+2 oy
493 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından

Yemeğe çağırırız afiyetle yer içerler yemeğinden meyvesine cerezine yaş pastasına kadar ama kulağıma gelir "yaş pasta dolap kokuyordu" gibi yorumlar, ama bunu söyleyen akrabam da 2 dilim yemiştir pastayi dibini sıyırmıştır. Dizisine kadar izlemiş, izlerken çerez meyve çay eksik olmamıştır.

Sinirim tepeme geliyor böyle akrabalar yüzünden. Ayıp olmasın diye davet ediyoruz sonra böyle şeyler geliyor kulağıma sinir oluyorum

23 Cevaplar

0 oy
(4,186 puan) tarafından
Sinir olma öncelikli olarak sen elinden gelenin fazlasını yapmissin için rahat olmalı o kendine verilen değeri görmüyorsa bu onun problemi ,ama onaylanma ihtiyacıda senin problemin.

Ben herseyi yaptım bundan sonrasıni herkes kendi bilir diyip kenara çekilmeyi bilmelisin biliyorsun çok güzel ağırladın neden onlar onay merci bir düşün olur mu ?? O öyle diyince ne oldu da öfken çıktı ellerine sağlık bizi çok güzel agirladi hersey lezzetliydi kıymet vermiş o kadar emek vermiş demediği yapılanı görmediği (kendi degersizlik duygusu senin değil) için kendine dert edinme kendine, biliyorsun herseyi yaptın onun degersizlik duygusu senin onay makamın değil yani.
(215 puan) tarafından
İstemsiz oluyor aslında, oturup düşününce 1 kahve 1 sigara ile atlatabiliyorum
(4,186 puan) tarafından
O zaman yak bir sigara ,iç bir kahve ne gerek var kendine dert aramaya :)
-Reklam-
0 oy
(51,353 puan) tarafından
tekrar gelmek istediginde dolabim koku yapiyor yaptirinca cagiricam der ertelerim
(215 puan) tarafından
:)))) yok çok ayıp olur, annem babamlar da üzülür duyarlarsa
0 oy
(702 puan) tarafından

Ben olsam arar derim kokuyor demişsin inşallah iyisin bişeyin yok keşke banada deseydin ya yemek zorunda kalmasaydın! 

Senin kulağına geldiğini anlar bi daha da dikkatli konuşur 
(215 puan) tarafından
Ben didismeye giremem akrabalarla, muhabbet ilerlesin istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 149 göst.
21 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ankakus_1 (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.
5 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,286 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.