+1 oy
847 göst.
Diğer kategorisinde (4,722 puan) tarafından
Kızm .1.sınıf dün sınıf arkadaşı Tenefüste bahçede iki eliyle boğazını sıkmış bunu sürekli yapıyor anne dedı öğretmene söyle kızım dedım bana diyor anne öğretmen Tenefüste ki olan şeyleri bana şikayet etmeyin evdede annenıze dedikodu yapmayın Allah Allah böyle bırsey olur mu sizce ya çocuğun biride kızıma diyor annen baban uyurken gizlice para al gel kızımda ben böyle bırsey yapamam hırsızlık olur bu demiş.. Böyle nasıl oluyor bu çocuklar aklım almıyor benım çocuklarım küfür vurma kötü hiç birşey bilmez de yapmazda.. Eşime söyledim çocuk bunlar birşey olmaz diyor haklımı 

31 Cevaplar

+5 oy
(12,610 puan) tarafından

hemen okula gidiyorsun öğretmen, olmuyor mu müdür yardımcısı ile görüşüyorsun. ne demek ailenize anlatmayın demiş bir de olur mu öyle şey

6 yaşındaki çocuk olayın ciddiyetinin farkında olmaz. şimdi ceza olmazsa büyüyünce Allah bilir bilir yaparlar
(4,722 puan) tarafından
Sınıfta çocuğun biri oyun hamuru alıyor onun olduğu halde kızım Öğrtmne söylemiş kızıma kızmış yanlış görmüşsündür diye anne ben yalan söylemem diye agladı bu bır haftadır böyle artik öğretmene bırsey demıcem kızıyor dıyor
tarafından
Sadece senlik degl artk olay ne demek ailenize anlatmayın ne demek gelip söylemeyin eee bu çocukları biri taciz etse kime soylicekler
(4,722 puan) tarafından
Benim çocuğum gelir söyler ama bu sözlerle diğer çocuklarıda korkutuyor dediğin gibi kötü bişey olsa çocuk korkudan kimseye demıyecek
(12,610 puan) tarafından
öğretmenin dediği çok yanlış bir şey. özellikle bunu vurgu yapım görüştüğümüzde. çocuklar ailelerinden hiçbir şey saklamamalı
(4,722 puan) tarafından
Evet evet özellikle bunu söylicrm canım
-Reklam-
+1 oy
(766 puan) tarafından
Valla çocuklar da neler yapıyor görüyoruz işte. Discord da taciz edenlerin çoğu çocuk çıktı. Zamane çocukları öyle masum değil ki. Bence okulla konuşmalısın, daha 1.sınıf kız, 6 yaşında bebe bunlar
(4,722 puan) tarafından
Evet daha cok küçükler bunlar o yüzden şaşırıyorum bende
+1 oy
(952 puan) tarafından
Direkt gidip mudure öğretmeni şikayet edin öğretmenede çocuğuma bişey olursa sorumlu sensin de Eltin mi eşin mi orayı anlamadım ama kimse artık dünya umrunda değil ona sorma
(4,722 puan) tarafından
Eşim canım düzelttim sonra vala sinir oldum böyle şey olur mu bi'de çocukları tembıhlıyo dedikodu yapmayın burda olanları
(952 puan) tarafından
Yarın daha kötü bir şey olur Allah korusun çocuklar söylemez ve bu ilerde de böyle gider bence gidin direkt öğretmenle konuşun bu mesleği yapamıyorsaniz istifa edin sizle uğraşmayız diye öğretmenlik yan gel yat yeri değil o kadar para çok bile bazilarina ver 20 bin geç vala ben bile sinir oldum
(4,722 puan) tarafından
Allahım ya off nasıl canım sıkıldı konuşcam ogretmenle
+1 oy
tarafından
Kiz sacmalama cocuklar arasinds sakalasirkrn helef oluyo haberin vaf mi seni ne drmem bofazini sikmak para caldirtmak ogretmene bak la ben olsan okulu basmistim simdiye o ogretmeni de cimere dikayet ederdim ne demek teneffüste olanlari bana anlatmayin eee ortsliga mi saliyoruz cocuklafi biz 
(4,722 puan) tarafından
Hiç sorma aşırı sinirlendim bunlar küçükken bunları yapıyosa 4 sene beraber okuyacaklar sonrası ne olacak ya öğretmen Tenefüste keyif yapsın çocuk gelsin benım kızımın boğazını sıksın yavrum diyor anne çok acıdı
tarafından
Kuz kalk ben telefondan cikip okula gitcem simdi cok sinir oldum
(4,722 puan) tarafından
Kız gaza getirme benı ☺okul uzak maalesef araba mesafesi ogretmenle konuşcam ama
tarafından
Valla gaza getirmek icin demiyorum ama benim cocugum bana bunlari anlatsa ben aklima mukayet olamazdim
(4,722 puan) tarafından
Haklısın bacım haklısın
0 oy
(762 puan) tarafından
Bu öğretmeni milli eğitme kadar şikayet ederim
(4,722 puan) tarafından
Eşime soyledim diyor abartma bunlar çocuk oyun oynuyor tmm da benım çocuğumda çocuk asla böyle birşey yapmaz
(762 puan) tarafından
Çocuğuna savunmayı öğret kuzum
(4,722 puan) tarafından
Ahh canım diyorum sana vurana sende vur gerekirse ama dıyo anne ben vuramam öyle yetıstırmedım ben
(762 puan) tarafından
Vurmsyi değil canım savunmayı
(4,722 puan) tarafından
Söylüyorum canım kaç kere Anlatıyorum off
0 oy
(3,387 puan) tarafından
Sana yapacağın şeyi söyleyeyim öğretmenin çocuğuna kullandığı cümleyi aynı şekilde bir kağıda yaz teneffüste olanları gelip bana söylemeyin gidip ailenize dedikodusunu yapmayın şeklinde bir kağıda yazıp götürüp bunu öğretmenim bu yazıyı imzalar mısınız ben milli eğitim bakanlığı'na şikayette bulunacağım diye bak o zaman imzalıyor mu
(4,722 puan) tarafından
Konuşcam öğretmenle en kısa zamanda bız öğretmenlere güveniyoruz ama olana bak
(3,387 puan) tarafından
Bir öğretmen çocuklara ücretli kitap satarken devletin verdiği kitaplar bir halta yaramıyor bunları almak zorundasınız demişti. Veli'nin biri öğretmenin söylediği bu cümleyi aynı şekilde kağıda yazıp öğretmene imzalar mısınız dedi nasıl devletin verdiği kitaplar bir halta yaramıyor konuştuğunuzun arkasında durun madem diye imzalamadı. Nasıl olur da çocuklar bahçede kavga ederse gelip bana söylemeyin çocuklar onlara emanet sonuçta
(4,722 puan) tarafından
Aynen öyle bugün bogazını sıkan yarın kim bilir ne yapar tek benim çocuğum değil bunu Diğer, çocuklara da yapar Allah korusun
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Siz bu durumlarla ilgili idareye gidin aslında aynı sinif öğrencisi ise sınıf öğretmeni ilgilenmesi gerekir tanıyor öğrencileri sonuçta .Bende okul idarecisiyim okul acilali 1 ay yeni doldu neler gördük neler işte evden bu şekilde yetiştirilip gelen nesil böyle malesef kimse öğretmenleri okulu eğitim sistemini suclamasin  her şey ailede başlar.o çocukların velisine sorsan okuldan öğrenmiş der daha bir ay dolmadan 3 harfi zor ogrettik çocuklara bunca davranışı küfürü nasıl öğreteceğiz degilmi .kimse dönüp kendi evine aile hayatına bakmıyor ben bu çocuğa ne vermişim ne verememisim demiyor .Sonra ogretmen çocuklara biraz bagirdi diye ekip psikolojisi bozuldu okuldan soğudu diye şikayet ediyorlar ..sizin çocuğunuz da magdur burada zorbalığa sessiz kalmayın gidin diğer çocuğun ailesi ile gorussun idare veya rehberlik. .ne münasebet yani bogaz sıkmak tehdit etmek .böyle böyle cani olacaklar temelleri atılıyor ccok yazık ya
(4,722 puan) tarafından
Çok haklısın eğitim ailede başlar ben çocuklarıma kefilim ıkı sene kursa gitti hocaları çok memnundu vurması küfürü hiç birşeyi yoktur ama malesef her çocuk böyle değil aile göz yumuyo çoğu seye
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Kesin öğretmen çocuklara bisey yapiyodur o yüzden tembihliyo eve gidip anlatmayın diye 
(4,722 puan) tarafından
Kızım benden bırsey saklamaz aldım karşıma konuştum öğretmen sıze nasıl davranıyor sordum öyle vurması falan yok ama çok sinirli herşeye kızıyor diyor
(4,248 puan) tarafından
Hah bak işte kendi yaptığı şeylerin üstünü örtmeye calisiyo en yakın zamanda  konuş ogretmenle çocuklara tahammülün yoksa ne diye bu mesleği yapiyosun de
(4,722 puan) tarafından
Bıde o kadar övdüler bu öğretmeni sinir oldum
(4,248 puan) tarafından
Övenler de kendi gibidir kesin
(4,722 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
(2,193 puan) tarafından
Eee ne yapalım biz allahim ya bu nasıl baştan savurmak annenize dedikodu yapmayın derken hangi akılla diyor o çocuk şiddet yiyecek ve susacak mi müdüre git öğretmenide sikayet et 
(4,722 puan) tarafından
Konuşcam ogretmenle boğazımı sıktı diyince çok sinirlendim bıde bunu yapan da kız çocuğu
0 oy
(310 puan) tarafından
Bence öğretmeni ile konuşun yada okulun müdürüyle çocuk bunlar olur mu boğazını sıkması normal birşey mi çocuklar neden bu kadar şiddet gösteriyor bende merak ediyorum benim kızım da küçük 2 yaşında ama aynı yaşlarda kuzeni var her gördüğüne vurmaya bağırmaya başlıyor siz bu durumu bence hafife almayın aralarında basit tartışma olur çocuk bunlar dersiniz ama boğaz sıkma bence büyük bir problem
(4,722 puan) tarafından
İnan bende şaşırıyorum daha küçükler bıde acaba telden mi göruyorlar diye düşünüyorum ailede bitiyor hersey
(310 puan) tarafından
Bende ekranla kaynaklı olduğunu düşünüyorum kızım televizyon izlemez ama kuzeni çok izler 9 aylıkken izlemeye başlamıştı belki daha küçüktü geçen bir araya geldiler bizimde köpeğimiz var elinde kuzeni elinde odunla kovaladı kızım cici cici diye sevdi hem aileyle hem de ekranla alakalı olduğunu düşünüyorum
(4,722 puan) tarafından
Bızım evde tv hep açık ama saçma sapan programlar açmam haber açmam tel versem eline neti kapatırım bır kaç eğitici oyun var ona bakar sadece
(310 puan) tarafından
Bende çok zor durumda kalırsam Kukuli açarım onu da çok izlemez zaten ama siz bence öğretmeni ile konuşun yada çocuğun annesini taniyorsaniz annesiyle normal gelmedi bana
(4,722 puan) tarafından
Yok canım veliler birbirimizi tanımıyoruz öğretmenle konusucam
0 oy
(6,955 puan) tarafından
Şimdikilerin cidden kafaları çok farklı çalışıyor 2 yıl olacak konteynerdeyim daha kızımın eşiğe benden izinsiz çıkmışlığı yok dün lavaboyu yıkamaya geçtim duşakabin vs derken uzun sürecekti kızım çocuklarla oynamak istedi güneş dedim yollamadım biri çağırırsa bana seslen diye tembihledim geçtim banyoya arkadaşları gelmiş kapının dışında gel diyorlar kızımda annem izin vermedi dedi kapıdan sessizce çık yada camdan atla gel dediler sonradan konuşmalarını duydum çıktım hepsine kızdım akıllı olanıda yoldan çıkarıyorlar 
(4,722 puan) tarafından
Bende senin gibiyim tek asla bırakmam bırakmadımda bu zamana kadar sürekli kontrol altımda bunlar ne kafada anlamıyorum bu annenden babandan gizli para al diyen çocukta okulda broşür dağıtılmış ahşap küçük eşyalar satıyormuş biri bende para verip göndermedim diye çocuğun üstüne gelmiş sen niye almıyon falan gizli para al bılmem ne... Allah'tan sende duymuşsun kızmışsın
0 oy
(45 puan) tarafından
Öğretmenin cevabı şaka gibi.

Sınıftan bir çocuk cinsel tacize uğrasa ve bunu bu öğretmene söyleyemeyecek ailesine de söyleyemeyecek demek ki. Bu nasıl bir yanlış yönlendirme?

Öncelikle bu öğretmen ile görüşün gerçekten bu lafları etmiş mi bakın. Öğretmeni gözünüz tutmazsa kızınızın sınıfını değiştirebiliyorsanız değiştirin bence. 

Ya Allah korusun bunun gözetimindeki çocuklara bir şey olsa susacak demek ki çocuklar, kimlere emanet ya. 

Ayrıca boğazını sıkan sınıf arkadaşının ailesi ile de görüşün durumu bildirin çocuklarının ne yaptığını bilsinler böyle böyle şiddete eğilimli çocuklar yetişiyor. 

Çocuk bunlar bir şey olmaz diye bir şey yok valla bu gözler neler okudu bu kulaklar neler duydu buraya yazıp kimseyi korkutmak istemem ama önlem alınmalı. 
(4,722 puan) tarafından
Kızım yalan söylemez canım ondan eminim artık sınıfta sürekli çocuklar sıkayet ediyor ondan mı söyledi dıye düşünüyorum ama böyle böyle çocuklar korkar kimseye de bırsey anlatmaz en kısa zamanda ogretmenle konuşucam
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Mesela geçen hafta benimde oğlumu kollarından bacaklarından tutup sallamışlar çocuklar sonra ağlamış dalga geçmişler bu olaylar olurken bizim öğretmen arkadaşlarıyla sohbette uyarsam sorun çıkaran kavgacı oluyorum uyarmasam çocuğum hep zarar görüyo yazdırdığıma çok pişmanım anasınıfına sırf bi klasör için minnacık çocuklar dalga geçmiş ben anlamıyorum bu anneler evde ne yapıyo neden kimse çocuğunu eğitmiyo eğitse öğretse tablete telefona gömmese çocukları iyi bi nesil yetişebilir ama bu şekilde çok zor bi dönem olucak belliki benim okanın anasınıf zamanında asla çocuklar kimseyle kavga etmez dalga geçmezdi onlarda küçüktü ama bizler çok şey öğrettik şimdi bakıyorum çocuklar resmen özgüvenli olsun diye özellikle kötü yetiştiriliyor 
(4,722 puan) tarafından
Malesef öyle canım ama konuşcam ogretmenle ne demek dedikodu yapmayın falan diyor bunlar kendini savunacak yaşta bile değiller tabiki gelip bana anlatacak şuraya bak bide diyor Tenefüste olanları bana demeyin
(20,453 puan) tarafından
Bende şimdi gidince konuşucam nasıl yapılmış ve öğretmen nerdeymiş sorucam kaç oldu bu
(4,722 puan) tarafından
Seninkidd baya zorbalık ayaklarından tutup sallamak ne töbe ya bunlar nasıl cocuk
(20,453 puan) tarafından
Gittim konuştm
0 oy
(1,857 puan) tarafından
1.sınıf öğrencisi nerden nasıl biliyor acaba boğaz sıkmayı gizli para almayı şimdiki cocuklar gercekten bir degisik Allah çocuklarımiza hayirli arkadaşlar nasip etsin. Öğretmeniyle ve velisiyle görüşün kızın iyiki söylemiş sana geç olmadan 
(4,722 puan) tarafından
Benım kızım benden hiç birşey saklamaz hep bunu ögrettim.. Rabb'im hayırlı kişiler çıkarsın evlatlarımızın karşısına
0 oy
(5,493 puan) tarafından
Bakın çocuğa şöyle bir imaj veriyorsunuz. Çocuk ben rahatsız olduğumu söyledim ama hiçbir şey yapılmadı. Ve bu çocuklar bu çaresizliği öğrenmemeli. Anlatsam annem babam bir şey yapamaz. Evet bazı sorunları kendi çözmeli ama burada bir sorun var bunu birlikte en azından konuşarak çözün. O arkadaşından uzak durarak ha devam ederse bu zorbalık öğretmen ile konuşun. Ne demek dedikodu yahu? Çocuklar her şeyi anlatmalı ki bilelim bazı eğitimciler üşengeçliklerinden ne uyduracağını şaşırdı. Olmadı müdür daha devam ederse cimere yazın. Burada bir şiddet eylemi var dedikodu deyip susturmak. Böyle eğitim sistemine küfür edeceğim. 
(4,722 puan) tarafından
Canım ben zaten söyledim anlattım konuştum bidaha o arkadaşınla oynama uzak dur bırdaha yaparsa gelicem ben ogretmenle konuşucam dedım
(4,722 puan) tarafından
Bugün yine sordum okula gelmemiş çocuk hergün alır karşıma konuşurum kızımla
(5,493 puan) tarafından
Anlatsın anlatsın. Anne kız arasında dedikodu olmaz. Ben seni eleştirmiyorum öğretmene kızdım. Saçmalamış sonra çocukları konuşturmak için uğraş veriyoruz.
(4,722 puan) tarafından
Hiç sorma ondan sonra daha kötü birşey olsa çocuk korkup anlatmıcsk böyle böyle akıllarına aşılıyorlar sonra çocuk kendini kapatıyor Rabb'im korusun böyle kötülüklerden
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Kesinlikle öğretmenle konus. Öğretmenin tenefhsteki şeyleri bana söylemeyin gibi birşey söyleme durumu da olamaz. Okulda çocukları gozlemesi gereken kişi öğretmen. Her dakika elbette yanlarında olamaz ama boğaz sıkmak nedir. Asla kabul edilemez bişey. Ama bı de şöyle bı durum var. Öğretmen kim bilir ne zaman çocuğun birinin abidik gibidik bir sikayetine öyle demiş olabilir. Senin kızın da Cok sorumluluk sahibi bir cocuksa onu beynine kazımıstir. Ondan da şikayet etmemesi gerektigini düşünmüş olabilir. Çocukların bizim dusunemedigimiz cok farklı bı dünyası var. Sen kızına tenbihle. Öğretmene kendi söylesin. Ama sen ayriyeten de öğretmeni ara ya da okula git görüş . Hırsızlık olayını da söyle. Öğretmen derste işler. Gerekirse ailesiyle de görüşür diğer çocuğun

Ben de öğretmenim. Bir kere bı öğrencim düşmüş. Ben de çocuklar düşe kalka büyür demisim sınıfta. Başka bı öğrencim bunu beynine kazimis. Eve gittiğinde kendini yere atıp duruyomus devamlı. Annesi de napiyosun kızım sen deyince annem öğretmenimiz böyle dedi. Ben de büyümek istiyorum demiş. Yıllardır bunu hatırlayıp gülerim ahdhdhd. 
(4,722 puan) tarafından
Ahha çocuklar kafasında neler kuruyolar.. Ben zaten on'ların da çocuk olduğunun farkındayım kızıma sordum defalarca annecim oyun oynarken yanlışlıklamı oldu hayır anne iki elıyle bogazımı sıktı bende bağırdım öğretmene neden demedib diyince öğretmen şikayet istemiyorum Tenefüste olan şeyleri bana demeyin demiş.. Yoksa bende düşer kalkar ona müdahale etmem çocuk bu ama boğaz sıkmak hırsızlık öğretme ciddi bırsey çünkü
(19,494 puan) tarafından
Tabi öyle. Sen kızının haberi olmadan öğretmeni ara. Ama kendi de öğrensin boyle şeyleri öğretmen söylemesi gerektiğini. Gitsin o da söylesin muhakkak.
(4,722 puan) tarafından
Aynen canım haklısın konuşcam
0 oy
(435 puan) tarafından
Kocanın kafası falan mı güzel ya 
(4,722 puan) tarafından
Eşim durmaz, canim normalde okulu başlarına yıkar çocuk kavgası sanıyor hani bilerek yapmamıştır dıye düşünüyor ama ben böyle düşünmüyorum
0 oy
(693 puan) tarafından
Ayy ben krize girdim benim yavruma öyle yapan olursa gider okulu başlarına yıkarım kız durma ha yarın koşa koşa git öğretmeni Korkut bidaha böyle şeyler olursa muhatabım siz değil müdürdur. Bunu diyin korkar ne biçim öğretmen bu ya nasıl şikayet etmeyin Allah korusun başlarına bişey gelse sonra mi dicem vah ben niye böyle yaptım okulda sorumluluk öğretmenin üstünedir. Sende sessiz kalma çocuğun bugün sana söyler yarında onlar gibi yapar bu sefer başkası sesinin çocuğunu şikayet eder haberin olsun. Bu tür şeyleri öğrenmeden daha fazla. Hemen git söyle canım 
(4,722 puan) tarafından
Konuşcam canım ogretmenle sessiz durmam böyle böyle eğitiliyor çünkü
0 oy
(3,027 puan) tarafından

Bazi atm ogretmeni elini suya sabuna dokunmadan ayin 15 inde maasi disinda biseyle ilgilenmiyolar 

Bir cocugun sansi iyi bir ogrermenle karsilasmak imkaniniz varsa sinif degisikligi yapin 
Zor durum ogrermenle de konusun muduriyetle de konusabilirsnz cocugunuza destek olun 
(4,722 puan) tarafından
Sonuna kadar destek olurum tabi kızıma da söyledim sınıfını degıstırelim kızım bır kaç sevdiği arkadaşı var onlardan ayrılmak ıstemıyo
(3,027 puan) tarafından
Allah iyi insanlarla karsilastirsn bu devirde evlat sahibi olmak zor
(4,722 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Valla git konus ogretmenle yada mudurle cocuk okuldan sogur gitmek istemez bu ne boyle milletin terbiye gormemis cocugla biz mi igrascaz
(4,722 puan) tarafından
Aynen canım biz o kadar özenle yetiştirelim sonradan böyle olsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 279 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Alca (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 693 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,333 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 296 göst.
0 oy