+1 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
moralim cok bozuk zaten cumadan bu yana kendime gelemiyorum ulke gundemi beni cok cok cok kotu etkiliyor once narin sonra o 2 kizimiz siradaki vahset ne olacak ulke nerye gidecek gidiyor bilmiyorum bilinmezlik ve bu bilinmezligin icinde bi cocuk buyutmek cok zor bir kadin olarak kendim icin degil endisem oglum icin sadece kafami bi saniye bile rahatlatamiyorum. 

butun bu kotu dusuncelerin arasinda oglum hasta oldu ona canim sikldi bir de 6 gun sonra 5 aylik olacak bu ay dogru duzgun kilo almamis hata hic almamis ac mi kaldi ac mi biraktim.emziremiyor muyum neyi yanlis yapiyorum sutum mu yetmiyor bez sayisi iyi degil cok guzel uyuyor ac olsa uyumaz vs dusunceleri icinde resmen beynim patladi buray ic dokmek istedim rabbim sonumuzu hayir eylesin okudugunuz ins de tsk 

7 Cevaplar

+1 oy
(52 puan) tarafından
Bende öyleyim ne tadım ne tuzum var mahvoldum o kızlara üzüldüm peşine iki c.nayet işlendi biri kayınpeder gelini öldürdü biri de adam hem kadına hem kendine sıktı sonra taciz diskort da çocuklara yapılan şantaj salınan suclulular çok üzgünüm çok 
(6,197 puan) tarafından
aynn psikoljimizi cok etkiledi ya . kizimin ranzasini hayrina birine verdim. yeni aldik biz. eskiyi alan kadini arkadasim buldu . neyse fatihten gelecek kadin almaya yarin aksam geleyim esimle gelcem sökmek icin esim söker yukler arabaya dedi. tamam dedim . yarinda esim sehirdiai isi cikti . diyorki tek kalma. korkuyor insan simdi fatihteki milletten zaten her turden insan mevcut orda diye zaten bi onyargiliydik. simdi hepten korkar olduk. kardesimi cagiricak yada adagidan guvenligi cagiricam yanima
-Reklam-
0 oy
(83 puan) tarafından
Ülke konusundaki düşüncelerinize katılıyorum Allah sonumuzu hayır etsin hepimizi kazadan beladan ve kötülüklerden korusun inşallah. Bebeğiniz için ek gıda için erken mama vermeyi deneyin zaten kış geliyor hastalık sezonu bünyesi zayıf düşmesin 
0 oy
(758 puan) tarafından
Bu olaylardan sonra kimsenin tadı tuzu yerinde değil ama hayat devam ediyor korkularımızı bir kenara bırakıp çocuklarımızı imanını Allah korkusu olan birey olarak yetiştirmeliyiz çocuğa da Gelecek olursak çocuğun kilo almadıysa demek ki doymuyor bunun senin eksikliğin veya iyi anne olmayışın ile alakası yok sütün yetmediğinden değil de sütün faydalı değildir ya da yaramıyordur. o yüzden mamaya başlayabilirsin
tarafından
bu aya kadar 1 kilo 1 kilo gidiyorduk hele 1 le 2 arasi 1 600 gr almisti 4 5 arasi 250 gr almis resmen hic almamis cok hareketli bi bebek cok da guzel uyur aslinda neden boyle oldu anlamadim
(758 puan) tarafından
Üzülme üzülecek bir şey yok bebeklere artık büyüyor ve hızlı kilo almasını bekleyemezsin ama 250 gram da çok az mamaya başlayabilirsin her gün sık sık değil de yatmadan önce 120 CC verebilirsin
tarafından
meme reddi yasarim diye cok korkuyorum
(758 puan) tarafından
Önce bol bol emzireceksin yatmadan 4 saat önce aç bırakacaksın 120 CC verip uyuyacaksın sabah tekrar emzirmeye devam edeceksin
tarafından
kasikla verecegim bugun bakalim
0 oy
tarafından
Valla inan bir kız çocuğu doğurmayı çok istiyordum artık istemiyorum 
0 oy
(2,644 puan) tarafından
2 kizim.var bu olaydan sokra gozume uyku girmiyor piskoljm bozuldu ya onlari koruyamazsam diye deli oluyorm.dovus sporlarina gondercen uzun yillarda devam etcekler ister istesinler ister istemesnler.ben her sekilde elimden fazlasini yapip onlari korumak icn herseyi yaparm ama ya ben yoksam yanlarinda ozamanda enazndan bi cesaretleri olsn istiyorm.tedbiri bu sekilde tabi alamayiz ama ulkemizde adalet ilmadgi icn bizde anne baba olarak turlu turlu yollar deniyorz.insqllah o durumlara dusmeyiz tabi ama iyi degilim.kizlarimin basina bisi gelcek diye deliye dönuyorm.napcam bilmiyorm nasil davrancam bilmiyorm.oglum.var bide onuda en guzel bi sekilde yetstirmeyi nasip eder rabbm insallah.
tarafından
allah korktugunuz basiniza vermesin insallah
(2,644 puan) tarafından
Amin insallah canm
0 oy
tarafından
O aylarda fazla kilo almıyor.  Bnmki 6.5 aylik 2 ayda 1 kg almis
tarafından
7 bucuk
tarafından
Tablodan belli olur normal mi degilmi
tarafından
persentile gore normal canim ama bu tarz durumlarda onceki aylarda ne kadar aldigi da  onemlidir
tarafından
Evet doğru.  Ek gıdaya da başlarsın ilerde toparlanır inşallah
tarafından
insallah cok ssgol
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Canim beş alti aylikken benim de kizim cok az kio almisti doktor dis döneminde normal demisti. Belki sizde de disler merhaba diyodur
tarafından
cok akiyor salyasi aslinda ama bez saysi iste beni dusunduren 3 tane bez aliyorum o da dolu dolu degil
(4,424 puan) tarafından
Canim dişten buyuk ihtimal. Sen de yemene icmene dikkat edersen bi sorun olmaz. Protein ağırlıklı beslen kasar peyniri ye. Benim kizim iki yuz gram almisti sadece ama kan degerleri iyiydi mesela . O yuzden cok canini sıkma oyle de olabilir
tarafından
sut urunlerine alerjimiz var malesef diyetteyim o yuzden insallah duzelir tesekkur edrim

İlgili sorular

+1 oy
55 cevap 887 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 967 göst.
14 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 528 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 719 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,063 soru

12,373,253 cevap

42,586 kullanıcı

Kategoriler

...