolasın
(5,642 puan) tarafından
Sende sağol canım
-Reklam-
+3 oy
(18,117 puan) tarafından
Bende çok endişe duyuyorum en çokta 15 16 yasinda genclerin sevgililk durumunun olmasına ve bu çok normalleşmis maalesef daha ağızları süt kokuyor birde sevgili oluyorlar ve birbirlerine zarar veriyorlar sadece bu olay değil  geçenlerde ormanlık alana annesi babası 15 yaşlarında olan bir bebek atılıyor yani vaziyet cok kötü toplumda ciddi anlamda ahlak sorunu var okullar hic güvenli iş devletimiz de bitiyor disiplin yok malesef caydırıcı cezalar yok sosyal medya da tepki gösterilince serbest kalan kişi tekrar gözaltına alınıyor. İşte tam bu sistemde birçok sorunu doğuruyor. Uyuşturucu satıcıları yapan çok kisi serbest kaldi ben bunları gözümle görüyorum maalesef zehirliyorlar geleceği ama cezası da yok
+1 oy
tarafından
Böyle manyaklarla aynı havayı soluduğum için bile tiksiniyorum. Rabbim ailelerine sabır versin. Duyduğumdan beri burnumu çıkartmadım zoru zoruna biseyler yiyorum. Karşıma çıktıkça da çok kötü oluyorum. Rabbim kimseyi sevdikleriyle evladıyla sınamasın. Keşke kendini öldürmeseydi de halk yakalayıp güzelce cezasını verseydi. Benim artık devletten bir beklentim yok. Karşı komşum 32 suç kaydı var hâlini hatrını nasıl sorucaksın. Eşime dedim o da işten 6 da çıkıyor eşim de yarım saat ya önce ya sonra gel diyorum kendi yeri olduğu için oda erken bırakıp geliyor. Bu kadar insanlardan nefret ediyorum. Hergun imza atmaya bende giderim sende gidersin oda gider. Çok çok yazık senede kaçıncı cinayet biri dur demeli artık. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyor herkes çok acı artık ateş düştüğü yeri yakmıyor.
+1 oy
tarafından
Ben kendimi geçtim kızım var daha 10 aylık onun için çok korkuyorum. Kötü insanlardan nasıl koruyacağım onu kötülükten rabbim hepsini korusun iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 
(2,129 puan) tarafından
Amin ;(
+1 oy
(2,233 puan) tarafından
Ülkeye ya idam yada şeriat gelsin ben çarşaf giymeye ve kızıma giydirmeye hazırım yeterki u canillik bitsin
(172 puan) tarafından
Canım zaten şeriat gelirse çarsaf giymek gibi bı zorunluluk yok yani. Tesettür farzdır bunun çarsaf ferace geniş olan alt üst olması farketmez. İnsanların gözlerini korkutmak için böyle bir algı yapıyorlar
0 oy
(2,129 puan) tarafından
O kadar korkutucu ki kime guvenicegimizi şaşirdik tabiri caizse babamza bile güvenemiyoruz ne biçim bir hayat bu az öncede annemle konuşuyorduk suçlu olan biliyor t.cvz eden biliyor iki gün yatıp ckicagini asla korkmuyor anlık zevkine bakıyor ad.i hrfler hayvanlarla ugrasilicagina bu s.sizlere idam gelsin ne olur ya dışarıya çıkmaya korkar olduk benim geçen sene 16 yaşında kuzenim öldü admlar toplanıp kızı kaçırıp uyuşturucu bağımlısı yapıp oldrdlr benim güzelim mervem bile toprak altına girdi Allah belalarını versin böyle adı heriflerin sürekli o kız kesilip biçildi ölu olduğu halde uysturucuyu tespit etmeleri için hepimizin piskolajisi bozuldu çok sinir bir durum uyuşturucu yasaklansin idam gelsin başka çözümü yok anlayin anlatın toplanıp bir olmalı ve idamı getirmeliyiz  canindan olmalı böyle zihniyetteki insanlar
(2,849 puan) tarafından
Idam getirmek bizim elimizde mi o kadar onerge sunuldu cocuk ve kadin haklariyla bastakiler sagolsun hep red verdiler
0 oy
(762 puan) tarafından
Rabbım herkese iman versin , merhamet,  kalplerine hidayet versin, Allah korkusu versin. Anne babaların tek yapması gereken çocuklarına Allah korkusu ve muslumsnligi aşılamak. Ateist kesimler türlü oyunlarla çocukları erken yaşta eke geçiriyor ve önüne geçilmiyor.  Peygamber Efendimiz kendine" çocuğum  3 yasinda dini öğretmeli miyim ?" Dediğinde Efendimiz " geç kalmışsın " demiş yani anne karninda başlamak gerek. Allah ümmeti Muhammed i korusun.
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Kalbinden iman çıkan herşey- herkes hayvanlaşır, vahşileşir.  Yazık bizlere. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 273 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hira27 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 352 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mel_ek (77 puan) tarafından soruldu

410,949 soru

12,366,688 cevap