+1 oy
188 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar kızımda dil bağı vardı bebekken beslenmesinde sorun yoksa kesmeye gerek yok dediler kestirmedik. 2 yaşında konuşması çok geciktiği için yine götürdüm dil bağı konuşmayı geciktirmez ama konuşur da harfleri yanlış söylerse eğer o zamn keseriz dediler şimdi 3 yaşında su derken gu diyordu fu diyor çınar var kuzeni gagaaa diyor anne baba dede gel bak gibi kolay kelimeleri düzgün ama çoğu kelimeyi benden başkası zor anlıyor sizce kestirmeli miyim dil bağını anestezi uygulayarak yapacaklar başına böyle bir durum gelen bilgisi olan paylaşsın lütfen 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,582 puan) tarafından
Kuzenim r harfini söyleyemediği için yakmışlardı. İki kuzenimde aynıydı muayene olur gibi kısa sürede yapıldı işlem 
(25 puan) tarafından
Düzeldi mi peki konuşması söyledi mi r harfini
(4,582 puan) tarafından
Evet düzeldi
-Reklam-
0 oy
(3,233 puan) tarafından
Oglm 1 yaşında bir buçuk yaşına girecek bir kaç kelime kullanıyor ama dgaa tam konuşma yok bnde dil bagu ne diye araştırdım oğlumda yok eğer sorun yasiyorsan tabiji müdahale et onun için çok zordur yaşıtlarıyla akıcı konuşmasını engelliyor
0 oy
(2,662 puan) tarafından
Bu görsel olarak anlaşılabilen birşey mi?
(25 puan) tarafından
Yemek yerken dilini çevirmekte zorluk çekmesi ve dilin altındaki bağın çok kısa olması siz anlayamazsanz bile doktor bakınca anlıyor hemen
(2,662 puan) tarafından
Anladım. Tşk ederim
0 oy
(20,729 puan) tarafından
Kesilirse konuşması düzeliyor canım 
(25 puan) tarafından
Eşim travma kalır diye korkuyo kestirmekten ben hemen kestirelim diyorum oğlumda da vardı akıl ağacı oldum 3 aylıkken kestirdim onu

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 36 göst.
+1 oy
26 cevap 636 göst.
+1 oy
3 cevap 121 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nisa17 (343 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 276 göst.

Kategoriler

1,439,758 soru