+1 oy
806 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından
Çevremde görmedim.ama.benim.esim acayip duskunnn 

55 Cevaplar

+1 oy
(11,215 puan) tarafından
Sever duskun. Bu agzinin icine bakar karisinin cocuklarinin ustunde gorur degil .Ki ben bu huyunu begenerek evlendim. Cunku annesine deger veren erkekler cocuklarinin annesinede deger verir. O kutsalligi bilir. Ama annesini atan adam bugun yarin senide atabilir ;)
(11,215 puan) tarafından
Iste insana guzel gelio kocasinin annesini atmasi ama Allah korusun cocugundan gorunce ne olucak.
(3,600 puan) tarafından
Gerçektende öyle benim eşim annesine çok bağlıydı annesi hastaydı işten gelir önce onun ihtiyaclarini giderirdi sonra pi parça yemek yerdi biz nisanliyken annesi vefat etti iki sene oldu vefat edeli hala ondan bahsederken ağlar
(11,215 puan) tarafından
Allah rahmet etsin. Valla ben kimse icin annemi atmam. Baskasida benim icin atmasin. Bu marifet degil.
(3,600 puan) tarafından
Amin canım sağol. Aynen öyle canım bilmiyorlar ki annesine merhameti olmayanın bize merhameti sevgisi olmaz
(11,215 puan) tarafından
Cok dogru ;)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim eşim değil çok şükür 
(784 puan) tarafından
Ne güzel ne güzel darısı başıma alsjaksjj :D
tarafından
Amin canım amin ahaha
0 oy
(50 puan) tarafından
Dusku evet hergun uğrar bakar olsun zaten düşkün bende anneme düşkünüm sonucta
0 oy
tarafından
Hayır değil ne beni ezdirir ne annesini bana ezdirir 

Arayı çok güzel tutar sağ olsun
(128,072 puan) tarafından
kiz kahven geldimi
tarafından
Geldi sevdam geldi de baktım gereksiz linç yatfa geliyor yok samimiyöööte gerek yok bu kadar falan sövmemek için sildim postu
0 oy
(9,624 puan) tarafından
Cok şükür değil 
0 oy
tarafından
duskun ama duskun derken onun agzina bakan manada duskun dil.. anne olarak duskun sadece
0 oy
tarafından
Yok değil bayramdan bayrama gidip görüyoruz telefonda da çok arayıp  konuşmaz..okuma yazması da yok o da arayamıyor
0 oy
(4,391 puan) tarafından
aşırı düşkün 
0 oy

hic duskun degil 2 yil 2 aydorda gorusmuyo konusmuyo numarasi bile yok 8-)

tarafından
Lan sizin evler yanyana değil mi nasıl görmüyo anasını
anasi aylardir tr de sjsjsjsjsj duyduma gore 2.kez covid olmus orda kaldi gelemiyo cocuklarda teyzesimdeymis
0 oy
tarafından
Evet bi yere gitsek bile annemede haber verelim diyor 
0 oy
(1,011 puan) tarafından
Dengeli diyelim onu bana beni ona ezdirmez tartışma çıksın asla da araya girip kendini o tehlikeye atmaz :D böylesi cokkk iyi
0 oy
(22,071 puan) tarafından
Her evlât annesine düşkündür canim tabiki de sever annesini 2 3 gune arar ama durmadanda annem annem demez 
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Aşırı düşkün 50 defa kovdular gene 50 defa onlar bize biz onlara gittik
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Orta karar desem yeri evlendiğimizden beri öncelik çekirdek ailemiz
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Benimkide düşkündür, ben konuşmuyorum ama kendisine karışmıyorum. Benim kaynanam sıkıntılıdır biraz..
0 oy
tarafından
Benim eşimde düşkündür annesine evlat tabikide düşkün olmalı annesine mesela her ihtiyacını karşılar ilacını hastanesini ihtiyaçlarını asla ihmal etmez bu benim hoşuma gidiyor ama bakıyorum 2 eltim var benim aksime kocaları annesiyle ilgilenmesin diye ellerinden geleni yapıyorlar mesela hiç evlerine sokmazlar kadını bu bana göre zalimliktir bizde evlat yetiştiriyoruz oğluyla evlendik diye annesini silsin istemek çok saçma teraziyi eşit tutmak lazım cennet annelerin ayakları altında çünkü 
(11,215 puan) tarafından
Cok haklisin. Bende annesine karsi vicdansiz adama guvenemem. Anne bu ya ona merhanet etmeyen kime eder ki. Guvenmem ben oylesine
tarafından
Aynen canım :)
0 oy
tarafından

Değil çok şükür  

0 oy
tarafından
Keşke annesi yaşasaydı da düşkün olsaydı ☹
0 oy
tarafından

Keşke yaşasaydı da düşkün olsaydı... Ben annemle bile gülerken onun nasıl baktığını fark ediyorum, ya da anne şarkılarında her anne geçen konularda... Ben kaynanamı hiç tanimadim ama bana bile okadar der ki Allah seni başımızdan eksik etmesin özellikle evlatlarının başından der.. keşke yaşasaydı da içini dokebildigi bı annesi olsaydı... :(

0 oy
(15,930 puan) tarafından
Hayatta degill olsaydı ne olurdu bilemiyorum.....

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 308 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde bendemistim (625 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 940 göst.
13 Kasım 2020 Aile kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
14 Şubat 2023 Aile kategorisinde Ayseguler (1 puan) tarafından soruldu

408,080 soru

12,254,515 cevap