+1 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde (1,100 puan) tarafından
Görümcem çoğu paylaştığı hikayeyi benden gizliyor.  Diğer eltimden de aynı şekilde. Hesabım abisinde yok. Bunu neden yapıyor olabilir. Bir de onu takipten çıkmak istiyorum. Doğru bir karar olur mu? 

14 Cevaplar

0 oy
(20,658 puan) tarafından

En İyi Cevap
E yani çıkmak daha mantıklı sana bir yapana beş yap boşver
-Reklam-
+2 oy
(18,635 puan) tarafından
Gördüğü her şeyi kendince yorumlayan insanlar var A bak bak kahve içmiş a bak bak tatile gitmiş üstündekini yeni almış ya da yine aynı şeyi giyinmiş gibi her halta yorum yapanlara bende gizliyorum veya çok hikaye atanları sessize alıyorum birini arkadaşlıktan çıkartmak için kavga falan etmek gerek bence sırf bunun için arkadaşlıktan çıkartmak doğru olmaz 
tarafından
Ah yorumun alnı olsa öpsem bende aynı şekilde düşünüyorum basıyorum engeli
0 oy
(13,668 puan) tarafından
ben de akrabalarımdan hikaye gizlerim, her haltıma karışmasınlar diye:) istemiyorsan sil ne olacak sanki 
(1,100 puan) tarafından
Ben ona hiçbir türlü bir şey söylemem. Abisinin kızacağı şeyleri asla abisine söylemem . Böyle yapması zoruma gidiyor
(13,668 puan) tarafından
e o senin huyunu ne bilsin, garantiye alıyor kendini. sen söylemesen bile abisini snein telefonu alıp bakabilir sonuçta bunu düşünüyor olabilir. Hayat bunları kafaya takacak uzun değil
0 oy
(258 puan) tarafından
E ne olmuş gizlemiş çokmu meraklısın ne paylaştığını görmeye sende görmeyi ver 
(1,100 puan) tarafından
Evdekilerden gösteriyorlar. Bana böyle yapması saçma geliyor
(258 puan) tarafından
Hım orasını bilemem sende takma boşver sil sende
0 oy
(758 puan) tarafından
Meraklı gelinler görmesin diye :))))
0 oy
tarafından
Benim görümcem defalarca istek attım kabul etmedi ama o beni takip ediyor ben nemi yaptım görümcem bana karşı iyidir hani bı kötü bişey görmedim tartışma yaşamadık 

Yapsa da umrumda değil kocam beni tutuyor bunu biliyorum 

Bende ona hikayelerimi gizledim sorarsa cevap basit sen beni kabul etmedin bende sana hikayelerimi gizledim 
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Gizliyorsa görmeni istemiyor 
0 oy
(1,280 puan) tarafından

Bnm gorumcem de profil fotosunu bna gizlemiş ama bnm durumlarımı görür onun hc bir durumunu görmedim bna gizlemiş çokta  umrumdaydi  onu görmesem ölurum:unsure::D

0 oy
(1,181 puan) tarafından
Muhtemelen abisinin görmesini istemediği şeyleri paylaşıyor o yüzden gizliyordur. Bunda alınıp takipten çıkacak bir şey yok bence. Ben bekarken yengeme gizlerdim mesela o söylemese de abim telefonunun da görür diye düşünürdüm. 
0 oy
(2,044 puan) tarafından
Erkek kardeşim de bana yapıyor :D benden para falan istiyor çünkü. Ben de az gez de borç yapma diyorum. O da gezmeye gidince benden gizliyor 
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Görmenizi istemiyor demekki
0 oy
(2,700 puan) tarafından
Bende goeumcemin hikayelerini sessize aldim onada acik acik dedim.gormuyorm gormekte istemiyorm abinin kulagina bi laf gidince sonra benden biliyosn sucum gunahim olmadan oyuzden senn hikayelerini gizledm ister daril ister darilma dedim.ses edemedi.hakedene hakketgi gibi davranin net
0 oy
(1,695 puan) tarafından
Bence hiç takma bile. Arkadaşlıktan çıkarman onu önemsediğini gösterir. Ortada bir tartışma uok bir şey yok bosver 
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Benm görümcem de öyle hep istegramda hemde wp de gizliyor 

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 1,327 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
20 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde H1h2 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,761 göst.