0 oy
621 göst.
Aile kategorisinde (386 puan) tarafından
Eşiniz sizden habersiz yigenine 15 günde bir para gönderse bunuda sizden saklasa tepkiniz ne olurdu yada sorsanız ne parası gönderdin diye sanane sen kimsin dese napardiniz

14 Cevaplar

+1 oy
(2,011 puan) tarafından
Söylememesi saklamak değil de unutmak olur genelde. Ama seninki bariz belli madem sen kimsin diyor sen de bir hiç ol onun hayatında 
-Reklam-
+1 oy
(1,346 puan) tarafından
Yeğenine verdiği parayı dert etmem, bana bilgi verip vermemesini de, yeğeniyle kendi hukuku der geçerim ama "sen kimsin" diyen erkek müsveddesinden koca olmaz. Seninle güç tatmini yapıyor.
0 oy
(1,750 puan) tarafından
Bende aynısını yapardım kesinlikle. Birşey yaptıktan sonra sanane sen kimsin derdim. Normal bir eş söyler zaten eşinden saklamaz. Senin eşin seni insan yerine koymuyor problem orda. Ayrıca eş beni ve çocuğunu maddi anlamda ihmal etmedikçe çevresindeki kişilere gerçekten ihtiyacı varsa verebilir ben sorun etmem. 
(386 puan) tarafından
Boşanmaya karar verdim zaten ama bide çocuk ise girdi çalışıyor yani
(1,750 puan) tarafından
Yeni işe girdiyse ben sorun etmem. Yetişemiyordur borcu harcı vardır. Bugun eşin verir yarın yeğeni verir. Bu işler böyledir bence.
(386 puan) tarafından
Yok borcu filan teyzesiyle beraber kalıyor ama parayida eşimden istiyor
0 oy
(4,540 puan) tarafından
Sorun etmem para göndermesini ama sanane derse iş başka yöne gider belki de siz fazla tepki veriyorsanız ondan söylememiş olabilir mi
(386 puan) tarafından
Çalışan birine neden para gönderir evet tepki gösteririm tabikide
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Öğrenciyse ve ihtiyacı varsa birşey söylemem. Sonuçta kardeşinin durumu iyi olmayabilir çocuğa o yüzden vermesi sorun olmaz. Ama sanane sen kimsin kelimesi büyük bir hata. Kimse bostan korkuluğu değil. Ben eşinsem gizli saklı olmaz derim. 
(386 puan) tarafından
Yoo öğrenci filan değil teyzesiyle beraber kalıyor ama parayida eşimden istiyor
(2,267 puan) tarafından
O zaman eşinin yaptığı hata. Sonuçta eşinin kazandığı her bir tl senin ve çocuğunuz yada çocuklarınız varsa onların hakkı, onların rızkı. O yüzden sizden izin almadan vermesi yanlış. İhtiyacı yokken öğrenci değilken vermesi çok daha büyük yanlış. İhtiyacı yokken dedim ama bu devir de kime eşin verse kimse verme demez, ekonomi vs kötü. Yaptığı hoş olmamış
(386 puan) tarafından
Evet kesinlikle öyle zaten bide teyzesi bekar yani beraber kalıyorlar ama onlardan istemeyip eşimden istemesi zoruma gitti acikcasi
0 oy
(2,740 puan) tarafından
Benden habersiz gönderebilir sıkıntı etmeyiz biz .bende veriyorum yeğenlerime

Ama sorduğumda asla sanane diyemez. Açıklama muhakkak yapar. 

Sorma şeklide önemli tabi .nasıl sorduğun hesap sorarakmı?
(386 puan) tarafından
Hayır sormadım hesabında gördüm gonderdigini
0 oy
(3,398 puan) tarafından

Büyük bir  kaos olur hele o kelimeyi kullanacak sonunu düşünemiyorum bile 

0 oy
(122,344 puan) tarafından
senin kocan yigenleriyle kafayi bozmus 
(386 puan) tarafından
Evet kesinlikle
0 oy
(185 puan) tarafından
Tepkimi koyardım tabiki tekrarlanmasını geçtim öyle bir üslup kullanıyorsa sana karşı 
0 oy
(7,220 puan) tarafından

Benim eşimde gönderirdi üniversite okurken ben bişey demezdim 

0 oy
(752 puan) tarafından
Para göndermesini sorun ederim

Sen kimsin demesini iki kat sorun ederim

Ağzına s.çarım büyük kavga ederim ondan sonra ona hiç bişey demem bişey sorduğunda sanane sen kimsin derim.
0 oy
(879 puan) tarafından
Agzin s.çarim eşimin. Ne gereği var ? Hangimiz dayimizdan amcamızdan yetişemiyoruz diye para istiyoruz? Eşin gizlice gonderiyorsa normal bir şey yapmadığını kendi de biliyor ki gizliyor. Aynı sorun bende de var.  Karısı ve oğlu çalışan kaynim eşimi tırtıklıyordu ama ben ortalığı ateşe verdim. Eşim bana sen kimsin deseydi kim olduğumu yokluğumla gösterirdim. 
0 oy
(696 puan) tarafından
İlk başta kizdiginiz için söylemedi herhalde diye düşünüyorum benim eşimde kardeşine vermişti kızmıştım verme diye ikinciye söylemedi verirken ama ben öğrendim kardeşi o sıra bizdeydi çünkü yine uyardım daha vermedi 
(386 puan) tarafından
Benim eşim laftan anlamiyan bı insan
(696 puan) tarafından
Benim eşim genellikle beni dinlemeyince pişman olur çünkü kardeslri borç niyetine alıp geri vermiyorlar isteyince de eşim cevap bile vermiyorlar ne mesaja ne de telefonlara o yüzden eşim ondan sonra dinlemeye başladı sorar bişey yapınca çünkü biliyor bı aksilik olursa derim ben sana demiştim verme yapma etme diye
(386 puan) tarafından
Bizimkilerde vermesin der yabancımi sanki kardeşine filan vermiş derler anca
(696 puan) tarafından
Valla kardeşleri böyle yazık olsalar neyse derimdr öyle kişiler de değiller birbirlerini kullanıyorlar çıkarları için ama eşimi alet etmiyorum onların çıkarlarına söylerim hepte diyorum kardeş değiller menfaatleri için birbirlerini kullanıyorlar sen uyma kardeştir konuşursun edersin ama kendini kullandırma gülerler yüze eğlenirler parayı aldıktan sonra ortadan kayboluyorlar
0 oy
(193 puan) tarafından
Senin eşin olmazgiller ailesinden bunu en iyi sen biliyorsun buraya sürekli yazıyorsun ama sende biliyorsun ya boşanacaksın yada kabulleneceksin
(386 puan) tarafından
Yok boşanicam zaten

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 709 göst.
11 Eylül 2024 Aile kategorisinde Nisaenes2022 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 600 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Fatmayaren (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 474 göst.
0 oy