0 oy
261 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Napiyorsunuz kızlar.0anlık almaya geldim..bu gün buralar pek sakin gibi..vana mi oyle geliyor yoksa..

Bende sabahtan 45 gunluk kızimla evi dökmüştüm güya detaylı temizlik yapacam ..hepsi kalmıs ortada.. kızım izin vermiyor:(

image

12 Cevaplar

0 oy
(1,154 puan) tarafından
arkadaşım gibi yazmışın memleket neresi?
tarafından
Ahahah..memleket canım Azerbaycanım♥️
(1,154 puan) tarafından
aaa bilememişim :))
-Reklam-
0 oy
(12,920 puan) tarafından

image

guya uyuycak. Abisini okula biraktik. Pazara gittik geldik. Uyursa oturcam yapmicam bi is :woot:

tarafından
Kiz bende uyutucaktim gördüm bu beni uyutur geldim cay icmeye
0 oy
(4,627 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm gece oğlum uyumadı fasulye lerim vardı onları yemek yaptım az önce soğudu buzluğa attim sabah 7 gibi oğlum uyudu 9 gibide ben uyudum 12 gibi uyandım kalan işlerimi yaptım şimdi oğluma corba attim aygaza o pişene kadar hazirlanayim diger evin dün bir tek mutfağını yapa bildik bende bugün gidip camları yapicam alacaklarım var eşim işten çıkınca çarşıya gidicem bugün fazlasıyla yoğunum yazınca fark ettim :D

image

tarafından
Allah kolaylık versin canim islerinde sana..
Kız kadir ezildiyle temizlik benim isimmi o ..hala veriliyormu
tarafından
Şey en son hastanelerdeydin nasılsın şimdi epeydir yoktum buralarda evinde olmana çok çok sevindim
0 oy
tarafından
Ben yokum da ondan sessiz :D 

Kiz el kadar bebryle ne detay temizligi benim oglan 9 aylik olana kadar detay temizlik yapmadim ben pisman miyim asla :) 

Ama bugun bende giristim yatak odasi cocuk odasi bitti sayilir kisliklar yikandi cogu kurudu 2 odanin camlari silindi cocugu uyutup mutfaga grcecem nasipse 
tarafından
Ah benim akilsiz kafam ..yaparim bir sekilde dedim .yapmasaydim keske her sey ortaljkta:))
tarafından
Platformun en temizi sensun biliy misun :-D kiss
tarafından
Gel bi de suan evi gor :)
0 oy
(18,128 puan) tarafından
Afiyet olsun canm tv izliyorum ama aklımda aksama ne yapsam diye düşünüyorum:)
tarafından
Kadinlarin bitmez cilesi
(18,128 puan) tarafından
Aynen bitmiyor eşime ayrı oğlana ayrı herkes aynı yemeği de yemiyor
0 oy
(5,353 puan) tarafından
Şükür kış temizliğim bitti bebe uyudu çay içip baharı izliyecem akşama patates et fln atarım firina
tarafından
Ohh en sevdigim isler bitip oturup cay ice ice bir şey izlemek
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Vallh kızım uydu sofrayı topaldim bı karşım yapmıştım dün onu içyiom nazm kılcam yatak oda elbisler işler beni bekliyor eşim 2 gündür sabahçı bebiste 8 9 da kalkınca emziryom yatyoz uykuda kalkyom 11de kalkyom o yatınca sonra kahvaltı kızın bakımı uykusu erken kalkmak istyom geç kalkınca dengem düzenim bozuluyor ;(kız nasıl detayliya giryon 4 aylık kızım halen ciddi Detaya giremiyom benim bebeğim 45 günlük falan ken hep aç kaldığım günlerden başka aklıma birşey gelmiyor işe hiç eve el  atmiyordum hep yatak odadaydık geçen Misafir gelcekti eşim işte kayın peder kızın yanında bı hızla evi yaptım nasıl yaptım anlamdım vallh kaba falan aliyom detaylı girince kız durmuyo ilgi istyor yarıda kalıyor sinirleniyorum yarım kalınca eşim geç gitiği gün hafta 1 berbaer yaparız çünkü kizm artk büyüyor konuşma sohbet edince mutlu oluyor yapmıyom her işi eskisi gibi sizede kolay gelsin cnm 
tarafından
Bende oyle 10 11 arası kakiyom .. evet dogru vakit ayirmak gerek bebeklerimize..kız ne biliyim detayli yapmayincada rahat olamiyorum.işte pinti geliyor her yer bana..ama pisman oldum yapmasaydim keske ..esim geldikten sonraya kaldi galiba isler
(1,119 puan) tarafından
İnan bende oyleyim inankindetaylı yapmayınca içim rahat etmiyor birşeyler eksik gibi utü yapim diyorum kaç gün bekliyor firsad olmuyor eşim sonra gördüğü an yerleştiriyor ben görmeden elbisler nerde diyoruk dağınık sevmiyom biliyorsun ama ben ütü yapacaktım  diyom  öyle koyunca sanki dolap karışık gibime geliyor boşver sen bebekle ilgilen diyor bı bakyom bebek büyüyor üzülüyorum bu gunelrini çok ararım eskiden hergun iş yapan ben aman şimdi diyom kendimi öldürdüm ne oldu coktda derya girince piskolijim bozulyir eşimde öyle ilah düzenli olcak temiz ama bebek var eşim bana artk duznesiz olan yere kizmiyo kizmiz iyi olsun boşver işi diyor vallh bence eşin olunca yapın benimde eşim erken geldi bugün yaridm eti ben sadce kaba yapmstm yemkle uğraştım kızla uğraştım ancak
0 oy
tarafından

image

hava güzel dışarıdayım bebekle :)
tarafından
Bursa yağmurlu malesef
0 oy
(20 puan) tarafından

İşteyim bende mesaimin bitmesini bekliyorum:) 

image

tarafından
Kolay gelsin cnm
(20 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
(5,875 puan) tarafından

Anlık bır tencere lahana sarması sardım pişiyor yanına mercımek çorbası yapıcam çocuklar gelmeden sarma işini bitireyim dedim sanada afiyet olsun canım

image

tarafından
Oh mis..afiyet olsun canım.. teşekkürler
(5,875 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Kızımı sallıyorum hemen uyur İnşallah 
tarafından
İnşallah
0 oy
(4,669 puan) tarafından

Benim de arkadaşım geldi kahve içtik gitti o Şimdi kızla boyama yapıyoruz :D

tarafından
Ben bu gün Büşranin tarafindayim:))
(4,669 puan) tarafından
Hahah :D benimki uyanık hepsini tek renk boyuyor bitirip çekiliyor kenara :D

İlgili sorular

+7 oy
40 cevap 858 göst.
14 saat önce Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (163,665 puan) tarafından soruldu
+8 oy
29 cevap 1,013 göst.
14 saat önce Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (163,665 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 133 göst.
8 Ocak 2025 Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (65 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 218 göst.
8 Ocak 2025 Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (65 puan) tarafından soruldu

411,618 soru

12,391,513 cevap

43,831 kullanıcı

Kategoriler

...