0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (671 puan) tarafından
Nasıl kurtulacaz bundan??

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tedavi olmak .) 
(671 puan) tarafından
Sanki mutlu olsak geçecek de olamıyoruz bir türlü kronik stresten olduğunu düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(766 puan) tarafından
İlaçlar bend3 etkili olmuyor, iyi bir terapistten terapi almak lazım ama b6 da haftada bir en az 2500 tl vermek demek
(671 puan) tarafından
Ben gittim hiç işe yaramadı bir seans gittim ama
(766 puan) tarafından
1 seansta ne yapacaktı ki? Okuyup üfleyerek cinci hoca değil sonuçta. İlk 2-3 seansta ancak seni tanır, düşecek sistemini çözer. Psikoterapi için yola çıktıysan en az 10-15 seansı göze alman gerek
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Bu aralar hortlayan hastalık
(671 puan) tarafından
Aynen öyle galiba
0 oy
(968 puan) tarafından
Canım bendede vardı eşim en büyük destekçim oldu ilaçsız doktorsuz yendim sayılır tuvalete dahi tek başıma gitmezdim ataklarim olduğunda eşim hep sakin ol birşey olmayacak bekle gör gel çıkalım kal burda diye diye başardım şimdi çok rahatım dışarı cikiyorum ayağım geldiği zaman ortamdan ayrilmiyorum bakıyorum birşey yok geçiyor şimdi kırk yılda bir oluyor oda geçiyor korkularımin üstüne gidiyorum 
(446 puan) tarafından
Bu anksıyete degıl kı psikiyatri teshısını ne koydu  panık atak mı
(671 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşıyor musuz cidden bi yere giderken hep yanında biri olsun istiyorsun
(446 puan) tarafından
Ama canlarım bu durum anksıyete degıl  bu durum çok agır  üzüntü stres hayal kırıklıgı üzüntünün uzun sürmesi asosyal hayattan ve yalnız yaşamaktan  olusuyor
(968 puan) tarafından
Evet benim üzüntüden kaynaklı babaanemin ani ölümü beni şok etti ilk 2 yıl şoku atlatamadim evde dahi tek kalamiyorum suan iyiyim ama elhamdülillah
(968 puan) tarafından
Babaanemi trafik kazasında kaybettim annem sevdiklerim dışarı çıkınca eve yetişene kadar güvende olduklarını bilene kadar telefonu kaoatmazfin ama yendim doktor bana antidepresan yazdı kullanmadım eşimde izin vermedi zaten kullanmadığım için çok mutluyum
0 oy
(869 puan) tarafından
Şimdi bende yazacaktım kaygı bozukluğu da şu olaylardan sonra iyice arttı sevdiğim birini kaybetme korkusu ilaç kullanmak istemiyorum ama kötüye gidiyor 
(671 puan) tarafından
Bende ilaç kullanmak istemiyorum Allaha dua edelim. De bizi bu dertten kurtarsın
0 oy
(212 puan) tarafından
Bende de oluyor sürekli eşim işten beş dk geç gelse bütün senaryolari kuruyorum sevdiklerime bişi olucak diye korkuyorum rabbim yardımcımiz olsun bu konuda olanlardanda etkileniyorum 
(671 puan) tarafından
Amin inşallah Allah yardımcımız olsun bizi de kurtarsın sağlıklı günlerimi özledim bende doğumdan sonra oldu
(212 puan) tarafından
Benim bekarliktan beri vardı evlenip düsuk yaptım sonra oğlan doğdu iyice ilerledi
0 oy
(2,579 puan) tarafından
Kuranı kerim dersi alarak 
(671 puan) tarafından
Kuran bile okuyamyorsun hicbiseye adapte olamiyorsun
0 oy
(703 puan) tarafından
O değilde anksiyetesi olmayan yada panik atağı olmayan var mı??? 
(671 puan) tarafından
Gamsizlar olmaz canım
(703 puan) tarafından
Öyla valla
0 oy
(164 puan) tarafından
Çocukluktan beri artarak devam etti 4 yıldır aksatmadan ilaç kullanıyorum üstelik 3.5 sene yoğun anksiyete yüzünden depersonalizasyon derealizasyon yaşadım her an her dk 6 aydır ara ara hayatta hissediyorum ama çok zorluyor kendinde ve çevreden kopmak anı yaşayamıyorum hayattan zevk alamıyorum 
(671 puan) tarafından
Çocuklukta ne yaşadın ki bu derece anksiyete olacak kadar
(703 puan) tarafından
Allah şifa versin ağır şeyler yaşamış olmalısın
0 oy
(89 puan) tarafından
Benim için kurtulmak imkansız galiba, gün geçtikçe daha da artıyor ve geceleri uyuyamıyorum artık 
(671 puan) tarafından
Allah'tan ümit kesilmez
0 oy
(332 puan) tarafından

Bende ilaçsız yapamam diyodum ilacı cok şükür bıraktım ama panik atağım beni bırakmıyo hala arada geliyo geldigi zaman meditasyon açıyorum gözümü kapatıp dinliyorum beynim müziğe adepte olunca panik atağım gidiyo yavaş yavaş bôyle atlatıyorum dışarı cıkıp hava alıyorum komik vidyolar ôzellikle izleyince geçiyo hemen içimden geçecek hepsi nasıl geçtiyse diyorum kendime motivasyon veriyorum bırakma diyerek sizlerde ôyle yapabilirsiniz:angel:

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
7 cevap 130 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (671 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 266 göst.

409,614 soru