0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (3,846 puan) tarafından
Kızlar bu esnaf arkadaşların düşüncesizligi bizim mağduriyet nolcak bilmem bugün kızımı sağlık ocağına götürdüm bizim burda işlek bir cadde var arası var diye kızımı bisiklete koydum yol desen kalabalık arabalar kaldırımdan yürümek desen ne mümkün millet atıyor sandalye oturuyor kaldırımda. Fırın var önünden geçiyorum adam ekmekleri dizmiş atmış kasaları kaldırıma karşıdan da araba arkamda insanlar kaldım ortada sinir oldum bu ne ya dedim bu kaldırımlar bizim gibi çocuklu kadınlar için mi millet keyfi kullansın diye şuraya bak dedim adamda çıktı kapıdan baktı yüzüme 

Allah'ım her seferinde aynı çile çarpılma tehlikesi geçiriyoruz her seferinde 

Sizin orda da var mı böyle sorununuz 

10 Cevaplar

+1 oy
(4,724 puan) tarafından

İstanbulda yım aynı sorun var :woot: kaldırımda arabalar esnafın tezgahları. Yolun ortasında da biz yayalar. Canımız Allaha emanet 

(3,846 puan) tarafından
Yemin ederim öyle koca kaldırım var adam resmen gıcıklık olsun diye arabayı çapraz koymuş yan koysa sıkıntı yok sanki evin önü diye o kaldırım da ona ait öyle sinir bozucu bı şey ki az daha carpiliyorduk bugün
-Reklam-
0 oy
(5,337 puan) tarafından
Kiz bazen motor geciyor kaldirimdan bir kerede araba gecerken gordum millet kafayi yemis
(3,846 puan) tarafından
Yeminle öyle bizim burda geniş kaldırım var adam evinin önü diye çapraz koymuş geç gecebilirsen düz koysa rahat iki bebek arabası geçecek ama evinin önü ya onun o kaldırım
0 oy
tarafından
Küçük şehirde yaşıyoruz. Pek öyle sorunlar yaşamıyorum açıkçası
(3,846 puan) tarafından
Bizim de ilçe ama büyük gelismis bı ilçe var burda malesef dükkanın önü evin önü oldu mu sanki ona ait kafada
0 oy
tarafından
İstanbul'daym ayni sorun yeminle her defasinda çileden cikiyorum bildiğin araba kaldırımın ortasnda
(3,846 puan) tarafından
Sorma canım ya burda geniş bir kaldırım var adam arabayı düz koysa bebek arabası geçer rahat ama yok illa çapraz koycak eziyet olsun millete carpilsin gebersin yolda umurunda mı evinin önü kaldırım onun
tarafından
Bazen yolun ortasnda yürüyorum
tarafından
Toplu olarak şikayet etseydk böyle olmazdi
(3,846 puan) tarafından
İşte sadece senle benle olacak iş değil ama kimse yanaşmaz öyle bı şeye
tarafından
Maalesef öyle
0 oy
(702 puan) tarafından

O esnaf arkadaşla türkiyenin her yerinde varlar canım :angry:

(3,846 puan) tarafından
Malesef canım sorma bide çıkmış da yüzüme bakıyor dua etsin kasaları atmadım ekmek kasası diye yola indim az daha carpiliyorduk
(702 puan) tarafından
Sonrada suçlu sen olurdun yola inmişti derler canım
(3,846 puan) tarafından
Aynen canım malesef öyle derler
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Bugün bizim burada çalışma vardı arabalar yayalar ana yoldaydik sjsjs 
(3,846 puan) tarafından
Cümbür cemaat ne güzel :D
0 oy
(13,585 puan) tarafından
Bizim şehir içi maşallah kaldırımlar iki tarafta da yol kadar hatta öyle ki bazen boş olduğu için kızımı birakabiliyorum kendi gönlünce gidiyor
(3,846 puan) tarafından
Ahh nerde gülüm nerde kendim zor geciyorum kızı nasıl bırakayım
(13,585 puan) tarafından
Evet canım maalesef bazı yerler öyle. Burda da kaldırım başlarına araba vs. Koyuyorlar bebek arabasi kullanırken soylenirdim hadi biz neyse bi engelli gelse nasıl çıkacak inecek diye gerçekten kuralsız bi ülkede yaşıyoruz
(3,846 puan) tarafından
Malesef kaldırıma bırakıyor direkt bazı ök.üzler
(13,585 puan) tarafından
Var canım öyleleri hani bizim kaldırımlarda da motor bisiklet masa sandalye atanlar var ama dediğim gibi geniş olunca çok.sorun olmuyor
(3,846 puan) tarafından
Ah. Malesef çok dar bizim kaldırımlar
0 oy
(2,497 puan) tarafından
Kaldirima cikamiyorz esnafin urunleri yuzunden yoldan gidiyorz bu seferde sofrler kiziyor kaldirim yok mu diye.e yok var ama yok yani istila etmisler akldirimlari napalim.biz ucalim mi annelerin boyle bi gucumu var sanki.insqn napcagini sasiriyor oysaki kaldirima satis icn malzeme koymak yasak ona ragmen esnaf kendi babasinjn yoluymus gibi davraniyor e arabalar zaten kendi yolunda bisj diyemiyorsn yani nerden tutsan elinde kaliyor bacim
(3,846 puan) tarafından
Malesef canım bide kaldırıma araba park eden hanzolar da var
0 oy
(13,566 puan) tarafından
Eskişehir mi burası bizim de öyle
(3,846 puan) tarafından
Yok canım Manisa Akhisar kaldırım da yürümek sıfır
0 oy
(310 puan) tarafından
Bende yolun ortasında sohbet edenlere sinir oluyorum yani çekilin kenarda konuşun bu olayı yaşadığım da bekardım iki yaşlı amca yolun ortasında sohbet ediyor ben de aralarından geçtim niye aradan geçiyorsun diye bana bağırmaya başladı sanki ben suçluyum yolun ortasında konuşursanız nerden geçmemi bekliyorsunuz demiştim zaten yanlış yere araba park edenin haddi hesabı yok karşıdan karşıya geçmek istesem ben geçerken ya bir araba gelip dönüyor birde kızıyorlar görmüyor musun diye sinyal vermezsen nasıl anlayacağım o sinyal kolunu oraya süs diye koymamışlar diyorum artık o kadar sinir bozucu olmaya başladı ki kimisi de gördüğü halde arabayı daha da hızlı sürmeye çalışıyor 
(3,846 puan) tarafından
İnsanlar artık gerçekten iyi değil
(310 puan) tarafından
Anlayışsız düşüncesiz insanlar çoğaldı artık
(3,846 puan) tarafından
Bugün Adam da çıktı yüzüme bakıyor hele bı şey diyeydi olay çıkardı valla
(310 puan) tarafından
Allah insanlara akıl fikir versin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 75 göst.
0 oy