0 oy
413 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,370 puan) tarafından

Ben rende yapmayı sevmiyorum bulaşik makinesini bosaltmayi yerleştirmek bide siz kizlar peki;)

Maksat sohbet olsun

44 Cevaplar

+1 oy
(11,927 puan) tarafından
Ay ben mutfağı sevmiyorum ayol.:D  ama hayatım orada geçiyor.gecen sene kendime ödül verdim ve mutfağa TV taktırdım bari birseyler açayım da cinnet gecirmeyeyim diye
(2,370 puan) tarafından
En güzeli ni yapmssn cnm ;) hem canın sıkılmaz :)
(11,927 puan) tarafından
Ya yemek yaparken cinlerim kalkıyor.hic sevmiyorum.soylene söylene yapiyorum
-Reklam-
0 oy
(18,889 puan) tarafından
Tencere yıkamaktan hoşlanmıyorum :) Ocak silmeyi seviyorum 
(2,370 puan) tarafından
Ay onlarda var doğru hele kara tencereyse anam kayınvalidemin ocak tenceresi geldi aklıma;)
0 oy
(20,669 puan) tarafından
Komple mutfaktan hoşlanmıyorum :D
(2,370 puan) tarafından
Ahaha bn seviyorum ama bazı işlerden hoşlanmıyorum;)
(20,669 puan) tarafından
:D yemek yapıcam vallahi eziyet ya
0 oy
tarafından
Ben yemek yapmayı en çokta hamur işi ve tatlı yapmayı severim.Ama eti doğramaktan yıkamaktan nefret ederim.Evlenmeden önce hayatta dokunmazdım,annem yapardı.Evlenince mecburen yapıyorum ama çiğ balığa daha hiç dokunmadım.
0 oy
(4,204 puan) tarafından

Fazla birikmiş bulaşık sevmiyorum yoksa diğerlerinde çok zorlanmıyorum. Bir de ağır kokulu şeyleri yıkamayı sevmem mangal falan onları eşime yıkmaya çalışırım:D

0 oy
(4,470 puan) tarafından
Bende rende yapmaktan nefret ediyorum bide düdüklü büyük tepsi gibi lavaboda zor dönen yıkanması zor olan şeylerden nefret ediyorum 
0 oy
(1,579 puan) tarafından
Her iisi temizlik ve ev işini haril haril aşkla yaparim keske sevmedigim bisi olsa sevmiyim diye ilaç dayadilar bana gene seviyom gene yapiyom :D
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Bulaşık makinesini boşaltmayı sevmiyorum
0 oy
(4,440 puan) tarafından
Makine bosaltmak ve dolap içi silmek sevmedigim seyler
0 oy
(992 puan) tarafından
Soğan doğramak ve Ocak silmek benim için eziyet
0 oy
tarafından
Hic birini sevmiyorum sjsjsj
0 oy
(17,475 puan) tarafından

Dolap silmeyi sevmem ya. Bir de dediğin gibi makine boşaltmayı da sevmem..bazen makine boşaltmamak için bulasiklari elimde yıkarım :D

0 oy
(2,589 puan) tarafından
Salata rende ve tepsi yıkamayı sevmiyorum o yüzden genelde salata rende işini eşime bırakıyorum iki dk içinde hal ediyo dükkanda yaptığı için eli alışık sjsjs 
0 oy
tarafından
Bulaşık makinasını boşaltmayı sevmiyorum 
0 oy
tarafından

Bulaşık yıkamaktan hoşlanmam. 

0 oy
(13,947 puan) tarafından
dolapları silmekten hoşlanmıyorum. hele üstleri ıyyyy
0 oy
(837 puan) tarafından
Mutfagı hıc sevmeyen ben
0 oy
tarafından
Hic birini sevmiyorum valla biran once bitirsem diye dusunuyorum buzdolsbini temizlemek dolap iclerini temizlemek bulasik makinasi doldurmak bosaltmak yemek yapmak hic birini hemde 
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Yemek yapmak eziyet geliyor . Bir de mutfak dolapları çok gözümde büyüyor silmek nefret ediyorum o dolapları silmek tam 1 günümü alıyor 2 cocukla 
0 oy
(13,935 puan) tarafından
Tezgahın üzerini boşaltmak ve ocak silmek tam bir eziyet bana

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 164 göst.
0 oy
10 cevap 274 göst.

412,643 soru

12,423,554 cevap

45,346 kullanıcı

Kategoriler