0 oy
284 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (558 puan) tarafından
Kizlar 34 haftalık hamileyim esima bazen bir yerlere gidelim dediğimde karnın burnunda hala gezme düşünüyorsun diyordu geçenlerde tek bırakıp 2 gün evde yoktu tansiyonum düştü hastanelik oldum 3 yaşında birde kızım var bu gün anneme gitcektim biraz sikintiliyiz zaten kendisine gitmicek ben gideyim ameliyat oldum  dedim hayır tansiyonun duscek ugrasamicam senle isim yoğun dedi biraz önce de hep ekmeği ben alırım hiç almaya gitmez bu gün de evde calisiyo git al gel dedim  bu saate ekmek mı kalır git al kendin dedi benim cevabım da şu oldu hic uğraşamam evde peksimat deriz biz Ege'de genelde yaparlar izmirde oeksimat var onu yetim sen aç kalırsın hem başka zaman karnı burnunda geziyon diye laf ediyon şimdi git al gel karnı burnunda beni uğraştırma dedim ve evimde yol dik bir yokuş var çıkarken zorluyor onu bahane ettim gitti aldı geldi bu erkekler herşeyi işlerine geldiği gibi yapcaklar yaptircaklar ama bu gün iyi oldu 4 sene oluyor genelde hep ben alıp geldim ekmegi bile yeter ya 

10 Cevaplar

0 oy
(12,746 puan) tarafından
Nasil alistirirsan oyle gider bacim. Herkulluk yapmayacaksin. Benim esim gemide calisiyo o yokken aylarca herseyi ben yapiyrm. Ama o gelince ben yapamam şunu yaparmisin diyorum
(558 puan) tarafından
Kız valla delirti bir yere götür deyince karnı burnunda evde iki gün tek bırakıp gitmeler hafta sonu yine arkadaşıyla çıktı mangala gitmis olduğumuz yere nerdeyse bir buçuk saat uzak yola bende kısasa kısas bundan sonra karısını çok düşünüyorsa gezmiye versin
-Reklam-
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Davranışı hiç hoş değil. Ben de 34 haftalık hamileyim. Eşim böyle davranmaz bana. Dışarı çıkmam için beni teşvik ediyor her seferinde yoksa ben gün boyu yataktan çıkmıyorum. Son haftalar çok zorlanıyorum artık. Hamileliğimin başından beri de evin tüm alışverişini yaptı. Hiç sesi çıkmadı. Eşiniz hep mi böyleydi? Biraz sizi düşünmesi lazım 
(45 puan) tarafından
Evet Canım Rahim Ve Yumurtalıklarim Alınicak
(558 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım peki hiç çocuğun yok mu
(45 puan) tarafından
Var Kuzum 1 Oğlum Var
(558 puan) tarafından
Allah onun ayağına taş degdirmesin canim evet üzülüyorsun dur elbette ama şükür et ki bir tane var evladın ne kadınlar var kucağı boş Allah onun acısını yaşatmasın öylesi daha zor olurdu inan senin için ve sonuçta sağlık için olmuyacak olup ta seni riske sokma durumu da olabilirdi
(45 puan) tarafından
Ama Daha Yaşım Genc Canim Tabiki Amin Canım Benim Biliyorum Cocugu Olmayan Cok Kadın  Var Hastalarımiz Var
0 oy
(637 puan) tarafından
Hayır hepsi böyle değil. Uğraşamam senle ne kadar kırıcı bir cümle ya ve siz buna takılmadan dümdüz geçmişsiniz yani. Bu cümlelere takılmadığınız sürece dozajını attıra arttıra söylemeye devam edecek. 
(558 puan) tarafından
Valla altında kalmam dediğim gibi kendin gezme olunca git o zaman aklına dahi gelmedim ölümden döndüm şimdi mi aklına geliyor karnı burnunda karın deyip soktum lafimi
(637 puan) tarafından
Olay o değil Tansu hanım. Olay size karşı kullanmış olduğu üslup ve sizin hala bunu dert etmeyip başka noktaya odaklanışınız :)
(558 puan) tarafından
Artık kafam kazan gibi oluyor çocuk ailem uzak konuşmuyoruz fazla kayınvalide uzak bunaliyorum ama anlasilmadikcada uzuluyorum
0 oy
(672 puan) tarafından

Ben hep başta nasıl giderse sonda da öyle gider inancındayım.  Erkekler evlenmeden önce armut piş ağzıma düş olduğu için evlendikten sonrada öyle olsun ister. Çoğu kadınlar pohpohlar aman kocam etmesin eylemesin diye. Bazılarıda kök söktürür. Bazıları da öyle gelmiş öyle gider... Kocanız da işine geldiği gibi davranıyor. Bazen erkeğin başının etini yemek lazım. Yok dedımı hemen tamam diyip oturmamak lazım. Maddiyat el veriyorsa gezmeye yemeye içmeye biraz ısrarcı olun

(558 puan) tarafından
Maddiyat yönünde sıkıntı yok ama bebek gelecegi için de biraz kendimis düşünüp ona göre yol izliyoruz sonuçta kış geliyor yeni bebek gelcek ihtiyaçlar artcak deyip biraz kisiyoruz dediğim gezmede sadece yakın yerler ne bileyim kayinvalidemle aynı koydeyiz ama onu bile götürmeye useniyor kendim gideyim diyorum olduğumuz yer dağ başı yol yokuş çıkarken zor oluyor birde 1 km den fazla yol var uazak geliyor
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Seninki biraz odunmus afedersin ben hamileyken eşim camasir sepeti bile kaldirmama izin vermezdi
(558 puan) tarafından
Ah ah  ben hep diyorum millet iyilerini seçmiş bize nerde çürük çarık patlak çatlak var onlar kalmis
(1,478 puan) tarafından
Kız öyle deme hep mi böyleydi bu adam
(558 puan) tarafından
Ayda en az 3 4 kere tutuyor odunlugu
0 oy
tarafından
Canim sen kotu alistirmissin bende her isi esimin ustune yiktim aksine hamileyken riskliydi ekmek alir buzluga koyardik bittikce alir yine koyardik gunluk ciksrirdim cop kovasi agir diye atmazdim o atardi oyle alisti disardan bisey lazim olsa izin gununu beklerim cok nadir sikilirsak falan cocugu alip markete gezmeye giderim o zaman alirsam alirim ama genelde esim halleder hastane oostane isim olsa esimin izin gununu ayarlarim tek basima yapmam 3 sene bitti 4uncu seneyi yariladik boyle devam ediyo eee hayat musterek ben calistim geldim deyip essek gibi yatmak yok o calisirken bende aksama kadar is yapiyorum ikim8zde yuksunmuyoruz ama severek yapiyoruz guzel bi gorev paylasimi oldugunu dusunuyorum 
(558 puan) tarafından
Ya benim mide pazara çıkar alır ama ekmeği sabah almaz erken ise gidiyor gelinceye ekmek kalmıyor ama evde olduğunda bari alıp gelse
tarafından
Iyi yapmissin bugun alsin bi zahmet
(558 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(5,042 puan) tarafından
Önceden olsa sana minnet eden senden beter olsun der alıp gelirdim ama şimdi almam o getirene kadar ekmek yemem ama yine de almam. Çünkü anladım ki bana ne kadar emek verip,benim için ne kadar çaba harcıyorsa o kadar değerli oluyorum gözünde.
(558 puan) tarafından
Aynen öyle bende öyle dedim kendin bilirsin bizim İzmir'de taş fırında peksimat deriz kuru ekmek gibi ama içinde çavdar kosit unu arpa unu filan giriyo iki kere firinlaniyor ve kuru ekmek gibi oluyor ben dedim ben ondan yerim kendin aç kalirsi. Dedim aldı geldi
0 oy
(13,080 puan) tarafından
sen de bu adama 2.çocuğu yaptın. bravoo
(558 puan) tarafından
Kız bu kadar değildi şimdi kendi işini yapıyor hiç boşluğu yok evde oluncada işte dinlenmek istiyorsa bu kadın ne zaman dinlenecek demiyor
(13,080 puan) tarafından
iştedaha önce az odunluk yaparken tepki göstermezsen böyle katlanarak artar
(558 puan) tarafından
Tepki göstersem evden tartışma eksik olmaz canim
(13,080 puan) tarafından
o zaman yaptığı şeylere ses etmeyeceksin kavga olmasın diye. kısa iki ucu... en baştan izin vermeyecektin. hamile halinle adamın kaprisini çekiyorsun
0 oy
(18,045 puan) tarafından
Alıştırma canm erkeklere bir defa yapabildiğini gösterirsen hep sana al der biraz geri at kendni
(558 puan) tarafından
Normalde istemiyorum ama bu gün sinir oldum ailemle sikintiliyiz önceki postlarimda var annemle gorusmuyorum 1 aydır ama şimdi ameliyat olmuş gideyim dedim ona hayır diyor ama her işe koştururken ben sen hamilesin biraz ben yardım edeyim demiyor sıkıntı orda evde çalışıyor bu gün normalde yine demezdim ama bu gün öyle davrandığı içinde ben böyle davrandim
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Gel hakkından oldu iki gün biri karninda biri dibinde iki çocukla bırakıyor sonra gezme etme bı kendi canımı varmış ya karnın burnumda yokuşta ekmeği sen alacaksin oda oturup yiyecek mabadının üzerine oturtma onu sürekli çalıştır evdede 
(558 puan) tarafından
Evde durmuyor hiç çalışıyor canim ama evde oluncada faydası olmaz pek

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 222 göst.
3 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hasretim0160 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 607 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 655 göst.
24 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,344 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,834 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...