0 oy
409 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,525 puan) tarafından
Az önce geldi dedi ki alt katta ki komşu kadınla görüştüm biraz konuştuk ne hakkında dedim bizim kaloriferler daha açılmadı sizinki çalışıyor mu diye sormuş, kadın da hayır bak evin içi Buz gibi vs demiş bunu içeri davet etmiş bende eee dedim imalı bir şekilde, geçen sene de bu problem oldu işte peteğin üzerindeki bir numarayı göstermiş bunu arayın demiş 

Bende tabi elalemin evine mi girdin dedim, sen ne ima ediyorsun kadın zaten yaşlı dedi  e ben sana başkasının evine girdim desem ne dersin dedim ne için olduğuna bağlı dedi, ama ben komşuyu daha görmedim yeni taşındık. 

Yağ gibi üste cıktı yok işte sen konuşulacak insan değilsin artık her şeyi senden gizlicem vs dedi darıldı gitti diğer odaya. 

Aslında şakayla karışık ee vs dedim ben ama o da hep böyle yapıyor hemen suçu bana atıp kendimi suçlu hissettiriyor 

8 Cevaplar

+1 oy
(153 puan) tarafından
Erkeklere herşey serbest kadın yapınca suç sonuna kadar haklısın bence 
(3,525 puan) tarafından
AA tabikide öyle ben yapsam var ya kıyamet kopardı
-Reklam-
+1 oy
(138,118 puan) tarafından
yabani degilsin seni taniyorum ama  sakayla jarisik dedigin yada ima ettigin sey belli sen rahatsiz olmussun ama yani kisiye gore degisir ben olsam iyi banane der gecerdim
(3,525 puan) tarafından
Evet ben takarım yani yapı meselesi
+1 oy
tarafından
O ne bicim kadinmis elin adamini kaloriferler yanmadigini gostermek icin eve cagiriyo 
(554 puan) tarafından
Yası 60 olsa anlarım ama 59  ise bıle kabulü olmaz
tarafından
Cubbelinin bi sohbetinde dinlemistim 90 yasinda nineyi doktora goturuyolar doktor diyo teyze biseyin yok yaninda da kim varsa artik evlendirin teyzeyi diyo adamda nasil konusuypsun doktor deyince teyze bastonu kafaya indiriyo sus doktordan daha mi iyi biliyosun demis
(3,525 puan) tarafından
Yani işte ruh yaşlanmıyor dedikleri bence doğru Müge anlıda neler neler duyuyoruz yaşlısı genci kalmadı bu işin
tarafından
Simdi soyle dinen yeri vardir karsi cinsi sehvet gozuyle goremeyecek kadar yaslsnmis kisilere niksh bile dusmez haramda yoktur seyh-i fani diye gecer ama simdiki yaslilar o dueumda degiller heleki cinsel guc artirici ilaçların oldugu bi donemde yatalak yasliya guvenmem
0 oy
(16,033 puan) tarafından

Eşin bu saçma konuşma için gerçekten komşunun kapısına mi gitmiş :angel:

(3,525 puan) tarafından
Yok eve çıkarken karşılaşmış kapının önünde
0 oy
(537 puan) tarafından
Bence siz haklısınız ne diye evine giriyor yani eşini kaloriferci mi numara yollar numarayı arasın ya da ev sahibi ile konuşsun bu işler yaşlı gence bakmıyor şimdiki yaşlılar daha tehlikeli bana göre eşine suçlu sana atması tam bir narsist özelliği
(3,525 puan) tarafından
Aynen öyle kendimden şüphe ettiriyor resmen acaba ben mi kabayım diye hep böyle
0 oy
(14,115 puan) tarafından
Kadının kac yaşında olduğuna bağlı olarak değişir bu biz koydeyiz tabi komşular da hep annesi yaşında biri iş için çağırsa sorun etmiyorum ama gençten bisi olsa elbetteki sorun ederim 
(3,525 puan) tarafından
Yani köyde tabiki öyle herkes birbirini tanıyor zaten sorun değil o ama binalarda farklı bide yeniyiz burda
(14,115 puan) tarafından
Dediğim gibi yas faktörü önemli ben apartmanda da yaşadım orda da öyle tek genç bizdik
(3,525 puan) tarafından
Yaşlıydı dedi ama daha tanışmadım
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Erkeklerin tek sorunu empati yapamamak...
(3,525 puan) tarafından
Aynen bide üste cıkması yokmu hep bunu yapıyor kendimden şüphe ettiriyor
0 oy
(1,322 puan) tarafından
Yaşlı kadinsa çok kızarım ama aşırı sorun etmem niyeti gerçekten öyledir diye ama gencse asla güvenmem eşinde ne soruyor ki usuyosaniz açsın yoksa kapatsın 
(3,525 puan) tarafından
Yaşlıymış dediğine göre
Bizde sistem farklı canım kendimiz istediğimiz zaman acıp kapatamıyoruz
(1,322 puan) tarafından
Merkezi mi anladım

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 871 göst.
25 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 608 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mslllll (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 457 göst.
0 oy
11 cevap 735 göst.
11 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,814 soru

23,597,484 cevap

305,841 kullanıcı