0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Kızlar dolap uygulaması güvenilir mi 

6 Cevaplar

0 oy
(2,851 puan) tarafından
Ben hiç kullanmadım bildiğim yok canim
-Reklam-
0 oy
(13,837 puan) tarafından
ben yeni kullanmaya başladım. ürün aldım da sattım da. satıcı iletişimi önemli doğru söylediğine falan emin olursan al
(84 puan) tarafından
Peki ben bi ürün aldım daha yeni ödeme nasıl olur direk gittimj para karşı tarafa
(13,837 puan) tarafından
hayır sistemde tutuluyor ürün ulaştıktan sonra onaylanıyor ya sen onaylıyorsun unutursan 2 gün içinde sistem kendi kendine onaylıyor.
(84 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(151 puan) tarafından
Dolap uygulaması 2. El ürünlerin alındığı bı platformudur yanı sıra bazı sayfalarda butik tarzı 1. El ürünler oluyo uzun süre kullandm 29 ürün sattim snra geri kapattim bu zamana kadr bı sorun yaşamadım hem fazla ürün aldim hem sattım 
0 oy
(536 puan) tarafından
Ben çok kullandım daha dün kargo geldi güvenilir benim için ama gardrop kargo ücreti almıyor daha çok hoşuma gidiyor önemli olan her ikisinde de satıcının yorumlarına ve puanlarına bak kim ne kadar memnun kalmış ona göz gezdir birde en son ne zaman aktiflik sağlamış artık kullanmayanlar hesabı silmeden uygulamayı silince sen sipariş etsende görmez iade ile uğraşırsin
0 oy
(808 puan) tarafından
Can vallahi ben bugüne kadar hiçbir sıkıntısını görmedim gayet güvenilir çok kez alışveriş yaptım oradan yani hem zaten paran direk karşı tarafa aktarılmıyor ve iade de var
0 oy
tarafından
Kız kardeşim yıllardır kullanıyo bnm ve abilerinin giymediklerini ,kullanmadıklarını satar.Daha hiçbi sorun yaşamadı.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 226 göst.
0 oy
4 cevap 104 göst.
0 oy
5 cevap 91 göst.
0 oy
0 cevap 26 göst.

412,181 soru

12,408,307 cevap

44,706 kullanıcı