+3 oy
1,329 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (688 puan) tarafından

image

valla arkadaslar tartisma yarakmak icin paylasmiyorum kesinlikle ama ben inanmiyorum koskoca kofteler zinciri adam kac kez denetlendi bugune kadar kim bilir ayrica madem maliyetten kacacak neden at es.ek degil de o malum ****** olsun e neden cunku muhafazakar kesim cok tercih ediyor burayi adami bitirmeye calisiyorlar muhtemelen rakip iktidara yakin bi firmadir ben ilk gunden beri inanmamistim hem o hayvanin eti yavan sası olur diye biliyorum yusufun kofteleri inanilmaz lezzetli yani aciklamalari da dinledim bilmiyorum o etin olacagi pek inandirici gelmedi bana . bunu paylasanda bi siyasetci mesela ben de magazin sayfasindan gordum

39 Cevaplar

0 oy
(3,955 puan) tarafından
İlk başta inanmistim, ama sonra haberleri felan görünce bir geri adım attım. İsmini yapmış bir firma, neden kendisini tehlikeye atacak bir ürün kullanabilir ki. Zamanında mekanına çökmeye çalışanlar olmuş, şimdi ise bu haberlerin çıkmasi hiç tesadüf değil.
-Reklam-
0 oy
(2,254 puan) tarafından
Domuz eti yine iyi müslüman değilsen ya insan eti olsaydı? Deep web te falan mc nin insan eti olduğu iddia ediliyor ne kadar doğru bilemem ama gördükten sonra yemeyi kestim. Öyle bir zamanda yaşıyoruz kimseye güvenmiyorum bu konuda. Bu yalan bile olsa artık köftede yemeyeceğim. 
0 oy
(1,857 puan) tarafından
Yav adamın dom uz eti kullandıgını düşünmüyorum. Kim bilir kime boyun eğmedi de adama bu komployu kurdular. Yeter ki bir şeyler yapmak istesinler. Birilerine para verip bu işi yapmak zor değil. 1 günde adamı bitirdiler
0 oy
(4,814 puan) tarafından
Bende ihtimal vermiyorum ama o şüphe sürekli olcak kafamızda dinimizde şüpheye yer yok 
0 oy
(609 puan) tarafından
Bende inanıyorum evde sucuk var yiyoruz vala. Adamın şirketine operasyon çekildi bence
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Boykot ürünlerinin satılmamasının talebi o kadar çok yapıldı ki buna rağmen boykot ürünlerini satmaya devam ettiler hâlâ da etmekteler. İçerisinde İnan ki bu sistem bize domuz etini de yedirmez domuz eti zaten pahalı bir ürün o yüzden içerisinde domuz eti değil de domuz kırıntısı domuzun yağı olması hasebiyle daha uygun maliyete getiriyorlar. İçinde var veyahut yok artık şâibeli. Ben gittim yedim 10 yıl öncesindeydi o zaman mezbahası aşikâr bir şekilde görünüyordu hemen kapısı açık bir şekilde hazırlanıyordu şu an durum nedir ne değildir bilmiyorum.

Peki tüm bu haberlerde önce Narin sonra İkbal ve Ayşenur cinayetinden, satanistlerden ayinlerden bahsedilirken neden domuz eti var diyerek onun üstü kapatılmaya çalışıldı. Şimdi herkes köfteci Yusuf'u konuşuyor. 
0 oy
tarafından

Olan benim etlere köftelere oldu hepsini kedilere verdim ziyafet çektiler :D

Ben en baştan inanmamıştım ama şüphe olduğu için mecbur yemedim net olarak sonuçlanana kadar da yemeyi düşünmüyorum 

0 oy
(2,818 puan) tarafından
Normal ciflik domuzu degilmis ki etin icerigi yaban domuzuymus  ben hic yemedim zaten yememde sonucta suphe icindesin emin degilsin
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Ben tuz gölü civarındaki şubesinde ilk defa gittim ve ilk defa yedim gerçekten hosuma gitti hatta 3-4 tane de fazladan aldık meze istedik bolca aldıktan ve ben baya izlemiştim çalışanlarıni daha yiyemem günahimda boyunlarına eğer gerçekten o etse yoksa helali hoş olsun ama 2 şey dikkatimi çekti.ilki diger restorantlarda vardı yan yanaydi köfteci yusufta aşırı fazla yabancılar vardı hatta 2-3 kişi turkse o da bizdik eşim onerdi diye ben gittim ama esime başka yerden yiyelim demiştim bu kadar yabancı olması çok garipti belki dersin tanıdıklardir falan asla değil 2.side çalışanlar asla ama asla o parayı hak etmiyorlar biz 1 saat bı baksınlar diye resmen dilendik eşim en sonunda kalktı gitti şikayet ve siparişi verdi keşke gelmeseydik dedik kndi yemegimiz çıkmış 10 tane eleman yemeği görüyor tek bizim değil bu arada durmuş telefonla konuşuyorlar mesajlasiyorlar yine gitti eşim aldı getirdi bir daha asla gitmem hem bu muameleden hemde artık içimize düştü düşeceği kadar.
0 oy
(838 puan) tarafından
Valla canm yapmismdr bilemwm ama neden smdi cikti bak bn kartla bir suru kiyma aldm hepsini cope attim yazik yani  2020 de bna suc aticaklar demia oldu iste suphe olunca inansanda olmuyor  biri 4.5 biri 2.t yasinda cocuklar yiyiyor   borcunu ne kadr ayda oduycem bn
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Adamı dinledikten sonra malesf ki bende adama inanıyorum bi işler donuyo 8 ay önce yapılan testler neden simdi çıkıyor mesela bi köfteci açılırsa o zmn anlayacağız bi kapanış olduğunu ama gene gidip alışveriş yaparmiyim üzgünüm  hayır :(
0 oy
(7,638 puan) tarafından
1 kere yedim  inanılmaz bir tat duymadım bildiğin lastik gibi sodalı köfte bir daha gıtmedım  
(688 puan) tarafından
ben inanilmaz lezzetli buluyorum tsk
(7,638 puan) tarafından
Bu olayada inanmıyorum onuda diyim  çamur at izi kalsın
0 oy
(14,612 puan) tarafından
Bursa da Şaypa diye market vardı marketi işte terör örgütü Kürt vs diyerek millete kışkırttılar Şaypa sahibi intihar etti onun tüm şubelerine Onur market aldı 

Başta bir anlık inandım ama Köfteci yusufum da kullandığına inanmıyorum Bunlar adamı batırmak için 

Çok denediler mafyalar satın almak için ama başaramadılar 
(2,184 puan) tarafından
Panda dondurmayida kapattılar algıda geldi
0 oy
(4,355 puan) tarafından
Dur bakalim yerine hangi firma parlayacak o zama  belli olur isin rengi
0 oy
(20,467 puan) tarafından
Bende komplo olduğunu düşünüyorum
0 oy
(3,342 puan) tarafından
Ben de asla inanmıyorum hepte yerdik her yaz her hafta mangal vs 
0 oy
(172 puan) tarafından
Doğru ya da yalan umrumda değil yiyenler düşünsün. Boykot ürünlerini göz göre göre satıp zulme ortak olduğu için hiç üzülmedim beter olsun. Rabbim zalimleri sevmez.
0 oy
(331 puan) tarafından
Valla nasıl bir ülke olduk. Domuz eti var derler inanmayız. Yok derler yine inanmayız. İyice afalladık. Var mı yok mu bilemem.şüphe girdi bir kere. Abdesti bozan şüphe mideyi de bozar. Zaten bir kere yemişim yıllar önce. Daha da yemeyiveririm. 
0 oy
(411 puan) tarafından
Şimdi numune alınma tarihi ayrı bı mevzu ortaya cikitigi  tarih apayrı bı mevzu olarak ele alınmalı sonuç ne olursa olsun ufacık bı ihtimal dahi olsa bile şüphe duyuyorsan bı şeyde yapmaman daha hayırlı yemeyi ver oranın köftesini kıymasıni git bildiğn bı kasaptan al yap hadi hiç alacak durumin yoksa alma yeme ondan iyi mesela Nutella oreo açık açık helal değiliz dedi bizim ülkede maşallahi var kapış kapış gidiyo MC donas yine öyle burger king yine öyle boykotan öncede at essek eti tespit edilmişti ama kimin umrunda 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 650 göst.
0 oy
12 cevap 546 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,062 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 464 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,492 soru

12,274,054 cevap

37,679 kullanıcı

Kategoriler

...