0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (3,056 puan) tarafından
Eşimin teyzesi burda Osmaniye'de geldi eltiminde annesi oluyor kendisi neyse kaynanamin orda gorudm slm verdim yyzume bakmadı çenesi yorulacak diye herhalde cvp verme gereği görmedi neyse bugünde aramış alo dedim kocan nerde dedi sen kimsin dedim tanimadin mi dedi smdi tanıdım büyür dedim yine kocan nerde dedi iyim sağol dedim gülmeye başladı slm vermek çokmu zor ceneniz aflgrayacak heralde  bu kadar zorsa bnle konuşmak ne diye arıyorsun ne diyeceksen yeğenini ara diyip kapattım , sinirlerimi bozdu ya çok mu zor ya nasılsın Seher demej yada Seher napiyosn demek hadi hepsini geçtim Seher kocan nerde demek düşmanım sanki aradım kaynanama soyledim esimede dedim lafın içine 50 laf katar söyler diye

9 Cevaplar

+3 oy
(891 puan) tarafından
Ohhh mis en temizi ver cevabını oturt iyi yapmıssın saygısız şey
-Reklam-
+1 oy
(15,341 puan) tarafından
Ağzına sağlık olsun iyi demişsin. Aklinca seni yok sayıyor terbiyesiz. 
+1 oy
(290 puan) tarafından
Gereksis insanlara can sıkmaya değmiyor eşimin amcası biz bir yere gideceğiz gelmiş arabanın om koltuğuna kurulmuş falanca yerede beni bırakın dedi eşim daha arabada değildi bende amca bazı ters yöne gidiyoruz bırazda acelemiz var dedim 

Hem arabaya kurulmuş sormadan etmeden hemde bana demesin mi bu araba yeğenimin senin hakkın yok laf demeye diye arabayı yeni almisdik 

Dedim haklısın benim hakkım yok o kaznirken bende sağda solda kazancını har vurup harman savurdum siz sağ olun araba alsin.diye çok yardımcı oldunuz öne sormdana. Kurtulmak da böyle beni terslemekde en doğal hakkiniz dedim (evler yan yana garaci açık gormeleri yeterli direk binerler sormadan etmeden ilk değildi herşeye mudahle ederler o son oldu benden bwklemiyolardi ) om zamandan belli sevgim yok di saygımda kalmadı 
(3,056 puan) tarafından
Kendini bilmezler olunca sende güzel demişsin oh
0 oy
(11,254 puan) tarafından
boşver, dert etme. ama eşine anlattığın iyi olmuş. osmaniyeli misin kız
(3,056 puan) tarafından
Ben değil eltim oralı , eltimde aynı saatlerce aynu ortamda dur dönüp bişi demez gidip gelemyizde birbirinize
0 oy
(6,471 puan) tarafından
Onun yaptığı yanlış seninkide öyle daha usturuplu bir dille söylesen iyi olurdu kocaman kadını azarlamak olmamış 
(3,056 puan) tarafından
Okadar sinir oldum ki evet kocaman kadın da insan az bilir ya kibarlık olsun diye bile ilk adımı soyelye bilirdi direk kocan nerde diyor
(50,868 puan) tarafından
haketmis bence
(6,471 puan) tarafından
3 defaysa bencede ikboşum ama ilk için sert çıkış olduğunu düşünüyorum
(50,868 puan) tarafından
postta bir geldiginde birde telefonda olmus birde bilmedigimiz varmis daha da vardir gicikligi bence ☺️
(3,056 puan) tarafından
Bnm kimseye galezim yok eltimde insan değil slm vermez aynı ortamda kal dinupte bi napiyon demez bnm annemde geldi gitti bir jere ne aradı ne geldi herşey karşılıklı bnde gtmedim alemin sal,ağı ben miyim kendimi ezdirim anneside slm verdim şeytan görmüş gbi kafasını kaldırıp geri çevirdi tlfn la arıyor 2 gündür üst üstüne dediği tek şey kocan nerde adımı soylemiyor bı nasilsinz demiyor bnde sağol teyze iyim diyince mal mal gülmeye başlayınca bnde bnle konuşmak bukadar agr zor geliyorsa ne diye ariyosun git yeğenini ara dedim ustunede kapatim
0 oy
(50,868 puan) tarafından
seher napiyosun diyesim.geldi☺️
(3,056 puan) tarafından
Hahhaaa :)((
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Ağzına sağlık 
0 oy
(837 puan) tarafından
Valla çok iyi yapmışsın 
0 oy
(16,850 puan) tarafından

İyi demişsin ben de olsam hal hatır sormayacaksan beni arama ben onun sekreteri miyim derim  

Yo tanımadım önce bir iyi günler de sonrada kendini tanit deseydin 
(3,056 puan) tarafından
3 defa oldu adımı ağzına almıyor sanki dusmaniyum esimede kaynanamda söyledim smdi gör ne kulp takacak diye

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 843 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
24 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Kaplan2020 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 746 göst.
9 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 250 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,995 puan) tarafından soruldu

404,745 soru

12,124,304 cevap

36,483 kullanıcı

...