0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (220 puan) tarafından
Bİr kız ve ya bir kadın  eşinize pas atıyor bakıyor ilgi duyduğunu belli ediyor fln . Ama sizin yanınızda değil belki evli olduğunu bile bilmiyor.Sizce eşinizin tepkisi nasıl olurdu ?

Sadece merak ettim eşinize nekadar güveniyorsunuz ?

17 Cevaplar

+3 oy
(2,873 puan) tarafından
Güvenmesem evli olmazdım başını yerden kaldırmaz biliyorum şükür 
(220 puan) tarafından
Ne güzel canm sana o güveni verms
(2,873 puan) tarafından
7.5 yıllık evliyiz insan zamanla tanıyo güveniyor asla asla demem  büyük konuşmam ama o güveni verdi şükür
(1,462 puan) tarafından
Katılıyorum baciimaaa❤️
(2,873 puan) tarafından
❣️❣️canımsın kız
-Reklam-
+2 oy
(25 puan) tarafından
İlgilenmez diye düşünüyorum ama hiç bir zaman asla demem 
(220 puan) tarafından
Bencede çok güvenmemek lazım
(74 puan) tarafından
Olmasi gereken yorum bu kesinlikle
+1 oy
(76 puan) tarafından
12 yıllık ellvlilikten slmlar. Yanlışı olmadı ama ben güvenmem kendimden baskasina asla
(220 puan) tarafından
Bencede en iyisi
+1 oy
(3,581 puan) tarafından
Valla erkek tayfasinın hic birine guven olmaz.. eşimi cok seviyorum tabi öyle seyler yapmiycagina da inaniyorum ama asla guvenmiyorum..yaparsa ne kadar sevsem de o gün biter benim için 
+1 oy
(2,301 puan) tarafından
Bu konuda tek bir erkeğe bile güvenmem. Herkes her şeyi yapabilir. Haa doğru eşimde yapabilir ama anasından emdiği sütü burnundan geleceğimi bilir. Öldürmez süründürürüm kısacası
0 oy
(1,283 puan) tarafından
İlgilenmezzz ama ben çok kiskanç bir insanım birazda gözü korktu :D
(220 puan) tarafından
Önemli olan sen olmadanda yapmaması ama :)
0 oy
(6,365 puan) tarafından
9 yıldır bir yanlışını görmedim ama kemalim yapmaz diyemem insanoğlu belli olmaz bir kere bir salakk uğraştı kocamla ben ağzına ettim öyle akıllandı tabi kocamıda hallettim arada gözü korkmuştur 

Konum için mecbur numarasını vermiş kadın gece 12 de msj atıyor elektrik gitti gelip bakarmısınız diye direk bana verdi zaten baktım ihbar bırakın yazdım sonraki gece gene aynı yazdı ben karısıyım gelirsem kafanı trafoya gömerim ömrün boyu kesilmez yazdım engel attı ☺️
(220 puan) tarafından
Esin ne iş yapiyor valla ne kadınlar var yaa gece 12 de ne cesaret cagrıyor tövbee
(6,365 puan) tarafından
Tedaşta çalışıyor burası yıkık olduğu için yerler kolay bulunmuyor eşimde numarasına konum istemiş kadın musallat oldu ayarını aldı oturdu
(220 puan) tarafından
Ayy ne insanlar varya
0 oy
(29 puan) tarafından
Eşimi çok seviyorum aşığım beni benden daha çok seviyor oda ama ve lakin asla yapmaz diyemem çünkü hayatta neye asla dedim ise oldu
(220 puan) tarafından
Bencede çok güvenmemek lazım.
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Hiç güvenmiyorum valla erkek değil mi yapar 

Benim yanımda bile bakıyorlar eşime 

Esiminde hoşuna gidiyor bakmaları bi tarafı kalkiyor
(220 puan) tarafından
Millette edep kalmadı artık yaa
0 oy
(1,746 puan) tarafından
Oralı bile olmaz hemen beni arar böyle böyle bir s.lak var der bana uzak duruyorum merak etme der ve durmadan beni görüntülü arar tanırım onu
0 oy
(716 puan) tarafından
Vallahi  benimki herşeyi yapar 
0 oy
(16,611 puan) tarafından
Güveniyorum gözlemlediğim o bekarken bile dışarı ile ilgili değildi aynı ortamda kızlı erkekli de çalıştık kimseyle laubali olmazdı. Ama hayat bu ne getirir bilinmez. Asla yapmaz diyemem de dememde 
0 oy
(1,140 puan) tarafından
Evlide olsak sağ ayağımın soluna güveni yok 40 yıllık evliler dahi yeri geliyor taniyamamisim diyor hickimse icin o öyle yapmaz demem yapar yapabilir insan bu  entehlikeli  varlik
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Esim genç bir kızın oldu ortamda uzun durmaz dursa da doğrudan karşısında bulunmaz ve başı yerdedir.

Ben bu konuda eşime güveniyorum "asla yapmaz" diyemem ama gozlemlediklerime göre şüphe duymuyorum şuan için 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Canım eşimin hayatta işi olmaz bir daha da o kadının olduğu ortama girmez 
0 oy
(2,808 puan) tarafından
Asla asla demem insanoğlu sonuçta 

14 senelik evliyim daha bir yanlışını görmedim görmemde umarım Rabbim yaşatmasın. Benim tersimin pis olduğunu hatta psikopata bağlandığımı bilir yapmaz die umuyorum 
0 oy
(772 puan) tarafından
Ay benimki korkar valla :D gelir bana anlatır kadına da ters davranır. Evli olduğunu bilmemesi söz konusu değil zaten, yüzüğü var. Ama anlatırken de kıskanacağım daha doğrusu sinirleneceğim için hoşuna da gider. Hem kızdırır beni şöyle yürüdü böyle göz süzdü falan diye hem de sakinleştirir. Yaşadık daha önce, oradan biliyorum.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 626 göst.
0 oy
2 cevap 41 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 89 göst.
0 oy
21 cevap 480 göst.

403,975 soru

12,101,999 cevap