0 oy
169 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (69 puan) tarafından
Bebeğim 97 günlük gece çok uyanıyor şuan uykuya geçti sabah ezana kadar saat başı en fazla 2 saatte bir kalkar bu durum normal mi biraz düzelmesi gerekmez mi. Sabh ezanından yada sabah 6 dan sonra uykusu iyice açılıyor sonrası 10 a kadar yatmıyor. Daha sonra Öğle uykusuna geciyor birbiki saat aralıklı uyuyor. Çok uyanmasi normal mi gazlı bir bebek değil. Sadece iri 7200 Gr çok mu acikiyor uyanıyor acaba . Elimden geldiğince doyuruyup emdiriyorm çok altını pisletiyor yediği yetiyor 7 8 bazen on bez gidiyor.

6 Cevaplar

0 oy
(12,868 puan) tarafından
Masallah canim tamamen meme aliskanligi :) memeden kesene kadarda devam.edecek malesef
(69 puan) tarafından
Sağolasın canım
Ayy memeci oldu benim başıma zaten hep öyle uyuyor gece kalkıp meme Alıp tekrar dalıyor ☹️ uykular perişan oldu
-Reklam-
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Brnim kızımda öyleydi 3 aylıkken 4. Aya girdiğimizde belli bir rutin oluşturdum önce biraz egzersiz sonra ılık güzel bir duş sonra emzirme en sonda ninni eşliğinde anne göğüsünde uyku böyle böyle 4 - 5 saat gece deliksiz uyuyordu acıkınca uyanıp karnını doyurup uykusuna kaldığı yerden devam ediyordu rutin bence çok önemli uyku saati geldiğini anlayıp zorlanmadan uyuyorlar 
(1,657 puan) tarafından
Bende elektrikli soba kullandım yıkarken ve giydirirken gece soğuk olunca zaten 1 togluk uyku tulumu giydiriyordum duş vücudu rahatlatır ve uykuya geçişi kolaylaştırır bide su korkusu olmaz yaz kış hep yıkadım kızımı hiç hastalanmadı bu güne kadar duş yüzünden
(69 puan) tarafından
Çok iyi yapmişsin canım. Bende düşünüyorum kış geldi soba çok mantıklı uyku tulumu almadım inşallah oneanda hemen sipariş vereyim yoksa zor olacak böyle uyku falan hikaye oldu bize
(1,657 puan) tarafından
3 ayda normal ama uykuya geçişte zorlanmak anne sıcaklığı istemek rem uykusuna geçiş dönemleri 3. Ayda oluyor ve alışması zaman alıyor ama sonrası şahane
(69 puan) tarafından
Umarım inşallah dediğiniz gibi olur. Çok fazla zorlanıyorum artık .. tekradn Teşekkür ederim
(1,657 puan) tarafından
Rica ederim inşallah sizde de işe yarar mutlu anne mutlu bebek dönemine geçersiniz inşallah
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Canım gece beslenmesi yaptığı için sık sık uyaniyor . Yanlış hatırlamıyorsam 1 yaştan sonra gece beslenmesi kesiliyordu sanırım.  Bir de gece ayakta sallama vs yapıyorsan ondan da çok uyanır sürekli sallanmak ister . Biraz daha dişini sıkacaksin mecbur 
(69 puan) tarafından
Yok hiç sallamiyorum gebelde memede uykuya dalıyor başka türlü olmuyir bszdnde dışarda ya da uykusu varsa evde ağzında emzikle daldigini gördüm ama uyanıyor yarım saate
0 oy
tarafından
Benim de bebegim 2 aylık kulak agrisindan uyumadı tüm gece ..su an uyudu.kafamda calan sarki

UYKULAR HARAM OLDU 
(69 puan) tarafından
Kulak ağrısı neden canım nasıl faekettiniz.
Aynı şarkıyı bende söylerim içimde hep tam buzluk anneler için sanki
0 oy
(2,240 puan) tarafından

Benim bir buçuk yaşında hala düzelmedi aynı :'(

(69 puan) tarafından
Ayy deme öyle off off. Allah kolaylık versin anne olmak çok Zor
0 oy
(8,370 puan) tarafından
Bebekler bir huy edindimi aylarca devam ettiriyorlar maalesef 

Yada  benimki öyle bilemiyorum. Emdiği için sürekli uyanıyor 
(69 puan) tarafından
Umarım düzelir canım. Benimki de fazla devam etmese artık şimdiden çok yorgun hissediyorum artık

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 626 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (13,379 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
0 oy
7 cevap 122 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde EbEn... (2,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 61 göst.

411,009 soru