0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (122 puan) tarafından
1 aylık lohusaym ev işi cam perde girdim temizlik yaptım herkes yapılmaz dedi ben yapmasam yapacak yok mecbur yaptım zararlımı acaba Dikişlerim de 10 günlükken baya düştü belkide kaldıysa 3 tane kalmştr

11 Cevaplar

+1 oy
(15,214 puan) tarafından
Ay ben eve geldiğim gibi iş yaptım bir zararı olmadı. Normal doğumdu benimki. 
(122 puan) tarafından
Benimde normal doğum cam falan sildim gören duyan dikişin bilmem ne olur iyileşmezsn bla bla bla bıktım ya korku seli veriyorlar
(15,214 puan) tarafından
Nazlanacak kimse olmayına iş başa düşüyor. Korkma canım cam silmekle dikiş patlamaz.
(122 puan) tarafından
Dikişim zaten düşmüş dediğin gibi yardım eden kimse yok inan aç yattıımı biilirim bebeğim çok gszlı yemek yapmaya fırsatm olmamştı
(15,214 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum. Yardım eden olmaz birde üstüne  bebek görmeye gelip hizmet beklerler. Allah yardimcin olsun.
-Reklam-
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Bende yaptım sıkıntı olmadı benim için 
(122 puan) tarafından
İnan milletin ağzından bıktım
(2,130 puan) tarafından
Benim annem gelmemişti çalışıyordu hele ki ikinci çocuğumda hiç oturmadm ama daha cabuk iylestim kayınvalidem geldi o gitsin biran önce diye her işimi kendim yapmaya başladım 10. Günümde sokakta bebeğimi karla tanistirdim markete götürdüm :)))
(122 puan) tarafından
Öyle dısarı bende cıktm da ev iişi ağır iş olarak yine ben yapmak zorunda kaldım
0 oy
(143 puan) tarafından
Ben yapmadim hiç ailemde gittim orda hersey yapildi
0 oy
(2,083 puan) tarafından
Sezeryan olup 1 hafta sonra bende başladım yormadan yavaş yavaş oğlumu okula götürüp geliyordum mecbur yani dinlene dinlene yaparsın 
0 oy
(907 puan) tarafından
Ben eve geldiğim gbi yaptım sonra yemeğimi yaptm kayanana görümce varda yoklar gbiydiler  kimse kimseye destek olmuyor malesf doğumdan çıkmışım kaynana bize gelemiyor merdiven çıkmasi zor geliyor dye hastaneden cktm oraya gttik hizmet ettm yani sen düşün artik vicdanszsiniz dedim. Eşimde sinrlendi onlara çıktık evimize geldik
(122 puan) tarafından
Bnde senin gibiyim malesef
(907 puan) tarafından
Valla çok vicdanszlar el kızını hor görüyorlar böyle bak doğumuma 20 gün kaldı hepsiyle bağımı kestim eşimde dahil konusmuyor onlarla biz bize yeteriz anca bacım  2 kzmda burnumdan getirdiler 3cu çocuğumda yaptrmayacam bunu ezikletmeyecem kendimi
0 oy
(16,323 puan) tarafından
Olmaz canım bir şey bir ay geçmiş üstünden lohusalığında bitti bitecek zaten  kendini çok yorma derim enerjini kendine ve bebeğine sakla yavaş yavaş yap ama bir sorunda olmaz bence 
0 oy
(2,094 puan) tarafından
37 haftalık hamileyim 2 gün önce bütün evin camlarını sildim perdelerini yıkattım astım tek başıma sağlığın da ciddi bişey yoksa hiç bişey olmaz merak etme 
0 oy
(601 puan) tarafından
1 ay iyi bir süreç bende 3 normal doğum yaptım hep kendi işimi kendim gördüm
0 oy
(18,304 puan) tarafından
E bacım ufak tefek işleri yap da cam perde falan yapmasaydin bence. Yukarı hzanmali falan. Neden hiç canına acımıyorsun
0 oy
(274 puan) tarafından

Ya şu sen lohusasin onu yapma bunu yapma kadar sacma bisey yok. Ne kadar normal hayata cabuk donerse insan o kadar cabuk toparlanıyor bana misafirlere güle güle deme diyen oldu :D

(122 puan) tarafından
Bnada neymiş sütüm alınır gidermiş neler diyorlar artık psikolojim bozuldu
(274 puan) tarafından
Ben hepsine ha oylemi tamam diyip kendi bildigimi yapıyorum dogum insani zaten sarsan bisey boyle seyler dahada zorlastiriyor bence siz normal hayatiniza donmeye çalışın toparlanma surecini hizlandiriyor iyi geliyor insana
0 oy
(199 puan) tarafından
Yapma diyorlar ama gelipte yapan yok malesef kaynanamlarla beraber otuyoruz doğuma 3 gün var doğum sabahı gelicek oldular benim acilmam oldu sezaryen olduğum halde çünkü kendimi düşünmedim gece temizlik yaptım koltuk çektim silip supurdum eve misafir gelir ben utanırım pis olmasın diye neyse o gün doğuma gittim hemen sezaryana aldılar 2 gün oldu çıktım eve geldim evde görümcem var 20 yaşında kaynanam var yaşlı ama ev süpüremicek kadar değil eve bir geldik hersey ekmek kırıntısı yer sofrasında yemek yiyoruz sofrayı toplayınca kimse supurmemis eşimde Bu ne böyle dedi kimse oralı olmadı en son kendisi halıya toplayıp süpürdü güzelce dahası var oğlumda bezliydi o zamn bim poşetine 1 poşet bez banyoda kimse atmamış mutfakta çöpler poşet poşet öyle görünce hemen kardeşimi çağırdım gel evi toplayalım diye sağ olsun hemen geldi heryeri silip süpürdü sonra kaynanam yemek yapmamaya basladi beni yapsin diye yapmaya basladim esimde birak disarda yeiz senle dedi ama yinede yaptim bende kimseye naz yapmaya gelmez dedim kalktım yavaş yavaş güzelce evi temizledim yani yapicak biri olmayınca mecbur yapıyoruz yoksa yatıp dinlenmek gerek en azından sezeryanda normal olan herkes hemen ayağa kalktık diyo çevremde o yüzden özellikle sezaryen yazdım  yoksa ikside doğum yani kolay degildir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Tansugoc (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 123 göst.
0 oy
28 cevap 494 göst.
0 oy
8 cevap 114 göst.

402,429 soru

12,047,804 cevap