+1 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından

Bir baba nasıl evlatlarına kıya bilir nasıl canından bir parçayı hayattan kopara bilir bunu kimse cinnet yada piskolojisi bozuk diyipde normalleştirmesin bunun adı vahşet ve gün geçmiyor ki bu caniler durmuyor kim durdurucak bu katliamı idam gelsin artık:(

image

15 Cevaplar

+2 oy
(1,942 puan) tarafından
Nasıl bir zamanda yaşıyoruz? 

Baba evladını katlediyor

Allah'ın dilsiz kulları hayvanları uyuyarak katledip çöp poşetine koyuyorlar

Bir annenin önüne evladını kesip atıyorlar.

Ya biz ne yaşıyoruz... Nasıl bir çağda çocuk sahibi olduk. Ben çok korkuyorum 
(6,112 puan) tarafından
gercekten bence millet yasayamiyor su devirde son birkac yildir yasam savasi verdiginden  artik insanda psikoloji denen birsey kalmiyor herkes kafayi yemis sapitmis gibi. zombi falan olsak daha bilincli ve insani yaşar millet sanki herkes ipini koparmis gibi kendini kaybetmis
(1,942 puan) tarafından
Mutsuzuz çünkü. Gelecek kaygısı maddi sıkıntı... Ne gezebiliyoruz ne görebiliyoruz ne de gülebiliyoruz. Yahu ben en son 2 ay önce çıkıp eşimle dışarda bır şeyler yapabildim. Bugün eşim işte yemeğe çok para vermiş mecburen diyor dışarda yedim. Ona üzülüyoruz halimize bak. Evlendiğimizden beri ne tatil gorduk ne bir şey. Ulkece mutsuzuz. Yav eş dost bile cagiramiyoruz eve çünkü birini cagirsan güzel ağırlamak istesen kaç TL masraf. İnsanlar çoluk çocuğuna da sahip çıkamıyor karın doyurma derdine dustugu için. Ne bileyim ya düşündükçe canım sıkılıyor. Oğullarımı güzel yetiştireyim ben bakayım desem maddi gücüm yetmiyor. Çalışsam bakıcıya bırakmak zorunda kalacağım. Sevgisiz büyür de ilerde birine zarar verir diye aklım cikiyor. Çok kaygılıyım. Allah hepimize sabır versin
(2,129 puan) tarafından
Çok doğru çok
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Mümkün mertebe "Bir baba nasıl evlatlarına kıyabilir" tarzı sorular sormamalıyız, Allah korusun cevabı öğretmek için Mevla teala bizatihi bizim etrafımızdan gösterebilir. İbrahim (as) ve Üzeyr (as) kıssası buna bir örnektir.
(826 puan) tarafından
Aklımdan söyledigim ama buraya yazamadığımı sen yazmışsın. Sorduğumuz sorulara cevap gelirmiş bende öğrendiğim günden beri " Nasıl " sorusunu güzel şeyler için soruyorum. Örneğin ; nasıl daha verimli olabilirim , nasıl daha düzenli olabilirim yada nasıl böyle neşeli oluyorlar tarzında ....
(2,129 puan) tarafından
Ya çok kötü oldum nasıl demeden nasıl durucaz yarrabbim bu hale nasıl geldik
+1 oy
(7,963 puan) tarafından

Keşke direkt intihar edip geberseydi :wassat:

(246 puan) tarafından
Keşke ya :(
+1 oy
(2,055 puan) tarafından

Onları öldüreceğine kendini öldürseydi ya..

Eşim az önce söyledi.

Beynim durdu

3 kızı 1 oğlu öldürmüş

benim de 3 kızım bir oğlum var

nasıl kıydıysa.

+1 oy
(6,609 puan) tarafından

Kıyamete çok az kaldı görürsünüz demedi demeyin

:'( kıyamam ya nasıl kıyar evlatlarına aklım almıyor 

(221 puan) tarafından
Kıyameti Müslümanlar görmeyecek Müslümanların ölümüne az kaldı dünya kafirlere kalcak her taraf camilerde içki satılacak herkes çıkacak çileden yani
+1 oy
(18,052 puan) tarafından
 Sadece Kendini öldürseymis keşke 
+1 oy
tarafından
Ülke iyice dünyanın ruh ve sinir hastalıkları merkezine döndü Allah sonumuzu hayır etsin :( 
(13 puan) tarafından
Kiz belki hastanede yatanlar cocuklara kiymiyordur bune ya
+1 oy
(1,368 puan) tarafından
Olan biten hiçbir şeye artık şaşıramıyorum.Beterin beteri oluyo her defasında.
0 oy
(762 puan) tarafından
İdam gelse ne bacım,  adam evladına kıymış kendini gözü görür mü? Allah hidayet ve iman versin.
(246 puan) tarafından
Kim bilir ne çaba verdi çocuklar kendilerini öldürmesin diye Allah'ım çok acı :(
0 oy
(3,398 puan) tarafından
Bu olay beni mafetti
0 oy
(4,388 puan) tarafından
Valla yemimize mi suyumuza mi havamiza mi ne gıdım gıdım kattilarsa o televizyonlarla neyi alttan alttan isledilerse işe yarama çağı gelmiş demekki. Yoksa bu kadar bu derece azmış kudurmuş gözü donmuslugun caniligin baska aciklamasi yok
0 oy
(5,448 puan) tarafından
Bunların hepsi imansızlıktan oluyo Allah korkusu yok ... Psikoloji falan değil 
0 oy
(14,668 puan) tarafından
İdamla ne alakası  ver olayın

Adam evin içinde iken bu vshşeti yapıyor kendini de öldürüyor Kimse engel olamaz evin içi bilinmiyor 
0 oy
(4,249 puan) tarafından
Sonra kendini de öldürmüş ulan ş.refsiz k.öpek kendini kesecen öldüreceksin madem çocuklara niye kıyıyorsun 
0 oy
(608 puan) tarafından
Gelecek kaygısı geçim sıkıntısı eşiyle sorunları kim bilir başka neler büyük ihtimal hepimiz ölelim kurtulalım diye düşündü Rabbim insanlara sabır versin herkesin evine huzur bereket nasip etsin hayat o kadar pahalı ki keşke yapmasaydi keşke sadece kendini vursaydi büyük ihtimal onu da düşünmüştür 

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,830 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 330 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Elisa bebek (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 557 göst.
0 oy
117 cevap 5,574 göst.
28 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu

409,985 soru

12,326,786 cevap

39,112 kullanıcı

Kategoriler

...