+2 oy
504 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,092 puan) tarafından
Eşimin ailesine bir türlü ısınamıyorum . Onlarda beni iten bir şey var. Siz eşinizin ailesi ile nasıl anlaşıyorsunuz

28 Cevaplar

0 oy
(339 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Beni kızları gibi görselerdi bende aylem gibi görürdüm gerçi öz ailem ailelik yapmadı onlardan hiç hiç beklemem
-Reklam-
+1 oy
(10,130 puan) tarafından
Hayır hiç kimse insanın kendi kardeşleri anası babası olmaz olamaz ne kdr iyi olsalarda
+1 oy
(18,116 puan) tarafından
Anlasamsakta bazen yinede ailem gibi görüyorum çünkü aileyiz yani kaç sene olmuş eveleneli isinamadim ama yinede öyle düşünmüyorum sonuçta evlenince nasıl ki kendi ailemizle bile mesafe oluyor es ailesiyle de öyle biz artık aile kurduk o yüzden çok takılmıyorum 
+1 oy
(8,067 puan) tarafından
7 sene oldu aynı dediğin gibiyim.
(1,092 puan) tarafından
Ben ilk aramı iyi tutmaya çalıştım. Baktım olmuyor uzaklaştım. Aramızs mesafe koydum.
(8,067 puan) tarafından
Ben de aynı şekilde hep iyi oldum ki karakterim böyle ama hep tersini gördüğüm için arama büyük mesafe koydum.
0 oy
tarafından
Bizim aramizds yasanmislik var yoksa ben kaynanamla koyun koyuna yatan bi gelindim hamileligimde de cok desteklerini gordum asla inkar edemem 
(1,092 puan) tarafından
Biz destek görmüyoruz anca destek veriyoruz. Bu da benim zoruma gidiyor. Biraz onların da desteğini görmek istiyorum. Hamileyim son haftalar artık geçen hafta kaynanam geldi bende kaldı 5 gün ama hiçbir türlü yardım etmedi. Yattı gün boyu televizyon seyretti.
tarafından
Bunlar itiyo iste seni
0 oy
(5,407 puan) tarafından
Bazen anlaşıyorum  bazen yok  kimse kendin ailen  gibi olamaz  nadirdir  kendi eşinin ailesini  seven 
0 oy
(1,117 puan) tarafından
anlaşmaya anlaşıyoruz da ailem gibi de görmüyorum. severim ama işte o kadarlık. onlar da bana karşı aynı. bişeyler oturmuyor çünkü. zaten eşim benim ailemi o kadarlık da benimsemiyor
(1,092 puan) tarafından
Keşke ben de anlaşabilmek. Olmuyor bir türlü
(1,117 puan) tarafından
bi noktada nefret ediyor gibi oluyor insan bidaha görmeyeyim diye düşünüyorsun ama tüm sorunlar doğru iletişimle aşılıyor. yani bizim öyle en azından. bu konuda psikolog desteği de aldım ben. bi noktaya kadar şükür ilerledik. şuan karşılıklı seviyoruz birbbirimizi
0 oy
(2,743 puan) tarafından
O dediğiniz çok nadir olan bir durum. Kaynanamla en başta gayet iyiydim ama hamilelik ve doğum sonrasında resmen nefret ettim. Kadını görünce kanım çekiliyor artık
(1,092 puan) tarafından
Ne güzel eşin arkanda duruyor. Benimki sen yanlış anlamışsındır diyor. Annem kötü amaçlı dememiştir diyor.
(2,743 puan) tarafından
Eskiden benimkide öyleydi ama baktı bir hayır yok anladı. Ne yazık ki bu ülkede sordu yaşı büyük diye herkes saygı ve sevgi bekliyor. Ama öyle değil
(1,092 puan) tarafından
Saygı da sevgi de karşılıklı olmalı. Tek tarsflı asla olmaz. Ben önceden saygı duyardım onlar bana duymayınca ben de arama mesafe koydum.
(2,743 puan) tarafından
Bende öyleyim, 1 buçuk sene beraber yaşadım. 9 aylık hamile karnımle yemek yaptım mutfak topladıö ev süpürdüm. Sonra sezaryenle doğum yaptım 10 gün işleri onlar yapınca lafını yaptılar
(1,092 puan) tarafından
Ben de Allah'a her gün dua ediyorum normal doğum yapayım diye. Yoksa dillerinden ömrü billah kurtulamam
0 oy
(14,723 puan) tarafından
Maşaallah maşallah diyeyim 

Eşimin ailesi eltime ve bana aile gibiler 

Onlara gittiğim de hiç kendimi kasmam rahat ederim 
(1,092 puan) tarafından
Senin adına sevindim. :)
(1,099 puan) tarafından
Yok ya öyle değildir bir daha düşünün:)))
(14,723 puan) tarafından
Yok yok öyle şükürler olsun ☺️
(1,099 puan) tarafından
Ne güzel sevindim:)
tarafından
Güneş ☀️ bende de aynisi
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Kendilerinden soğutmayı başardılar. Yoksa seviyor idim önceden
(1,092 puan) tarafından
Ben önceden de sevmiyordum ama saygım var. Şu an o da kalmadı. Hamilelikte insanların gerçek yüzlerini gördüm. Bana hiç iyi davranmadılar.
(3,187 puan) tarafından
Bende öyle canım. Hamileliğim sorunlu geçti hastanelerde yattım eve imza atıp geliyordum diğer oğlum için bende kalıyorlardı ozaman hayatı zehir ettiler. Saygım ozaman bitti kaynanama
(1,092 puan) tarafından
Benim ilk zamanlar düşük tehlikenin vardı biri gelip yanımda kalmadı ne görüncelerim ne de kaynanam. Şu an şükür o zor zamanlar geride kaldı.Görüncelerim Sadece 2 defa temizlikte yardım ettiler onu da ben istemedim abisi getirdi onda bile bin ton laf söylediler. Gebelikte son haftalar dayım hiçbir şey yapamıyorum geçen hafta kaynanam bizde kaldı 5 gün hiçbir işe elini sürmedi.  İnsan biraz üzülür de yardım eder etmedi. Yaşlanınca kim bakarsa baksın artık onlara elimi sürersen namerdim
(3,187 puan) tarafından
Vallahi canım. Ben ölüm ile burun buruna geldim. Doğuma kadar hastanede yatmam gerekti ara ara imza atıp çıktım oğlumu görmek için. Doktor ayağı bile kalkmamı yasakladı. İçten rahmim yırtılıyordu iç kanam riski yaşadım. Kızım erken doğdu bu sebepten. Kayınvalidem gil 5 ay bende kaldılar. Herşeye karışmayı bırak. Bana ağır küfürler etti. İnşallah evlat acısı yaşarsın dedi. Psikolojik rahatsızlıkları var herkes biliyor ama ben katlanmak zorunda değilim onun yarattığı stres yüzünden daha kötü sağlık sorunları sancılar yaşadım. Allah'a havale ettim. İçimde bir Gr sevgi yok
0 oy
(20,107 puan) tarafından
Ben severim. Kendi ailem gibi tabi ki kimse olamaz. Ama gelsinler gitsinler görüşelim edelim severim. Onlar da bunaltmazlar yani. Her dakka gelelim edelim demezler. Tadında dozunda 
(1,092 puan) tarafından
Gelene de git denmiyor maalesef. Zor duruma düşüyorum. Bir de bende yatılıya kalıyor  getirdikleri tam kriz geçiriyorum artık
(20,107 puan) tarafından
Muhtemelen kendileri uğraşmamak için yapiyolardir
(1,092 puan) tarafından
Aynen ondan yapıyorlar gerçekten kızları misafir gelince odadan dahi çıkmıyor
(20,107 puan) tarafından
Çok sinir bozucular
(1,092 puan) tarafından
Hem de nasıl
0 oy
(13,472 puan) tarafından
oldukça yakınız sağolsunlar, hiç el kızı gibi hissetmedim, kendi ailem gibi zor olmaz ama gerçekten bu konuda şanslıyım 
(1,092 puan) tarafından
Ne güzel :)
0 oy
(1,899 puan) tarafından
Çok şükür şimdilik her şey iyi inşsallah böylede devam eder zaten kalabalık değiller bir tane gorumcem var kayinvalede tek yaşıyor kayinbaba rahmetli . Benim ailem uzakta o yüzden  ailem gibiler bişey olsa onlar  ilk koşar  keza onlara bişey olsa ilk ben koşarım .
(1,092 puan) tarafından
İnşAllah sizin için öyle devam eder.
(1,899 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,949 puan) tarafından
Onlar çiçek olduda biz toprak olup kök mü salmadik elinden gelse bi kasik suda bogarlar onlar beni allahdan dili halı kadar da işlerine gelmiyor insan olsalar ciğerime basMAZSAM NAMERDİM.ELİN KİZİ O SOYLE BOYLE DİCEK BENDE ANA DİCEM GECİN O GAZELLERİ 
(1,092 puan) tarafından
Ben kaynanama hiçbir zaman anne demedim. Demem de. Biz de hiç iyi anlaşamayız. Benden ne kadar uzak olurlarsa o kadar mutluyuz biz eşimle.
(1,949 puan) tarafından
Ben böyle desem eşim dahil sürat mahkeme duvarına döner basda dedim baksın bana laf sokuyo hemde iş taptrmak istiyo enayi dilim ben yallah kaynana:D
0 oy
(1,770 puan) tarafından
Evet asla bende ısınamam en başında beni hep dışladılar sonra ben aralarına girmeye çalıştım samimi olmaya çalıştım ama yok kaynanam karısı sürekli laf sokup igneliyordu kızlarıda öyle bir bayramda bile aramazlar hepsi benden küçük asla yenge demezler bana bende hepden açtım arayı baya mesafe koydum
(1,092 puan) tarafından
Benimkide laf sokmayı çok sever. İlk başta sustum baktım böyle devam ediyor ağzının payını verdim. 1 aydır da laf falan sokmuyor artık. Bu sefer oğlunu doldurmaya kalkıyor bir de. Ne yapsam olmuyor illa bana müdahale edecek bir yer buluyor.
0 oy
(2,258 puan) tarafından
Valla onları aile gibi görüyorum niye gormiyim eşimin ailesi benimde ailem mecbur yani böyle olması gerekiyor.
(1,092 puan) tarafından
Bazı kayınvalide ya da kayınbabalar hiç iyi değil gelinlerine karşı. Siz iyi bir aileye gelin gitmişsiniz sanırım. O şans çoğu kişide olmuyor maalesef.
(2,258 puan) tarafından
Hiç sorun yaşamadım mı yaşadım tartışma bile old,ufak tefek sorunlar oluyor uzatmadim bende pürüzler çıkıyor ama iyi de olsalar.
0 oy
(18,469 puan) tarafından
Bacağım yara idi kv geldikten bir hafta sonra A ben hiç görmedim dedi sorsaydın gosterirdim dedim.

Hep söylerim gelinden kız kaynanadan anne olmaz  ( istisnalar hariç) 
(1,092 puan) tarafından
Size katılıyorum.
0 oy
(2,439 puan) tarafından
Arada catişsakta idare ediyoruz sjsjsj ama aile gibi değiliz 
(1,092 puan) tarafından
Biz eşimle tartışırız kayınvalidem yüzünden 2 gün sonra yüzsüz gibi gelir yanımıza kalmaya. Ben de yüz vermem onunla oturmam gider sonra.
(2,439 puan) tarafından
Bizimkilerde öyle sanki hiç biesey yok gibi devam ederler ama ben edemiyorum o yüzden mesafeliyiz
(1,092 puan) tarafından
Mesafe her zaman en iyisi
0 oy
(1,099 puan) tarafından
Öz Anne babamla kıyaslamam bile kimseyi ..Çünkü Anneem Babam insandan öte Melek...
0 oy
(2,820 puan) tarafından
Elbette kendi ailemin yeri başka ikisini bir tutmak doğru da değil bence ama eşimin ailesi çok kıymet veriyor kadına, kız çocuğuna. Saygı çok kıymetli. İnsan saygı görmeyince sevgi gösteremiyor. 
(1,092 puan) tarafından
Kaynanam bizim ailemize saygı göstermiyor. Sanki oğlunun yeni bir ailesi yok gibi davranıyor. Beni insan yerine koymuyor. Bize geleceği zaman oğluna haber verir beni tenezzül edip aramaz. Çatkapı misafir getirir bana. Doğumundan sonra da diyor bebek görmeye gelenler 40 ı çıkmadan gelsin diyor. Sanki bebek onun da. Ben de getirirse kapıyı açmayacağım. İlk 3 ay misafir kabul etmek istemiyorum.
(2,820 puan) tarafından
Böylelerine sınır çizmek şart. Ortalık hastalık dolu misafir kabul etmiyorum diyebilirsin.
(1,092 puan) tarafından
Diyorum ama anlamıyorlar. Hepsi de pis insanlar. (Tuvalete girip ellerini bile yıkamazlar). Asla bebeğimi kucaklarına bile vermem.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 7,919 göst.
25 Eylül 2018 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 567 göst.
0 oy
3 cevap 212 göst.
17 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ergenin annesi (264 puan) tarafından soruldu

411,137 soru

12,375,376 cevap

42,785 kullanıcı

Kategoriler

...