+2 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde (224 puan) tarafından
1 haftadir karmasik duygular icindeyim bisey yapasim yok agliyorum hep surekli kafamda sacma sorular iste bu dunya olmak zorundamiydi biz nasil geldik kimiz gibisinden artik dayanamiyorum agliyorum napicami bilmiyorum hep dua ediyorum ama gecmiyor:(( iki kucuk cocugum var ne olur dua edin iyi olayim acaba nazarmi degdi buyumu yaptilar blmiyorum ,basimin arka tarafida hep agriyor

13 Cevaplar

+7 oy
(688 puan) tarafından
Bakara/İnşirah  suresini aç sesli bir şekilde evde dinle, eşikleri sirke ile sil canım Felak Nas surelerini oku bol bol, Allah'ın izniyle birşeyin kalmaz . Bu durumlarda çareyi Allah'tan arayın kuldan değil canım 
(224 puan) tarafından
Bolca yapmaya. Calisiyorum csnim insallah dahada yapmaya devam edecegim
-Reklam-
+1 oy
(1,900 puan) tarafından
Aynı gündeyiz kız vla bnde depresyonelim şuan
(224 puan) tarafından
Benimki de nedir anlamadim gitti
+1 oy
(17,824 puan) tarafından
Bence psikolojin bozuldu profesyonel bir yardım al. Zaten ortam hepimizin psikolojisinin bozulmasına fazlası ile müsait. 
(224 puan) tarafından
Hastalandim bi ara sikca arastrdm kafayi galiba onla bozdum
+1 oy
(1,543 puan) tarafından
Canım sende bi iki aydır aynı sıkıntılar var bir türlü toparlayamadın psikolojik destek al istersen bende gitmeyi düşünüyorum 4 kilo verdim sıkıntı stres mideme vuruyor 
(224 puan) tarafından
Vala canim bi duzelsek artik hayurkisiyla
+1 oy
tarafından
Allah ferahlık versin inşallah 
(224 puan) tarafından
Amin insallah canim
+1 oy
(2,327 puan) tarafından
Kıyamam sanaaa. Benim ruhumda bi sıkkın bugün ama senin halin daha vahim. Salma kendini. O kadar derin düşünmek doğru değil bunu sen de biliyorsun. Etrafındaki kişilere eşin anne babanız falan onlara bi okut kendini şifa olur belki. 
(224 puan) tarafından
Okuttum dün canim ,iste elimde olmadan sklima geliyor
+1 oy
(340 puan) tarafından
Canimmm acil destek alman lazım psikologo git yoksa asla iyi olamazsin malesef kafani hep başka şeylerle meşgul et müzik dinle cocuklarinla oyna yürüyüş yap arkadaş yada komsularinla kahve iç bende bi aralar öyleydim kafayı yiyecektim ilaçla duzeldim çok şükür şimdi ilaç bile kullanmiyorum 
(802 puan) tarafından
Canım ne ilacı kullandın ne kadar süre kullandın acaba
(224 puan) tarafından
Sanadami oyle oluyodu
(802 puan) tarafından
Bana hiç bir ilaç iyi gelmez malesef çünkü sağlık sorunum duzelmedikce ben duzelmem
(340 puan) tarafından
Şimdi adını unuttum ama en hafifini kullanmistim ben antidepresanin kesinlikle fayda ediyor ama kendini de dinlemiceksin kafanı hep meşgul edeceksin
(340 puan) tarafından
Su misali evet canım benimki biraz farklıydı ben yalniz kalamiyordum sürekli başım dönecek bayilcam kalp krizi gecircem çocuklarıma ne olcak diye kafayı yiyordum panik atakti yani her saniye aman birsey olacak korkusuyla yaşadım durdum
+1 oy
(5,462 puan) tarafından
Merve artık lütfen bir psikiyatriste git lütfen ya
(224 puan) tarafından
Sonunda gidecem galiba:(
(5,462 puan) tarafından
Çok ihtiyacın var be kuzum
(224 puan) tarafından
Niye boyle oldu anlamiyorum:(
(224 puan) tarafından
Sen psikoloksan biraz konusalim mi
(5,462 puan) tarafından
Mesaj attım sana
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Her şeyi büyüye nazara yormayın yâ hû bu anlattıkların psikolojik 
(224 puan) tarafından
Yani neden olmasin canim nazar ve büyü var olan bisey
(1,002 puan) tarafından
Sen ne yaptın boğazındaki yutkunamama hissi için gittin mi Dr ne dedi
0 oy
(4,374 puan) tarafından
Sürekli agladigin için başın ağrır canım. Bence nazar büyü filan değil psikolojik sorunlar ,bunları profesyonel birine  anlatırsan o sana gerekli yardimi sağlar. Konuşarak ya da ilaç yardımıyla bu süreci daha kolay atlatırsın. 
(224 puan) tarafından
İnsallah canim
0 oy
(121 puan) tarafından
Depresyon olabilirmi bende bi aralar öyleydim ama bana okudular daha sonra iyileştim ne olduğunu da söylemediler
(224 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canim bende olmassa iyi bir hocaya gideyim
0 oy
(21,878 puan) tarafından
Mervisim hep oku evde 

TV'den aç bakara 

Kalbin feraha ersin inşallah 
(224 puan) tarafından
Saolasin canim benim smin aciyorum surrkli namaz kiliyorum
0 oy
(802 puan) tarafından
Bende öyleyim valla hiç mutlu değilim hep gergin endişeli stresliyim gurbette yalnızım sağlık sorunlarımi çok kafama takiyorum 
(224 puan) tarafından
Benimde ne olduysa sagliktan sonra oldu cok taktim kafaya
(802 puan) tarafından
Evet bende öyle sağlık sorunundan sonra herşeyi kafama takar oldum mutlu olamıyorum takmayayim diyorum ama hep benimle her an benimle geliyor unutturmuyor ki kendini bana sizin ne sağlık sorununuz var benim diyabet en büyük sorun şuan o diğerlerini idare edebiliykrum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 290 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Su misali (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,430 göst.
11 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baharr23 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,051 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (989 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 810 göst.