+1 oy
1,443 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,575 puan) tarafından
Kızlar merhaba öncelikle boş linç olacaklar postu terk etsin gerçekten uğraşamam kimsenin kınamasyla başına gelmeden kimse bilemez 

Benim bir konuştuğum vardı eşimden önce 3 yıl konuştuk baya evlilik yolunda ilerliyorduk o asker olmak için uğraşıyordu sonra baktım oyaliyor beni evlenmek bana uzak falan ayrıldım sonra eşimle konuştuk bu pişman oldu dönmek istedi yazdi bana dedim artık hayatımda başkası var konu orda kapandı eşim de o zaman Instagram a giriyor tanıyorum ben daha önce beraber çalıştık diye köyler yakın okuldan falan tanıyormus neyse biz evlendik yeni evliyiz ben 3 4 aylık hamile eşimin komsu kızı hem de halasının torunu o kızla nişanlandı bu çocuk kasıtlı mj yoksa tamamen kaderin cilvesi mi bilemem çocukları falan oldu 3 yıl falan oldu onlar evleneli. Neyse uzakta Allahtan kırkta bir görüşürüz ama görüşünce rahatsız edici bakışları oluyor bana karşı sürekli bakıyor eşimle konuşuyor ( ona lafım yok konuşsun ) ama bana sürekli bakıyor süzüyor bu durum beni rahatsz ediyor eşime hiç demedim ama 

2 3 gündür de bu son  olaylarla ilgili paylaşım yapıyorum geçen gün kahve fotosu attım dün de eşimle Instagram da foto attım ki aylardır atmıyordum durumları beğenmiş. 

Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim emoji atmış duruma gulen emoji

Takipten çıkın demeyin çünkü benim hesabım ortak cikarirsam eşim hayırdır dicek. Onun hesabı da ortak ama kızla konuştuğum için biliyorum interneti yok son görülmesine baktım wp günler öncesinden beğenen kişi eşi 

Siz olsanız napardınız ben elimden geldiğince mesafemi koruyorum eşi bilmiyor bizi ama kıza da soğuk davranamam 

Nolur fikirlerinizi söyleyin 

26 Cevaplar

+9 oy
(1,097 puan) tarafından
Tam zamanında eşine durumu aciklasaydin şimdi öyle davranmak zorunda kalmazdin.. ayrıca ben baktığını düşünmüyorum size öyle gelmiştir çünkü gözü siz de kalsa sizinle evlenirdi oyalamazdi zamanında tercihi karısı olmuş 
(4,575 puan) tarafından
Eşiyle ortak onun karısı kız kardeşi gibi
(339 puan) tarafından
Eşin biliyor bunu bile bile görüsüyor ve evinizemi alıyor hadi o sınır çizemedi sen niye sınır koymadin
(4,575 puan) tarafından
Evimize almıyor lafı nereye çekiyorsun acaba hiç evime gelmedi bende gitmedim kaynananin evine giriyor
(339 puan) tarafından
Tam o ordayken sizde gitmeyin ben lafı bir yere çekmiyorum esinin bunu bile bile sizi aynı ortamda bulundurmasini yadirgiyorum
(4,575 puan) tarafından
Biz ordayken geliyorlar şehir dışında oluyorlar ve geldiler mi akraba geziyorlar aa biz buradayız gelme diyemem karısıyla geliyor kapıyı suratına mi kapatalım . O kızin ailesinin evine gitmiyorum ben onlar ordayken
-Reklam-
+3 oy
(13,379 puan) tarafından
Eşin Konya ovası maşallah o halde kardeşi gibi falan kız diyorsun da ortak hesap sen de kullanıyorsun eski sevgilin ve kız yakını diye iletişim devam ediyor bana ters
(4,575 puan) tarafından
Söylememistir . Ama eşimin kıza tavır koymasını bekleyemem bu mesele de onun suçu yok ki
(13,379 puan) tarafından
Bak sen diyorsun ki ben onun sevdiğini bilerek ayrıldım uzun süre hayatıma kimseyi almadım yüzeysel bir durumd değil bu ailene zarar gelmesin diye yapmanız lazım bunu bilir bunu söylerim ben
(4,575 puan) tarafından
İnsan başına gelmeden anlamıyor işte kızın günahı yok eşi yav,şak
(13,379 puan) tarafından
Israrla akrabayız yazmışsın bacım bak bu kız öğrenirse ne sen ne eşin gibi yaklaşmayacak olaya haberin olsun. Benden gizlediler diye çat diye size karşı da tavır alacak. Burada rahatsız edici olan adamdan hala bir şeyler seziyor olman seni de rahatsız ettiğine göre bunu eşine izah etmen ve yardım etti kız çok iyi vs demeden mesafe koyman
 Başına gelme noktasına gelince eşim de ben de çok akraba vs ilişkisi takan tipler değiliz. Zerre umurumda olmazdı açıkçası silerdim ben rahatsız oluyorum deyip
(4,575 puan) tarafından
Bacım sende ısrarla aynı şeyi soyluyorsun kırk yılda bir görüyoruz ve gereken mesafe var zaten aramızda aylar önce gördüm en son
+2 oy
(4,227 puan) tarafından

Sende neden böyle düşünceler oluşuyor peki extra birsey mi oldu.

İnsan aynı ortamda bakar konuşur sohbet eder.Soyal medya ortaksa ve esinle iletişim varsa begenme like anlamında gayet normal

Ne oldu da farklı bir yere koydun başka birsey olmadıysa dikkat et ,iç güdülerin sana oyun oynuyor ,Herseye bir anlam yüklemeye çalışma çünkü insanın durtuleri olmazı oldurur ,hayatta çok fazla olasılık var.

Allah kolaylık versin..
(4,575 puan) tarafından
Evet bakışları ondan sonra sözlerinden sezdim kızımı severken ne güzelsin sen kime çektin gibi şeyler söyledi. Mesela en basitinden geçen yaz düğün vardı eşimin kuzeni yeşil bir elbise giydim böyle baktı durdu geldi yanımıza oturdu ama bana baktı ve beraber dinlediğimiz şarkıyı arada bir durum atıyor kendi fotosuyla sadece bir hayali hatıra ettim diye kız da sormuyor herhalde hiç ne alaka diye şahsen eşim yapsa derim hayırdır ne ayak diye
(4,227 puan) tarafından
Kiz birsey bilmedigi için farkında değil sormuyor.
Ama dikkat et kendine ,o yapıyor diye sende dusuncelerinle oldurma hiç birseyi.Kendinj bu düşüncelerden uzak tutmaya çalış.
Bak hepimiz birbirimizin seytani yada meleğiyiz tamam mı sakın unutma
Seninndikkatini çekmeyi kafanı karıştırmayı başarmış.Lutfen görme duyma iraden ile herseyi başarabilirsin.sakin unutma...
(4,575 puan) tarafından
Çok sağol canım yaklasimin için
0 oy
(283 puan) tarafından
Bilemiyorum yazdıkların bana biraz tutarsız geldi. 
(283 puan) tarafından
Heh şimdi de bunları eklediniz.
(4,575 puan) tarafından
Bacım ister inan ister inanma . Başına gelmeyen bilmez postun başında da yazdım bilmeden linç edecekler yazmasın diye . Ne yani ben mi kuyruk salliyorum ona ??
(4,575 puan) tarafından
Ayrıca karısı kırk yilda gördüğüm biri değil ondan önce birbirimize gidip gelirdik eşimin akrabası nasıl eklemicem kız bilmiyor demez mj Büşra  neden sildin Instagram da diye
(283 puan) tarafından
Estağfurullah. Sen kuyruk sallıyosun demedim. Yazdıkların kurgu ve abartılarak lanse edilmiş gibi duruyor.
(4,575 puan) tarafından
Saçmalama böyle bı şeyi nasıl kurgu edip yazayım buraya detay vermedim diye kurgu mu diyorsun ki . Yaşamadan kimse bilmez . Çok detay yazmak istemiyorum ki o bile rahatsız ediyor beni düşün bu durumu o olduğuna eminim çünkü eşi çok kullanmıyor binde bir
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Durumları ondan gizlesen anlar mı eşin? Keşke söyleseydin bu benim eski sevgilim diye o kuzende bilseydi belki evlenmezdi
(1,469 puan) tarafından
Şimdiden sonra eşine söylemek olmaz öğrenirse çok kötü hisseder sadece mesafe şart olabildiğince tepkisiz kal o yokmuş gibi mesaj atmamış gibi davran yoksa senin aleyhinde kullanır bir mesajı bile büyütüp evliliğini bitirmeye çalışır Allah korusun
(4,575 puan) tarafından
Eşimle kullanıyoruz görmüştür dün gece atmış hani şu durumlara atilan emoji oluyor ya öyle . Ben sabah gördüm az önce konuştum eşimle gayet sakin o yanlış anlamaz çünkü benden emin ama umarım ona karşı kurulmaz
(1,469 puan) tarafından
Kız atmıştır diye gecistiriver hiçbir şey yokmuş olağan birşeymis gibi. Rabbim yardımcın olsun inşallah canım defolup gitsin hayatından
(4,575 puan) tarafından
Çok şükür esjm benden yana emin
(4,575 puan) tarafından
Amin canım gerçekten zor
0 oy
(20 puan) tarafından
Uzak dur medafeni koru Allah korusun iki gün sonra adını falan çıkarır 
(4,575 puan) tarafından
Uzak duruyorum zaten binde bir denk geliyoruz oda onlar köye gelince . Hatta o kızın ailesinin evindeyken yalnız gitmem bile eşim olmadan kız da güceniyor hatta neden gelmiyorsun diye
(20 puan) tarafından
Kıza anlatsan inanmaz zaten esininde belli olmz aklına şüphe düşer bnim arkadaşıma eşi sen kuyruk sallamissindir demişti o yüzden elinden geldiğince muhatap olma kızada şey de işte rahat edemiyorum kimseye gitmiyorum falan de
(4,575 puan) tarafından
Valla erkek milleti her şeyi beklerim. Muhattap olmuyorum kızla da o varken çok konuşmuyorum
0 oy
tarafından
Bence görmezden gelmek tek care canım.. karısı bilirsencok üzülür 
(4,575 puan) tarafından
Öğrenmemesi için ondan bile uzak duruyorum ki kızı çok severdim
tarafından
Ah canım zor durum gercekten
(4,575 puan) tarafından
Görmezden geliyorum ama kaçtır yapıyor eşimle sorun olacak diye korkuyorum
tarafından
Acaba eşine anlatsan kızarmi sakince..sonra bilse neden soylemedin der diy3
(4,575 puan) tarafından
Yok diyemem zaten oda görmüştür gececiydi hatta o benden önce görmüştür bildirimi ben sabaha karşı gördüm
0 oy
(3,075 puan) tarafından
Paylaşımlarını yaparken seçenek var arkadaşlarım de oda göremez böylelikle rahatsız oluyorsanız 
(1,065 puan) tarafından
Oda arkadaşlarında eklı zaten asjsjsj
(4,575 puan) tarafından
Anlamadım canım
(1,065 puan) tarafından
Hanı demiş ya arkadaşın olmayan kişiler görmesın öyle ayarla dıye bende dıyorum o kısıde eklı zaten akraba olduğu için
(4,575 puan) tarafından
Malesef kız akraba
(3,075 puan) tarafından
Esra04 canım aynı vatsap gibi sadece istediğin arkadaşları paylaşırsın vat öyle ozellik
0 oy
(762 puan) tarafından
Sosyal medya kullanma, hesabınızı kapatın.
(4,575 puan) tarafından
Eşim kullanmak istiyor öyle olmasa bile eşin de numaram var benim eşim de de onunki
(762 puan) tarafından
Canım senin numaran onda yok onunki sende eşlerden olabilir. Günümüzdeki olaylardan korkuyp durumu anlatıp surejli bahanelere sığınırsın biz nasıl çözüm bulabiliriz. Kör harlanmadan biseyler yapmak zorundasın o zaman eşim sadece kendi ismi spyisimi ile kullanmaya devam etsin
(4,575 puan) tarafından
Çok zor durumda kaldım şu anda . Karısı bı duysa
(762 puan) tarafından
Belkide haberi vardır korktuğun kadar değildir ama tedbirli mekanda ferahlık vardır.
(4,575 puan) tarafından
Bilemem. Mümkün oldukça bir araya gelmiyoruz zaten evine çağırdı buradayken su an şehir dışında yaşıyorlar işi gereği burdayken çok çağırdı hep bı bahane gitmedim
0 oy
(13,419 puan) tarafından
en baştan eşine söylememekle hata etmişsin. insanın eski sevgilisi olabilir. eşinin bunu bilmesi lazım. şimdi söylersen nasıl olur bilemem tabi. yapacağın şey sıfır muhabbet. o ne yaparsa yapsın, sen ne bakıyorsun bile demeyeceksin 
(4,575 puan) tarafından
Silemem çünkü kız bilmiyor ve silersem sorar Büşra neden bı ara nişan olunca mesafe koydum neden Büşra diye çok sorguladı
(13,419 puan) tarafından
erkekleri siliyorum de geç
(4,575 puan) tarafından
Ortak hesap benden ne gördün diyecek biliyorum çünkü arkadaşım mesafe koydum zamanında duyunca çok zoruna nişanına gitmedik çok sorguladı evine davet etti buyrun gelin diye gitmedim o eşi olmadan geldi defalarca ben gitmedim hiç
(13,419 puan) tarafından
ay insanları fazla dert ediyorsun kendine
(4,575 puan) tarafından
Evet malesef fazla ince düşünüyorum
0 oy
(4,408 puan) tarafından

Ben anlayamadim esiniz eski gorustugunuz oldugunu biliyo mu bilmiyor mu? Eger biliyorsa bir zamanlar evlilik yolunda oldugunuz biriyle akraba hisim olsa bile konusmasi biraz anormal degil mi? Bilmiyorsa da bastan acik olmaniz gerekirdi. Simdi soyleseniz bile aranizda problem olacaktir. Ordan burdan silseniz de karsi taraf anlayacaktir.

Bunun haricinde bahsettiklerinizden onun degilde sizin taktiginizi dusundum. Yani instagrama girdi begendi, kiz olsa wpden de bakiyor o girmemis wp a vs yani baya kovaliyosunuz. Eger rahatsizsaniz ayni ortamda buldugunuzda siniri koyar az ve oz konusur onun haricinde de onu veya esini kovalamazsiniz.
(4,575 puan) tarafından
Eşim biliyor ta bana yazdığı zamandan onunki bilmiyor. Konuşmak zorunda çünkü damat ve kuzeniyle evli mesafeli de olsa konuşuyor konuşmasa büyükler diyecek neden ? Takıyor çünkü gördüğüm farkettim şeyler var bacım
(4,408 puan) tarafından
Ayol buyukler ne karisir nedense neden. Bence sende cok takma sen ve esin kendini bildikten sonra baksa da anca bakmakla kalir.
(4,575 puan) tarafından
Aynen öyle canım ben kendimi biliyorum ben ayrıldım ondan onu yediremiyor çünkü beni seviyordu ama oyaliyordu gururuma yediremedim geziyorduk buluşuyorduk ama evlilik oldu mu değişiyordu konuşması dedim ben senle uğraşamam . Evlenmem 5 sene kadar diyordu ee 5 sene ben seninle gizli gizli mi gezcem ailemize söyleyelim ciddi olmadan olmaz diyordu
0 oy
(18,410 puan) tarafından
Yani böyle durumlarda eşe dürüst davranmak gerektiğini düşünüyorum yani hiç geçmişten konuşmadık ama es kaza bir ortamda tanışsa söylerim çünkü habersizce eşimin öyle bir ortamda kalmasını istemem o adamla  konuşmasını elini sıkmasını sohbet etmesini. Ha oldu ki ona rağmen yaşandı bu durum sonuçta kardeşim bacım değil uzak bir akraba düğünde cenazede görüşürüm sadece sosyal medyadan eklemem eklersem de hikaye gizleme seçeneği var baştan sona hatalı davranış e ortak hesapsa hesap illa eklemek zorunda mıyız ?
(4,575 puan) tarafından
Benim eşim biliyor ben dürüst davrandım . Mecbur muhattap olmak zorundalar damat gelmis millet der niye konuşmuyorsun mesafeli şekilde muhattap oluyorlar. Durduk yere silemem çünkü kızın bı şeyden haberi yok neden sildin Büşra derse ne derim ?
(18,410 puan) tarafından
İşte senin için eski sevgilinin karısı baştan kızla da o samimiyeti oluşturmayacaksın zaten merhaba merhaba eşinin kuzeninin kızı kendi yeğeni değil o da merhaba der hal hatır sorar kenara çekilir.
(4,575 puan) tarafından
Ben evliydim onlar Nisan yaptığında kızla çoktan samimiyet vardı ben hamileydim nişanlandi kız bana çok kardeşlik yaptı hamileyken falan kaynanamla yaşadık 4 ay çay yapardı yemek yapardı kahveye çağırirdi bı muhabbet samimiyet çoktan olmuştu zaten . Ve eşim ona abilik yapmış çok abi bilir eşimi nasıl samimi olamam ki kızdan bı kötülük görmedim
0 oy
(310 puan) tarafından
Ortak hesap kullanmayın swn kendine tek aç onlarda ekleme oldu bitti gitti
(4,575 puan) tarafından
Öyle kolay olmuyor işte kız istek atar
0 oy
(10,134 puan) tarafından
Benim anlamadığım şey eşim eski sevgilim olduğunu biliyor demişsin ve anlamadığım şey nasıl esin izin verir. Birbirinizi takip etmeye yada aynı ortamda bulundurmaya yada ortamdayken onun sana baktiginj nasıl kocan anlamıyo. Normalde benim kocam kıskanç bir adam değil ama ben olsaydım kocam değil takiplesme aynı mahalede bile kalmazdi asla aynn ortama sokmazdi.ve diyelim ki istemeyerek aynı ortamda olduk sureklj eşim onu suzerdi karıma bakiyir mu diye. Gerçi benim eşim olsa onun orda olduğunu anladığı beni alıp götürürdü. Kusura bakma eşin çok genismis 
(4,575 puan) tarafından
Onların hesabı ortak zorda kalmayınca bir araya gelmiyoruz eşim varken bakmıyor zaten . Ama onun eşi varken bakiyor. Geniş falan değil . Akrabayiz ister istemez bir araya geliniyor. Kız la beraber büyümüş eşim abi kardeş gibi. Takip ediyoruz çünkü onun hesabı da ortak bizim gibi sadece kız benim gibi aktif değil
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Kocan biliyor eskiden sana aşık olduğunu ve takipleşip aynı ortamda bulunmanıza bişey demiyor mu 
(4,575 puan) tarafından
Hesaplar onların da ortak.akrabayiz zorda kalmadıkça aynı ortama girmiyoruz zaten. Ama kız ve eşim beraber büyümüş abilik yapmış evlerine davvet etti kız bizi gitmedik asla gitmem dedi eşim sen de gitmiyorsun dedi ki gitmedim
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Eşin net tavır koymalı bu durumda eşimle eyni şeyi yaşasam kıskançlığından aynı ortama sokmazki hiç karışan ve kısıtlayan birisi değildir 
(4,575 puan) tarafından
Bizde mecbur olmadıkça girmiyoruz Aynı ortama kız defalarca evine davet etti gitmiyceksin dedi diretti göndermedi
(2,200 puan) tarafından
Gidemezsin zaten sende davet edemezsin bu tarz olaylarda selam alıp verme oda çok akrabayla bir araya gelemden gene yapmayın ne dışarı belli edin nede konuşsun eşinde konuşmamalı yüz bulur çünkü
(4,575 puan) tarafından
Akrabayiz bazen aile yemeği düğün vs öyle durumlarda bir araya geliyoruz. Eşim konusmak zorunda çünkü kız dicek abi eşimden yana ne sıkıntı var selamı sabahi kestin ki öyle içli dışlı değil eşim mesafelj yerine göre konuşur onunla
(2,200 puan) tarafından
Kızın bilmesi gerek ama gelip gidelim denemesi sınırı bilmesi için kızın bilmemesi ayıp bu zaman kadar eşinin en başında söylemesi gerekti
(4,575 puan) tarafından
O onun sorunu ben eşime dürüst olup söyledim durumu karısına da ben diyemem kocan benim evlilikten döndüğüm sevgilim diye
0 oy
tarafından
Iste bu yuzden bekarken her halimize dikkat etmemiz gerekiyo en korktugum seydir boyle seyler benim konuya gelirsek ben olsam mumkun oldugunca mesafeli olurum adamla konusmam zaten kadinla konusurum gerektikce illaki denk gelirsek de yuzune bakmam onun yaptigi hic biseye de odaklanmam yani herkes kendi hayatini yasiyo sonuçta 
(4,575 puan) tarafından
Ben eşiyle konuşuyorum zaten onunla değil yerine göre de benim eşim bı ortam da böyle erkekler olursa mecbur konuşuyor. Ben kızla konuşuyorum hatta bı ara kıza da mesafe koydum çok sorguladı nişanına gitmedik evine davet etti defalarca gitmedik kız buna baya takıldı zaten kırkta bir görüşürüz şehir dışında yaşıyorlar öyle de mecbur konuşuruz
tarafından
O zaman adamla goz goze gelme yokmus gibi davran siradan biriymis gibi
(4,575 puan) tarafından
Öyle yapıyorum ama anlamıyor çok rahatsız ediyor mümkün olduğunca aynı havayı almıyorum bile
0 oy
tarafından
Takma en iyisi canım. Bakışları rahatsız ettiyse aynı ortamda bulunma canım iftira falan atabilir taciz bile edebilir aman aman dikkat et canım eşine anlat bence ileride duyarsa yada o adam eşine başka türlü anlatırsa kötü olur
(4,575 puan) tarafından
Şehir dışında yaşıyorlar en son Haziran da bi düğünde gördüm köyde sadece sosyal medyadan görüyoruz bende çok paylaşan biri değilim zaten. Eşime ne Dicem o yokken baktı farkettim
tarafından
Öyleyse birsey deme canım daha dikkatli ol.
0 oy
(20,083 puan) tarafından

Eşine söyleyeceksin. Ben gıcık oluyorum. Görmek istemiyorum bizi de girmesini istemiyorum diyeceksin. Takipten çıkıp engelleyeceksin. Görüşmek zorunda olduğunuz ortamlarda iletişimi en asgaride tutacaksın. Eşine karşı dürüst olmak zorundasın. Rahatsız oluyosan bilsin. Ve o adam da anlasın kimseye mal mal bakilmayacagini . 

Ayrıca eşin de aşırı rhatmis. Hadi görüşmek zorundasınız ama Instagram'da da rakip etmek zorunda değilsiniz heralde. Garip
(4,575 puan) tarafından
Instagram da eklemedim istek attığında kız baya sorguladı mecbur kalıp kabul etmiş eşim de nişanına gitmedik evine davet etti asla gitmedim mecbur kalırsak aynı ortamda oluyoruz
0 oy
(90 puan) tarafından
Hani gülücük atmış diyorsun ya acaba eşin de bu durumdan rahatsız olmusmudur merak ettim
(4,575 puan) tarafından
Kızın yaptığını düşündü bence sorgulamadi gülücük emooji cevap oluyor ya öyle
(90 puan) tarafından
Şimdi anladımm . Umarim sacmalamayi keser biran önce . Böyle seyleride elde net somut bişey olmadıkça kocaya soylemekde kâr etmiyor aksine insan zararlı çıkıyor erkekler bizim gibi değil valla sen en saf halinle gider anlatırsın bı bakmışsın kötü sen olmuşsun.
(4,575 puan) tarafından
Eevt canım malesef öyle oluyor ses etmedim hiç oda sormadi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 157 göst.
0 oy
33 cevap 1,419 göst.
20 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilara16 (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,193 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (707 puan) tarafından soruldu
+1 oy