+1 oy
876 göst.
Diğer kategorisinde (2,390 puan) tarafından
Kızım 6 yaşında 6 aylık anaokulu geçmişi var şuanda 1.sınıfs gidiyor kızım çok çok fazla arkadaş canlısı bir arkadaşı onunla biraz sinirli gibi konuşsa bu benimle böyle konuşuyor niye benimle böyle konuşuyor felan diyor mesela okul sırasına bıraktığım zaman o onunla el ele tutuşuyor benimle neden tutuşmuyor diyor üzülüyor kısacası ilgiyi hep kendisine istiyor bende artık izaaa etmekten sıkıldım istemeyebilir oynamayabilir sende onunla oynama diyorum ben buna nasıl bir çözüm bulucam kızlar oturdum ağlıyorum vallahi 

17 Cevaplar

+1 oy
(877 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Post üstte çıksın kuzum bence Bi doktor desteğinde alabilirsin bu kadar kırılgan olursa çok üzülür simdiden
(417 puan) tarafından
Devlet hastanesindeki çocuk psikiyatrilerde
 Çok iyi ona götürebilirsin çok paran olmasına gerek yokki
(2,390 puan) tarafından
Çok sağol canım bir bakayım
(5,976 puan) tarafından
zamanla asiyorlar o durumu 1 sinif surecinde.
(877 puan) tarafından
İşte para para gözü kör olsun
(2,390 puan) tarafından
Aynen öyle doğru söyledin canım
-Reklam-
+1 oy
(2,390 puan) tarafından
Yok mu bir fikir verecek olan?? 
+1 oy
(100 puan) tarafından
Bende kizim da 7 yaşına  girecek.2 sınıfa gidiyor aynı durumu yaşadık 1 sınıfta hatta biri gıcık demiş ağlıyor bana küfür etti anne diye başka benzer çok durum öyle öyle yaşayarak anlıyor şimdi baya düzeldi anlatmaktan bikmayin derim sizin gibi herkes herkesi sevemez sevmek.zorunda değil senle oynamak zorunda degil sende değilsin böyle durumlar olur diye diye 1 sinifi bitirdik bu sene öyle bisey olsa bisver kizim isteyen istediğinle oynar yada senle.oynamak zorunda değil böyle çok daha olucak dedim bosver diyorum oda takmıyor artık bence küçük oluyorlar biraz ondan da olabilir kizim 1 sınıfın en küçüğüydu mesela 

1 ay fark bile çok erkiliyor
(2,390 puan) tarafından
Evet canım umarım dediğin gibi olur ben çok üzülüyorum bu duruma çünkü
(100 puan) tarafından
Zamanla düzelir çok düşünüp üzülmeyin
+1 oy
(15,633 puan) tarafından
Bunun için ağlamana gerek yok. Çocuğunla oturup konuşabilirsin. Seni anlayabilecek yaşta. Herkes seninle arkadaş olmak istemeyebilir, sende herkesle arkadaş olmak istemeyebilirsin bu çok normal de. Konuşarak aşilabilecek bir durum. 
(2,390 puan) tarafından
Çok fazla konuştuğumu açıklamada belirttim zaten hamileliğim in de son günlerindeyim iyice geriliyorum
+1 oy
(5,023 puan) tarafından
Aynısı benim cocugumda olsa cocuk psikoloğuna götürürdüm. Önce psikolog konuşur sonra da ben evde nasıl davranmam gerektiğini sorardım.
(2,390 puan) tarafından
Devlet güzel ilgileniyor mu sorun orda işte
(5,023 puan) tarafından
Sanmıyorum canım,gerçekten iyi bi psikolog bulman lazım. Özel olanların fiyatları da 1000-2000 arası değişir. Ama en fazla iki kere gidersin sorunun en sağlıklı şekilde çözülür. Ne sende ne onda bi travma olarak kalmaz.
+1 oy
(3,440 puan) tarafından
Benim kızım da böyle konuşuyorum ama yok 
(2,390 puan) tarafından
Konuşmak yetmiyor demekki ne yapıcam bende bilmiyorum
+1 oy
(704 puan) tarafından
Benim kızımda öyle bende seinle oynamıyorsa sende başkasıyla oyna diyorum sürekli bu durum gözünde basitleştirmeye çalışıyorum.

Ağlanacak bi dert değil bence sen daha hassassın :)
+1 oy
(2,168 puan) tarafından
Aynı benim kızım. Çok çok arkadaş canlısı evimize kim gelse onunla yaşıt hemen sarılıyor odasına getiriyor gelen çocuk yabancılık çekiyor odasında durmuyor annesinin yanına gidiyor hemen gelip bana diyor benimle oynamıyor diye. Geçen arkadaşımla kızı geldi araları 1 ay sadece kız oynamak istemedi vurdu hatta baktım boynu kıpkırmızı olmuş benimkinin annesi ona kızdı vurma diye bende kızıma gizlice dedim sana vurana sende vur çünkü çok üzülmüştü ama olmaz vurmam dedi. Minnoş kızım benim ☹️
(2,390 puan) tarafından
Gerçekten çok zor ben anne olarak bu duruma çok üzülüyorum çok fazla arkadaş canlısı bazı çocuklara bakıyorum hiiç umursamıyorlar bile ama benim kızım çok dikkat ediyor bana onu vermedi benimle oynamadı benimle şöyle konuştu her gün böyle dertler duyuyorum. Çok uyarıyorum oynamıyorsa sende oynama VS diyprum ama yok
(2,168 puan) tarafından
Seni en iyi ben anlarım gerçekten bende bazen oturup ağlıyorum onun için çünkü çok üzülüyor
(2,390 puan) tarafından
Okula başlayan çocuk için daha da zor oluyor bu durum bir ortama giriyor çünkü
+1 oy
tarafından
Hayat hassas kalpler için cehennem 

Bir psikolog desteği alabilirsiniz
(2,390 puan) tarafından
Aynen öyle çok doğru söyledin.. Baktım devlet hastanesine de randevu yok ya
+1 oy
(517 puan) tarafından
Benim kızım 4 yaşında ,bı akrabamizin kızıyla yaşıt ,gidip onu öpmek istedi sarılmak istedi oda izin vermeyince anında kızım bir ağladı sanırsın kızımı dövüp parcalamislar öyle bı ağlama göremezsin.heryerde böyle kızım arkadaş canlısı ,annemlerin yazlığına gideriz arkadaşım yok diye ağlar feryat figan .dediğin gibi niye benimle oynamıyor niye tutmuyor elimi bana neden sarilmiyor ,cinnet geçiriyorum .anlamamasini geçtim benim ki feryat ederek agliyor
(2,390 puan) tarafından
Doğrudur canım bilmiyorum nasıl bir çözüm bulucam
+1 oy
(1,880 puan) tarafından
Off yegenimde öyle hemen sürat aşıyor sanki dışlanmış gibi herkes pohpohlasin istiyor yazık yengem hiç mutlu edemiyor hep çabalıyor ama boş 
(2,390 puan) tarafından
Bende işte hep konuşuyorum ama akıllanmıyor
0 oy
(991 puan) tarafından
Tek çocuk mu? Kardeş kavgası problem çözme yeteneğini geliştirir diyolar. O yüzden kardeş kavgalarına karisilmamasi öneriliyor. Bana tek çocuk gibi geldi fazla üstüne düşmeyin aman yavrum çocuğum diye büyüyen çocuklar ilerde gerçek hayatla karşılaşınca evdeki ortamı ararlar. 
(2,390 puan) tarafından
Kardeşi doğmak üzere bu ayın sonunda
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Gore gore asicak ama ogretmenle gorusebilirsin. Belki o yol gosterir. Anlatmaktanda sikilmayin.
(2,390 puan) tarafından
Rehberlik öğretmenine söylemeyi düşünüyorum
0 oy
(877 puan) tarafından

image

image

image

image

Ben bu tarz seviyorum XL image

(877 puan) tarafından
Bu tarz alabilirsin XL seklinde üst bol durur sana yapışmaz alt geniş olursa pens ararsin
(2,390 puan) tarafından
Bunlar ne kız niye attın
(877 puan) tarafından
:)) ay postlari karıştırmışım kusura bakma biri tesettür takım istiyordu ona atacağıma buraya atmışım
(2,390 puan) tarafından
Bende dedim noluyyoooohh :))
(877 puan) tarafından
Ay
Bi daha diğer posta ekleyecem ya
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Zamanla alışır. Mesela sevdiği bir arkadaşıyla okul dışında da ailecek görüşerek arkadaşlık bağlarını arttırabilirsiniz. Arkadaslikla ilgili kitaplar okuyabilirsiniz. 
0 oy
(5,961 puan) tarafından
Aynı benim 4 yaşındaki kızım gbi parka gdyoruz arkadşlarinin elini tutyor onlar tutmayınca ağlıyor yada onlar arlardinda oynayınca oda onlarla gdyor oynatmayinca ağlıyor kendini yerlere atyor bende koşacam onlarla oynayacam dye 
(101 puan) tarafından
Acilmisti tekrar kapatmissin
(5,961 puan) tarafından
Tüm kullanıcılara gönderilen e posta abone ol.o kutucuk işaretledim oldumu.acaba
(101 puan) tarafından
Olmamis kuzum
(101 puan) tarafından
Onlarin hepsini aç ozel mesaj kismini gosteriyo bak 3 seçenek var benim suan hepsi açık
(5,961 puan) tarafından
Açtım oldumu
0 oy
(857 puan) tarafından
Benim oğlum da aynısı arkadaşlarla arası iyi olduğunda dünyalar onun oluyor hafif dislansa dünyanın sonu geldi okul görmek istemiyor vs benimki ana sınıfında.cok arkadaş canlısı sarılmak el ele tutuşup koşmak istiyor sıcaklık bekliyor.yapisindan mi benden mi kaynakli bilmiyorum.cok ilgi bekliyor sevgi dostluk bekliyor.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 288 göst.
9 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 501 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 752 göst.
27 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilek6616 (5,139 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 446 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Eda00 (737 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,687 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...