+1 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (163 puan) tarafından
Hangi meyveleri yiyorsunuz veya meyve yiyor musunuz 

6 Cevaplar

0 oy
(10,493 puan) tarafından
3 yıl olacak tam hatırlamıyorum ama üzüm muz ve Kuru meyveler yasaktı. Ben de diyet pek etki etmedi insülin kullandım 
(163 puan) tarafından
Ben insülin kullanmıyorum ama korkuyorum meyve yemekten yükselir diye
(10,493 puan) tarafından
İlk etapta bende diyet yaptim ama pek bir fayda olmayınca insülin e başladık. Sen ölçümü yapiyo musun
-Reklam-
0 oy
(802 puan) tarafından
Yaban mersini tüketebilirsiniz ama hiç meyve tüketmemeniz daha doğru olur. 
(163 puan) tarafından
Canım ister istemez çekiyor elimden geldiğince tüketmiyorum nar var evde yememek için zor tutuyorum kendimi
(802 puan) tarafından
Bende de şeker vardı. Malesef canın çekse de yememen lazım. Zaten can çekme olayı psikolojik.
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Karpuz kavun üzüm mandalin ananas kivi ejder meyvesi salatalık imm cilekk
0 oy
(641 puan) tarafından
Benim sınırda çıkmıştı doktor diyet vermisti bir hafta kadar yaptım ama sonra benim şeker düştü tokluk şekeri iken 60 Lara o yüzden diyet yapmdim çok şükür sıkıntı yaşamıyorum şimdilik 34 afta olduk çok şükür Allah şifa versin canim
0 oy
tarafından
Canının çektiği meyvelerden birer ikişer parçayı tereddütsüz yiyebilirsin bence şekerinde aşırı yükselme olan biri değilsen. Ama genel olarak izin verilen meyveler elma armut falan onlar da birer tane gene :)
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Seker hareketsiz yaşam ile daha çok artıyor. hamilesin şeker takibi yaparak tadında bırakarak ve gunnicinde makarna pirinç ekmek gibi tuketimide baz alarak azıcık canin çektiklerinden  ye ,ama üstüne min yarım saat evde yürü ve bol su tüketmeye bak.Kolayliklar dilerim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 141 göst.
24 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 63 göst.
0 oy
5 cevap 185 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.

411,772 soru

12,395,785 cevap