0 oy
848 göst.
Aile kategorisinde (46 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Dün saglik ocagina aşı icin gittik bebegime downa benziyor dedi test verdik bekleme suresi mahvetti beni piskolojim gercekten iyi degil 

19 Cevaplar

+1 oy
(4,559 puan) tarafından
Müneccimbasi heralde hemsire tek görüşte anlamış 
(46 puan) tarafından
Bize zaten hastanede olabilir dedilwr test verdik sonucbekliyoruz
(4,559 puan) tarafından
Hayırlısı olsun kuzu sıkma canını
-Reklam-
0 oy
(8,997 puan) tarafından
Foto atarsan burda da var hemşireler, 

Bugüne kadar doktorlar hiç soylemediyse sağlık ocagindakileri s.ktir et
(2,462 puan) tarafından
Kızlar post sahibi sonbahar değil bahar
(1,523 puan) tarafından
Şimdi gördüm canım maşallah ne kadar tatlı bebeğin göz kapağı kalın oluyor down sendromlu bebekler senin ki öyle durmuyor pek sen tam karşısından baktığında anlarsın
(46 puan) tarafından
Ya bize hastanede dediler olabilir test verdik dunde dedi benzetiyorum birileri benzetiyo birileri benzetmiyo
(283 puan) tarafından
Ay hiç öyle sanıldığını düşünmemiştim pardon kızlar " son postunda" yazdım sanıyodum
(1,523 puan) tarafından
Bahar23 evet canım bazı karede benziyor bazı karede benzemiyor ikili test yaptırmadın mı
0 oy
(3,770 puan) tarafından
Canım neden moral bozuyorsun..hemsire bakisla anlayamaz..merak etme inşallah temiz çıkar 
(46 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(6,181 puan) tarafından
Resim atsaydın bakalim 
(46 puan) tarafından
Attim
(6,181 puan) tarafından
Benzetemedim ama zayif olduğuna öyle görünüyor
0 oy
(1,869 puan) tarafından
Halt etmiş onu diyen. İkinci fotonun aynı gözlerden çok gördüm ve öyle değillerdi .kalbini ferah tut bacım
(46 puan) tarafından
İnsaallah dedigin gibi olur
(1,869 puan) tarafından
Allah'ın izniyle ❤️
0 oy
(11,507 puan) tarafından
Yav defolup gitsinler.doktorlar bile anlayamıyor da bu kadar ufak o mu anlamış.
(46 puan) tarafından
Genetige goturduk benzetemedim dedi ama kan verdik sonuc bekliyoz
0 oy
(4,517 puan) tarafından
hiç benzemiyor  iki tarama testin  detaylı ultrason  çekmedin mi cnm saglik ocağını  boşver   için rahat  etmese çocuk doktoruna götür  ailede gözü çelik varmi belki ona  çekmiştir 
(46 puan) tarafından
İkili temiz cikti detayliyada gitmedim
(4,517 puan) tarafından
o zaman sıkıntı etme  bir sorun olsa ultrasonda  doktor derdi bütün kemiğine bakip
0 oy
(1,313 puan) tarafından
ay bu sağlık ocagindakilerde her b.oku biliyor gibi davranıyor benide kaç kez korkuttular şükür sapa saglam çocuğum bu çocuk daha nelere dönecek öyle bişey olsa baştan bilirlerdi kalbini ferah tut
(46 puan) tarafından
İnsallah dediginiz gibi olur
0 oy
(43 puan) tarafından
Sonuç ne zaman çikacak alttaki de benzetemedim inşallah temiz çıkar
(46 puan) tarafından
Burdan kac kere sordum goren benzetemedi ama iste boyle diyince hemsireler moralim dusuyor
0 oy
(5,589 puan) tarafından
Aynı teyzemin kızıinin kızı. Onun kızı zayıf ve gözleri öyle .bamandovn değil sadece biraz minyon ve zayıf olduğu için böyle görünüyor . İçin rahat olsun cnm Allah'ın izniyle bı lsey yoktur 
(46 puan) tarafından
İnsallah yorumunuz icin tesekkurler♡
0 oy
(6,346 puan) tarafından
Dünde yazmıştım bugün de yazayım hiç alakası yok bak göreceksin tertemiz çıkacak sonuçları Allahin izniyle 
(46 puan) tarafından
Rabbim sesinizi duysun yorumlarinizdan sonra biraz moralim yerine gekmisti hemsire oyle diyince iste
0 oy
(62 puan) tarafından
Gözleri çekik bebeğinin.burnu göz yapısı falan benzemiyor bence.siz tabi moral bozmadan önleminizi ve oneminizi alın.
(46 puan) tarafından
Kan testi verdik 1 ay sonra cikacak isye onu bekliyoz
0 oy
(728 puan) tarafından
Çıkmazsa kağıtları ağzına sok.... O
(46 puan) tarafından
Cikmazsa bu piskolojiyi nasil duzeltirim hic bilmiyorum cocuk gozumde oyle bi hal almiski down die goruyorum
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Canım down sendromunun türleri var. Benim sınıfımda da vardı ben anlamadım mesela annesi 2.donem söylemişti. Test sonucu gelmeden bir şey söylemek doğru olmaz.
(46 puan) tarafından
Sonuclarimiza bir ay var ama icim icimi yiyor kafam allak bullak
0 oy
(714 puan) tarafından
Dwon sendromlu bebeklerin burun kemikleri olmaz birde avuç içlerinde cizgikeri yoktur
(46 puan) tarafından
Burun kemigide var avucunda simian cizgisi yok
0 oy
(2,133 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Acaba zayıf olduğu için mi benzetti ki benim kizimada oglumada benziyor oğlum oremature doğdu  şukur bizde öyle bir şey çıkmadı ama teste soktuk bence benzetmistir cnm içini ferah tut kızımın bebekliginede biraz benziyor baksana cnm aynilar yani korkma gözleri de benziyo yani  

image

image

(46 puan) tarafından
İnsallah öyledir bizde test verdik sonuc bir ay sonraya cikacak rabbim bagislasin acilarini gostermesin size
0 oy
(140 puan) tarafından
Avuç içindeki çizgiler bizim avcımuzdaki çizgiler gibimi yoksa tek çizgi mi birden ayak baş parmakları ayrıl oluyor ona da bakın bi

Sonuçlar inşallah temiz çıkar içinizi ferah tutun 
0 oy
(1,411 puan) tarafından
Hayirya yumuk gözlü ne alakası varr
0 oy
(498 puan) tarafından
Canım icini ferah tut bence sadece biraz benzetmişler o yüzden şüphelenmişlerdir bazı cocukların öyle gözü filan benzeyebiliyor ama bence gayet normal sonuclar temiz cıkar Allahın izniyle senin gözlerin yada babanın gözleri böyleyse size cekmis  olabilir 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 999 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 790 göst.
25 Mart 2024 Aile kategorisinde Hahaha (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 309 göst.
3 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zbasmmr (940 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 174 göst.
15 Şubat 2021 Aile kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu

404,470 soru

12,116,866 cevap

36,462 kullanıcı

...