0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Benm baskın çok oluyor hep büyük tuvalete.cikiyorim idrara cikiyorim işte doktora syledim ultrasina baktı iyi herşey dedi Altan baktı rahim ağzı falan kapalı ama baya aşağı dayanmiş dedi risk yok ama baya aşağı dayanmiş dedi çok korkuyorum bnde eşim iş asla yapma dyor bacakalrimi havaya kaldryorim 34 hftalik olmuş dedi szce napmam.lazim.kizidma da aynısını yaşadım ciğer gelistrici iğne vurulmuştu 36 da doğurdum kızlar inşallah buda erken gelmez 

4 Cevaplar

0 oy
(5,961 puan) tarafından
Yokmu bilen???
-Reklam-
0 oy
(5,961 puan) tarafından
???kızlarrrrrr
0 oy
tarafından
Merak etme canim tuvalete *** cikma her keste oluyor ..baskıda normal ..son haftaların cunki artik..bende de oykeydi ..ve 40 hafta da dogdu
(5,961 puan) tarafından
Başağı aşağı baya dayanmış dedi
0 oy
(147 puan) tarafından
Bende yeni 16ym şimdiye kade düşük riski kanamali geçti bu seferde plasenta aşağı inmis plasenta içi kanama var çok korkuyorum iki buçuk yaşında kızım var onunla ilgileniyorm sürekli dinelenemiyorm elinden geldikçe dinlenmeye çalış Allah büyüktür inşallah birinci kızım masal yoldaki de İkra oluck sanirm seninkinden çaldım sağlıkla gelsn bebeisin 
(5,961 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah bebeğin eşimi aşağıda cnm oda zor valaha bna bebek başı aşağı dayanmiş dedi kizidma da öyleydi 36 da doğdu çok korkuyorum bnde kızım durmuyor onunla ilgileniyorum seninki küçük Allah yaridmcin olsun benim ki 4 yasnda evet adı İkra:) buda kız Sümeyra koyacaz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 61 göst.
8 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ahrese (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 234 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Esmeee (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
0 oy
4 cevap 62 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde busrahamilelik (7 puan) tarafından soruldu