+2 oy
462 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından

Yemeğe çağırırız afiyetle yer içerler yemeğinden meyvesine cerezine yaş pastasına kadar ama kulağıma gelir "yaş pasta dolap kokuyordu" gibi yorumlar, ama bunu söyleyen akrabam da 2 dilim yemiştir pastayi dibini sıyırmıştır. Dizisine kadar izlemiş, izlerken çerez meyve çay eksik olmamıştır.

Sinirim tepeme geliyor böyle akrabalar yüzünden. Ayıp olmasın diye davet ediyoruz sonra böyle şeyler geliyor kulağıma sinir oluyorum

23 Cevaplar

+5 oy
(2,092 puan) tarafından
Ben misafir sevmem deyince de tepki alıyorum işte.
(2,092 puan) tarafından
Ooo o covid patladığı dönem doğum yaptım ben koca sulaleyle kavga ettim misafirlik icin
(1,346 puan) tarafından
Sen ben misin :)
(215 puan) tarafından
İyi yapmışsın valla
(2,092 puan) tarafından
Sen bensen ben kimim biz kimiz ne yapıyoruz
tarafından
Benide mi lan
-Reklam-
+2 oy
(3,990 puan) tarafından
Onu söyleyen akrabadan ziyade bunu size getiren daha tehlikeli. Sizden de bur şeyler alıp o tarafa götürmediği ne malûm. Paşanın da arkasından atılır, ama bunu ara bozmak için söylemek çok ayıp.
(215 puan) tarafından
Bizim dedikoducu akrabamız aynı zamanda komşumuz. Çok boş boğaz, 1 kahvaltıda her şeyi dökülüyor
+1 oy
(2,742 puan) tarafından
En iyisi görüşmemek, görüşmeye mecbursanda ne dediklerini takmamak .
(215 puan) tarafından
Mecbur görüşülüyor takmasan da etkiliyor
+1 oy
(1,871 puan) tarafından

image

Hepsi mi aynı olur arkadaş…
(215 puan) tarafından
Hepsi akbaba
(51,332 puan) tarafından
valla doğru söz bide kan yoluyla bulasan hastaliktir yaziyordu bir yerde
+1 oy
(1,853 puan) tarafından
Ben de görusmuyorum böyle yaptıkları için. Evine gelip açık ararlar. Bir akraba vardı annem ölüm döşeğinde. Gelmiş kadın su istedi getireyim dedim eğilmiş koltukların altına bakıyor pis lik. 
(215 puan) tarafından
O suyu yüzüne vurucan tam verirken
(1,853 puan) tarafından
Kayinpederim hiçbir şey bulamamış duvara yapışık TV nin arkasını parmakliyor toz var mı diye. İşte 9 aydır küsüm onlarla.  Adamlar kızıma ayda 2 temizlikçi geliyor diye hava atıyor. Benim evime 1 iğne almamış. Evlendigim günden beri borç ödüyorum utanmadan evime gelip açık arıyor. 1 yaşında bebeğim var ve günde 16 çocukla saat 3 e kadar çalışıyorum. Sabah 6 da kalkıp bebeğimin 3 öğün yemeğini hazırlayıp bakıcıya bırakıyorum neymiş TV nin arkasinda toz varmış. Evimden çekip gittiler ben de görusmuyorum. Saygısız insanlarla
(215 puan) tarafından
İnsanlar çok garip ve düşüncesizlik, art niyetliler
+1 oy
tarafından
Derler derler. Ablam ya bize gelmişti ev tertemizdi gidip demiş ev temiz değildi insanın öz ablası bile öyle konuşuyorsa herkes konuşur 
(215 puan) tarafından
Yok artık onun pis olsa bile temiz demesi lazım
tarafından
Bende şok oldum duyunca. Maalesef çok değişti ablam
(215 puan) tarafından
İnşallah zamanla düzelir
+1 oy
(3,938 puan) tarafından
Böyle kişilerle görüşmüyorum, evime dahil almıyorum akraba diye herseylerine katlanmak zorunda degiliz canim 
(215 puan) tarafından
Anne baba üzülmesin diye yılda bir kaç kere ağırlıyoruz ama gına geldi bizde de
(3,938 puan) tarafından
Biraz üzülmeleri gerekiyor öyle akrabaların gerçek yüzünü görmelerini saglarsin.
+1 oy
(1,783 puan) tarafından
Etme kardeşim sen cerezinide   pastanida akrabani gormek zorunda mısın?en iyisidir çok yüz vermemek tıpta yeri yokdur amA ömrü uzatır 
(215 puan) tarafından
Mecbur görüyoruz
(1,783 puan) tarafından
Ben işime gelmezse annemi babama dahil hop napiynuz derim hayat zalim napicsksn
+1 oy
(11,446 puan) tarafından

Kusura bakmayın bacılarım affınıza sığınarak söylüyorum 

B.K yesinler .. haketmeyene de yapma bacım:angry:

(215 puan) tarafından
E geliyorlar mecbur yapıyorsun hazırlık, ben kimseyi boş ağırlamam içime sinmez
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Mecbur kalmadıkça kimseyi cagirmiyorum
(215 puan) tarafından
Mecbur kaldigimda çağırıyorum ben de
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Akraba akreptir bacım şaşırmadım 
(215 puan) tarafından
İğnesini de sinsi batırıyor
0 oy
(1,432 puan) tarafından
Eliligin körünü yesin, karababa yesin 
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Çağırmazdmm 
(3,843 puan) tarafından
Bu insanlar sana aynısını yapıyor mu peki
(215 puan) tarafından
Ben yemek yemeye gitmem misafirliğe özellikle, disarda yiyemiyorum midem bulanıyor, kendi yaptığım yemekleri yiyorum bir de güvendiğim bir iki restoranda, evde yapamadığım yemekleri, kebap çeşitleri yiyebiliyorum
(3,843 puan) tarafından
Anladım canım ama ben şahsen öyle nankör insana yormam kendimi
(215 puan) tarafından
Zaten onun için yormadim esasında, eşim ve kendim için uğraştım, onlara da 2 servis ekstra açmış oldum, hiç yorum yapmasalar üzülmezdim ama dolap kokuyor demesi zoruma gitti biraz sonra da dedim ki önemsizler benim için o yuzden takılmıyorum o kadar
(3,843 puan) tarafından
O gerçekten kırıcı bir kelime yemişsin işte niye bahane buluyorsun
0 oy
(881 puan) tarafından
Ben olsam çağırmam çağırmıyorum da zaten mecbur olmadıkça çünkü eşimin akrabaları aynı bahsettiğin gibiler. Arkamdan değil hatta direk yüzüme derler o yüzden artık çağırmıyorum 
(215 puan) tarafından
Ben değil eşim çağırıyor anne babasının da gönlü olsun diye ama kendi de pek haz etmiyor, çağırmasam da geleni var, hatta tatlı sipariş etmişti gelmeden yüzsüz, hayatımda ilk defa ne yemek ne tatlı yaptım. Kuru çayla ağırladım, gelirken bir kuru pasta getirseydiniz bari dedim, derken ben de utandım esasında ama gıcık olduğum için yapmıştım, hala da gelir o akrabam zaman zaman
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Gerçekten sevmediğim iyi insan olmayan misafir nasıl davranır bilmeyeni yemeğe çağırmam çağırsamda o kadar özenmem 
(215 puan) tarafından
E eşim de yiyecek aynı yemekleri o yuzden özeniyorum yoksa özenmem
(17,914 puan) tarafından
Sen böyle düşünürsen seni çok üzerler
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Niye ayıp olmasın diye davet ediyorsun canım boşver öyle adamı evine sokma habgeldiyse de çayla geçiştir hak etmiyor belli ki 
(215 puan) tarafından
Eşimin akrabaları, annesi babası üzülmesin diye çağırdı eşim, kendi de haz etmiyor
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Böyle ağırlayıp arkasından konuşacağıma bır kere yüzlerıne konuşuyorum bırdaha zaten gelmıyorlar onlar rahat mı bılmem de ben baya rahatım asjsjsjja insanlıktan nasibini almamış kişilere yer vermiyorum hayatımda kım olursa olsun bende kımsenın kredisi yok yanlış yaptıysa bıter net
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Valla canım akraba akreptir herzaman doğrudur hoş benim anam bacilarim kalleş onlardan ne bekliyorum hepsinden uzak duracaksın 
0 oy
(4,255 puan) tarafından
Akrabalarla ozel gunler haric git gel yapmiyorum. Kendi akrabam ve esimin akrabasi hic farketmez. O yuzden kafam rahat.
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Misafir demek boşa emek, boşa masraf demek. Almiyorum kimseyi. Tek tük insanlar var başüstü dediğim onlar dışında. Zıkkım yesinler. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 148 göst.
21 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ankakus_1 (445 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
5 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,286 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 192 göst.
26 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minel (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 406 göst.