0 oy
182 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (609 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar bayanlar iki hamilelik geçirdim üst üste birde gećen sene babamı kaybettim. 8 aylık oğlum 2 yaşında kızım var. Şuanda hem bebeklerimle yoruluyorum hem emziriyorum hemde kaybımı yenj kabullenebildim ama bunlar neden olurmu bilmiyorum, eşime karsı hiç istek yok o istemese bende hiç istek yok. Ona diyorum sen kendini rahatlat bana dokunma , varmı başına gelen , böyle olan varmı kızlar.

8 Cevaplar

+1 oy
(19,497 puan) tarafından
Dönem dönem öyle olmak normal de kendini rahatlat demek hiç hoş gelmedi bana. Sonra dersin bak eşim istksiz oldu. Hiç benimle de ilgilenmiyor diye. 
(609 puan) tarafından
Evet doğru diyorsun, kendini rahatlat dediysem o da birlikte oluyoruz ama ben karşılık veremiyorum yada bende herhangi bir rahatlama yada bir his olmuyor.
(19,497 puan) tarafından
Bence öyle olsa da çaktırma derim.
-Reklam-
0 oy
(609 puan) tarafından
Sadece sarılıp uyuyalım istiyorum ama özel anlamda hiç istek yok.
0 oy
tarafından
Kuzum bedenen olan yorgunluğun geçiyor ama ruhen yorgunluğun ne yapsan geçmiyor aynı durum bende de var bi kaybım olduğundan değil de çocuklar yoruyor yetişmiyor ev işi bitmiyor takıntılarımdan dolayi kafam dolu ve eşimle hoc birlikte olmak istemiyorum esim isterse oluyor istemezse yıllarca yerimden kipirdamam
(609 puan) tarafından
Bende aynıyım işte tamda tarif ettiğin gibiyim , akşama kadar çocuklarla ilgilwnmiyroum ev işi falan derken hic enerjim kalmıyor yani . Özel anlamdada ne enerji ne istek var , geçicimi düzelirmi bilmiyorum ama eşimin bundan çok mutlu olmadığının farkındayım o da sadece kendini rahatlatma derdinde değil özel anlamda da birşeyler paylaşmak istediğinin farkındayım ama nasıl olur nasıl o istek ve enerji gelir bilmiyorum.
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Çocuklar yoruyor hepimizi bu bir gerçek ama aynı şekilde eşin Anne veya babasını kaybedip bunu kabullenemedim diye sana bir sene uzak dursa ne hissedersin .çok bencilce bir durum bu .ben zamanında annemi ve 30 yaşında ablamı arka arkaya kaybettim arada 2 sene yok.ama hayat devam ediyor  kimseye bunun bedelini odetmedim o benim acımdı çünkü.karsindaki kişi senin kaybına aynı acıyı hissetmiyor ve bir yere kadar anlayış gösterir sonra  o da soğursa evliligini toparlayamazsin canım .hayat devam ediyor yorgun da olsan ediyor üzgün de olsan ediyor yani yanindakler için buna uyum saglamalisin .dogumlardan sonra isteksizlik oluyor haliyle ama eşe bunu doğrudan söylememek gerekiyor kırılır yani insan .
(609 puan) tarafından
8 ay oldu doğum yapalı kızımda 2 yaşında. Üst üste oldular arada kayıp yaşadım, yaşadıklarımı hazmetmem kabullenme yeni oldu diyebilirim ama istek konusunda ne zaman düzelir bilmiyorum. Sanki hissiz gibiyim.
(1,103 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni psikolojik destek almak gerek desem iki çocuğu bırakıp gitmek zor zaten .bir şekilde eşine yansıtmadan bu süreci aşmalısın canım zaman zaman oluyor böyle dönemler önemli olan uzamamasi
0 oy
(1,853 puan) tarafından
2 yaşında oğlum var bu hafta doğum yapacağım ben de aynı sekildeyim. Geçen sene annemi kaybettim. Kendi ailem ve eşimin ailesi o kadar sıkıntı yaşattı ki... İlk dogumumda kaynanamın yaptıkları yüzünden eşime ofkelendim onu affedemedim 6 ay hiç birlikte olmadım. Valla bu doğumda kimseyi istemiyorum. Psikolojik olarak duzelip eşimle mutlu olmak istiyorum. Beden yorgunlugu ayrı psikolojik yorgunluk daha zor 
0 oy
(17,752 puan) tarafından
Canım  yaşamayana demesi kolay tabi ama sen biraz unutmaya çalış yani eşine kendini tatmin et bana dokunma demen de esinin kendini kötü hissetmesini sağlar. evlisin ve eşine karşı sorumlulukların da var ve seninde ihtiyaçların var sende kendine vakit ayır ilişkiye olumlu bak o an sadece kendini mutluluğunu düşün sana iyi gelecek olan da esindir canım 
0 oy
(3,932 puan) tarafından
Başınızı sağ olsun acınız var anlıyorum bide üstüne yoruluyorsunuz ama eşinizi ihmal etmeyin derim hele ki ona kendini rahatlat demeniz çok yanlış ve bu yanlış büyük hataları doğurur yanlış anlamaz iseniz süte de geçmez ise eğer istek artıran ilaçlar alın yada bol bol fındık fıstık bal pekmez tüketin bunlar isteği artırır sizde inşallah 
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Ruhun yorgun canım ama eşine kendini rahatlat deme pişman olursun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 150 göst.
9 Kasım 2024 Cinsel Yaşam kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 392 göst.
0 oy
0 cevap 32 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 271 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,409 soru

12,270,499 cevap

37,577 kullanıcı

Kategoriler

...