+4 oy
531 göst.
Diğer kategorisinde (604 puan) tarafından

Pazartesi günü yani yarın başlamak isteyenler belki olur diye buraya da yazayım dedim❤️

41 gün boyunca 41 Fatiha-i Şerife 99 Kadir Sûresi okuyacağız.

•  Fatiha Sûresini 41 kere okumanın fazileti;

Gece, gündüz Fatiha okuyan tembellikten, ağır davranmaktan kurtulur. Hastalıklardan, cin, şeytan ve insanlardan gelecek zararlardan korunur.

• Kadir Sûresini 99 kere okumanın fazileti;

Kalpteki vesvese ve kuruntuyu siler.

Şeytanı evden uzaklaştırır ve mü'min kulların manen rahatlamasını sağlar.

13 Cevaplar

0 oy
(604 puan) tarafından

En İyi Cevap

İlk başlarken;

•  100 kere Bismillahirrahmanirrahim
  •  100 kere Estağfirullah 
  •  100 kere Allahümme Salli âlâ Seyyidina Muhammed 
  • 1 kere Rabbenaffirli duâsını okuyacağız akâbinde 

• 41 Fatiha-i Şerife 
  • 99 Kadir Sûresi 
-Reklam-
0 oy
(2,137 puan) tarafından
Şu an müsait değilim ama bitince Fatihayı okuyacağım inşallah Allah razı olsun 
(2,137 puan) tarafından
Tanımıyordum kız sağ ol haklısın aslında ya hazır düzen kurmuşken toplulukla bir şeyler yapmak iyi gelir zaten bir yere gidemiyorum.  uygunsa katılabilirim NurAy hanım☺️
(10,531 puan) tarafından
Bak sana soyle soyleyim beni unut nuray hocayi dinle ben kafama ne takilsa ona sorarim Allah bir degil bin kez razi olsun bi kere sikayet etmedi ve o kadar eminim ki dogru konustuguna burda benim bu duzeni kurmamda da o yardim etti Allah razı olsun
(604 puan) tarafından
Yâ Allâh sen den de senin sevdiklerinden de râzi olsun Merve rabbim amellerini arttırsın Allahümme amin. ❤️ Cicikuş sen niyet et başla okuyamadığın günleri yaz ben eksik olan günleri okutturacağım bi iznillâh.
(10,531 puan) tarafından
Estagfurullah canim benim bende cok ayrisin cicikusda cok istekli masaallah ibadete hevesli ona da cok guveniyorum rabbim artirsin insaallah ibadetlerimizi kabul olunmys amellerden etsin ♥️♥️♥️♥️
(604 puan) tarafından
Amiiiiiin ❤️❤️❤️
0 oy
(2,896 puan) tarafından
Nasip olursa bende okumak isterim böyle faydalı postlar ne güzel Allah razı olsun 
(604 puan) tarafından
Evet misâl -5-7 gün okuyamayacaksın yazarsın okunur.
(2,896 puan) tarafından
Hesapladım 23 Kasım'da bitiyor.. O zaman hayz olanlar burda yazar ona göre bizlerde alırız
(604 puan) tarafından
Evet cânım ❤️
(2,896 puan) tarafından
Böyle etkinlikler sürekli yapalım buna, çok ihtiyacımız var son günlerde  çok kötü olaylar oluyo tekrar tekrar başlarız başka dualarda okuruz inşaAllah
(766 puan) tarafından
Teşekkürler Allah razı olsun ❤️
0 oy
tarafından
Allah razı olsun inşallah canım ❤️ başlayacağım bende inşallah ❤️ 
(604 puan) tarafından
Rabbim kabul etsin 13 kişi olduk elhamdülillâh
tarafından
Ay elhamdülillah ❤️
0 oy
(2,896 puan) tarafından
Post yukarı görenler yazsın 
0 oy
(10,531 puan) tarafından
Ben de okuyayim da neden yarkn basliyoruz yarinin bi izelligi mi var hocam 
(2,896 puan) tarafından
Ekle ekle ☺bende öyle yapıcam
(10,531 puan) tarafından
Ama mesela bazi durumlarda aayilsr anshtaf gibidir 1 tane eksik bi tane fazla olmaz oyle bi durumda olabilir gunluk rutine eklemek icin cok guzel iste iyi ogrenmek lazim
(2,896 puan) tarafından
Aynen canım
(604 puan) tarafından
Pazartesi başlamamızın özelliğini de şöyle aciklaya bilirim çok faziletli bir gün

İbn-i Abbas’tan râziyAllahü anh şöyle ulaştırmıştır ;

“Hz. Peygamber, pazartesi günü doğdu, pazartesi günü peygamber oldu, pazartesi Mekke’den Medîne’ye hicret etti, pazartesi günü Medîne’ye vardı, pazartesi günü vefât etti. Pazartesi günü (Kâbe’de hakemlik yaparak) Hacer-i Esved’i yerine koydu. Pazartesi günü Bedir zaferini kazandı. Pazartesi günü «Bugün size dîninizi tamamladım.» (el-Mâide, 3) âyeti nâzil oldu.”

Ve yine Peygamber Efendimiz sallAllahu aleyhi ve sellem pazartesi günü ahiret alemine intikâl etmiştir.
(2,896 puan) tarafından
Allah razı olsun bilgin için❣️❣️
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Canım ben grupta değilim .kendim yapmak isterim..

Her gün mü 41 tane Fatiha 99 kadir okuncak

Belli bir vakti var mı. Sabah öğle akşam gibi..

Birde tek oturuşta mı okuayacağız. Malum 3 bebem vat
(604 puan) tarafından
Tek oturuşta okumak şart değil ❤️ gün içinde okuyabilirsin ☺️ rabbim şimdiden kabul etsin
(604 puan) tarafından
Evet her gün 41 Fatiha-i Şerife
99 Kadir Sûresi
(1,491 puan) tarafından
Tamam canım. Yarın başlayacağım inşallah.
Abdest aldıktan sonra da çok güzel oluyor kadir suresi
(604 puan) tarafından
Evet Kadir Sûresi ev içi huzurumuzu arttıracak bı iznillâh
(1,491 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çok sağol .
0 oy
(16,862 puan) tarafından
Ekran görüntüsü aldım inşallah nasip olur okurum 
0 oy
(1,148 puan) tarafından
sanirim hocasiniz dualarin kabulu icin etkili bi dua var mi 
(604 puan) tarafından
Çok var lâkin tatbik ettiğim ve hayatimda en çok tesir eden Delailul Hayrat okumak. Yağmur yağarken Tekâsür Sûresi okumak. İki salâvat arası duâ etmek.  Duâ ederken Subhâne rabbiyel aliyyil a'lel vehhâb. Es elüke bismikel a'lel eazzil ecellil ekram demek. 55 Yâ Mücib, 16641 Yâ Latif zikriyle duâ etmek. Her biri ayrı ayrı 1000 Salâvatı Tüncina okumak. 4444 Salâvat-ı Tefriciye okumak.  Cuma günü sela ile ezan arasında Yasin ve Saffat Sûresini dünya kelâmı konuşmadan okumak. Kur'ân hatim etmek. Tesbih namazı kılmak. Seher vakti duâ etmek. Şuan aklıma gelenler bunlar bunlardan kolay olanı yapabilirsin. İsmi azam var birde 11 kere veyahut 111 kere okunuyor oda çok etkili.

Bir de duâ ederken evvela istiğfâr getirmek akâbinde Allah'a şükretmek ve anne babaya dua etmek ve Peygamber Efendimiz sallAllahu Aleyhi ve sellem'e salavat getirmek icab eder tüm bunları telaffuz ettikten sonra Allahu teala'dan ne istiyorsa istersek cenâb-ı Allâh duamıza icabet eder.

Duâ ederken de farz namazların arkasından duâ edilirse yine kabulüne sebebiyet verir.
(1,148 puan) tarafından
cok saol namazi birakali cok uzun zaman oldu kurani turkce mealini okuyarak 5 kez hatim ettim ama artik abdest alirken bile ya unutuyorum yada yanlis aldim bu abdestle ne namaz kilinir ne de kuran okunur diye vesvese oluyor evliyim 1 oglum var malum evde tek kalinca daha cok vesvese olacak diye aklimdan ucuyor sanki  bunlarida gectim zikir yaparken bile yanlis soyledin kabul olmadi gb vs seyler aklima geliyor hopp yine ya unutuyorum yada zikirler agir geliyor zaman gecmiyomus gb oluyor boyle oluncada hic bisey yapmak gelmiyor bunun icin ne yapabilirim
(604 puan) tarafından
İhlas Felâk Nas Sûrelerini oku suya iç
(1,148 puan) tarafından
çok saol inşallah düzelirim
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Hem post üste çıksın

Hemde ben sorumu sorayım canım .

Bunları okurken ille abdest şart mı..

Ona göre başlayayım
(1,491 puan) tarafından
5.20 geçe kurdum canım .5.42 de imsak giriyor. Ben kacaeli deyim ...
06.06 sabah ezanı okuyor
07.06 da da güneş çıkıyor.

Allah razı olsun inşallah inşallah
(604 puan) tarafından
Kocaeli neresindesun aaa Karamürsel benim anne tarafım
(1,491 puan) tarafından
Darıca dayım ben canım
(604 puan) tarafından
Ay bilmiyorum orayı ben de İstanbul dayım
(1,491 puan) tarafından
Biraz uzak Karamürsel bize canım
0 oy
(1,491 puan) tarafından

Yine benn:(

Hem post üste çıksın belki görmeyen vardır 

Hemde ben tekrar bir soru ve sorunla açıklığa kaavuşayım.

Şimdi hocam ben başladım. Faitihayı bitirdim .kadir suresinin yarısındayım..ben sadece fatihaya başlarken 2 kez besmele getirdim .daha da hiç getirmedim. SadakAllahul azim demedim hiç birinde. Demem gerekiyor mu  

Yaa çok vesvese geliyor. Elimde zikirmatik olmasına rağmen .karıştırıyorum ..bazen başa alıp bazen öyle devam ediyorum..napıcam ben böyle..

Kabul olur mu ki :(

(604 puan) tarafından
Besmele başında cektiyseniz dünya kelâmı konuşmadıkça tekrardan besmele çekmeye gerek yok sonunda da her seferinde sadakAllahül Azim demeye hacet yok. Kendini germe kalbini sıkma ferahlık bahşetsin rabbim. Senin dilin kalbin zikre gitmiş kabul olur mu diye düşünme Allâh dilemiş ki zikredebiliyorsun senin sesini mânâ aleminde işitmek istemiş ki sen zikredebiliyorsun öyle düşün. Ben de şaşırınca çok başa alırım herkeste olur.
(1,491 puan) tarafından
Allah razı olsun canım . Çok çok sağol
(604 puan) tarafından
Allah sen den de senin sevdiklerinden de râzi olsun
(1,491 puan) tarafından
Ne güzel bir duaa :)
0 oy
(2,896 puan) tarafından
Bugün okudum çok şükür daha erken bıterdı aslında oğlum hastaydı ıkı sefer hastaneye götürdük bu saate kaldı yarısını okumuştum Allah'tan gündüz .. Rabbim kabul etsin
(604 puan) tarafından
Rabbim evladına şifa versin Allâhümme amin ❤️
(2,896 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım❤
0 oy
(1,491 puan) tarafından

Post yukarı çıksınn .

Zikirler ne alemde çekildi mi :D

(604 puan) tarafından
Evet gruba katılmak isteyeni alıyoruz 50 kişilik wp grubu lâkin çoğunluk katılmıyor
(604 puan) tarafından
Dilerseniz link atarım katilabilirsiniz
(1,491 puan) tarafından
Ben katılmasam yanlış anlaşılmam dimi , burdan devam etsem ,❤️❤️❤️❤️❤️
(604 puan) tarafından
Tâbiki size kalmış ❤️
(1,491 puan) tarafından
Teşekkür ederim hocam. Sağolun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
30 Eylül 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Tuna-Tugra (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 363 göst.
24 Temmuz 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 263 göst.
18 Mayıs 2021 Aile kategorisinde sponsorhaber (1,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 192 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Syvldc (229 puan) tarafından soruldu

404,098 soru

12,105,681 cevap

36,425 kullanıcı