0 oy
1,459 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından
Hićbiri kalmamiş nereye gitti bu millet:))

28 Cevaplar

0 oy
(228 puan) tarafından

En İyi Cevap
İdill nerdee bilen varmiii
(1,409 puan) tarafından
İdil kapattı hesabını
(228 puan) tarafından
Neden kiii yaaa
(1,409 puan) tarafından
Burda çok bilmez anneler var ve kalpleri kararmış insanlar var diye sıkıldı gitti
(228 puan) tarafından
Yaaa halbukii burasi sohbet amacli iki vakit ölduruyoz gulüp gcmek lazim ,ne gerek var münakaşalara anlamiyorum neyse hayirlisi
(2,619 puan) tarafından
Bende onu soracaktım
-Reklam-
+6 oy
(5,748 puan) tarafından

Hiç merak etmedim valla:)

(228 puan) tarafından
Ben ediyorum:)) doga vardi ya oda gitmis
+4 oy
tarafından
Bende 2020 den beri burdayim ama kimseyi tanımıyorum öyle nickleri nasil hatirliyorsnz helal oldun
+1 oy
(4,354 puan) tarafından
Aman bosver iyi oldu. Cok kaos vardi. Girgiriye gibiydik :)))
(228 puan) tarafından
Yaa arada eglence oluyordu
(4,354 puan) tarafından
O acidan iyidydi evet bayılıyodum yorumlari okumaya. Roman gibi dokturuyolardi bi de tartisirlarsa of of :)))) simdi yorumlar bile kisacik :)
(2,125 puan) tarafından
Ya evet :) önceden komediydi
+1 oy
tarafından
Aman kimseyi merak etmiyorum vallahi ☺
tarafından
Vardı 22 bir arkadaşa verdim canim
(4,978 puan) tarafından
Birde ben bakayım
(4,978 puan) tarafından
20 verdi canım
(271 puan) tarafından
Lcwda sana özel kupon yeri varya oraya bak bide canım LCWVYKMMTF bana çıkan bu dene bi ne kadar indirim verecek bilmiyorum tabi ben
(271 puan) tarafından
Dün vermedi de şimdi verdi 22 CRK8JC7QE22 işine yarar mı bilmem. Evet diğer kuponda sana özel diyoda gerçekten kişiye özel olduğunu bilmiyodum
0 oy
(2,259 puan) tarafından
Eğitmen vardı ben en çok onu merak ediyorum. 
(228 puan) tarafından
Bnde dogayii
(3,437 puan) tarafından
oralara girme boşver olay çıkar:))
(2,259 puan) tarafından
Ne oldu ki
(1,652 puan) tarafından
Eğitmeni bende merak ediyorum
(4,910 puan) tarafından
Şu testisi su yolunda kırıldı
(2,125 puan) tarafından
Ya ne oldu ki ikisine bende bir kaç postlarini biliyorum sanki
tarafından
Kız merak ediyorum ne oldu bunlara
(7,936 puan) tarafından
O yalan oldu.
(2,728 puan) tarafından
Konuyu tam bilmiyorum ama onları çok fena patlattılar galiba
(1,076 puan) tarafından
Ban yemişler adminle atışıp
(2,259 puan) tarafından
Dolandırıcılar mıymış patlatmak ne demek
(228 puan) tarafından
İndigoo sen bna tanidik geliyosun yorumlardan
(4,978 puan) tarafından
Kız ben  çok girmem buraya benim bile haberim var :)
(746 puan) tarafından
Ana kız onlar gitmişmi ikisinide her olayda görürdüm baya bi döktürüyolardı illa bi laf dicekler insanlara bende diyom niye sıkıcı buralar:))))))
(2,125 puan) tarafından
Hahahahah biz laf söyleyelim kız o zaman alev alsın buralar hajsjaha
(1,137 puan) tarafından
Herkes bir şey yazmış ama kimse tam olarak ne olduğunu bilmiyor galiba :) bilenler bizi de aydınlatsın :)
tarafından
Liza35. Ağzına sağlık valla bende onu düşünüyordm
(4,978 puan) tarafından
Kız kişilere çok hakim değilim ama eğitmen ve birkaç kişi burdan  gözüne kestirdikleri kişilerle baya uğraşmışlar yedek hat alıp işletmişler felan diye biliyorum
(3,843 puan) tarafından
Ohaa olaya gel beni de çok üzmüslerdi bir ara benim sorunlarımi çok küçümsemislerdi
(2,125 puan) tarafından
Oha artikk ne diyosunn çok abartmışlar ya sadece sohbet programı ve burada çocuklu kadınlar var çok ayıp yapılanlar asla kimseyle ugrasilmamali :(
(1,652 puan) tarafından
Burdakinler neden nosunu vermiş peki saçma değil mi bu olay
(1,137 puan) tarafından
Hadi ya numaralarını nerden bulmuşlar ki. İşleri güçleri yok mu bunların :)
(4,978 puan) tarafından
Tam hakim değilim bir kaç kişi var hedefledikleri baya olay çıktı burda insanların güvenip anlattıkları şeyleri felan dalga geçmişler felan filan
(7,936 puan) tarafından
Ya aslında arkadaşlarmış birbirlerinin arkasından atıp tutmuşlar bayağı olaylar olmuş birbirlerini ifşa ettiler.Küfürler havada uçuştu o gün bugündür yoklar.
(4,978 puan) tarafından
Kuşlar burda üç dört kişininde bende numarası var birşey sorarlar konuşuruz bakın sizde eğitmene güvenmişsiniz demekki onlarda güvendi
(1,076 puan) tarafından
Begonvil de yok sanki
(228 puan) tarafından
Evet oda gorunmuyor
(7,936 puan) tarafından
Bi o buradaydı ban yememişti sanırım.
(4,978 puan) tarafından
Galiba oda bu olayın içinde arkadaşlar
tarafından
Onlar kendi grup kurmuşlardi yanlışa yanlış yok ooo sen böylesin vs. Arsa çıkarıyorlardi nerede çok konuşulan nick var millet onlara iltifat ediyordu iyi olmuş
(1,652 puan) tarafından
Ya bi ara eğitmenden için öğretmen değil falan diyolardı değil mi acaba harbiden
(4,978 puan) tarafından
Onu bilmiyorum ama yaptıkları hiç hoş değildi li ifşalandılar ve gittişer
(7,936 puan) tarafından
Mutluhuzurlu bak bu çok doğru yüksek puanlıya ağam paşam muamelesi yapılıyordu gerçi arada hala oluyor ama..
(4,978 puan) tarafından
Puan yüksek olunca ne oluyor acana
(2,125 puan) tarafından
@Defnecn bende merak ettim
(7,936 puan) tarafından
Hiçbir şey popülerliği var diye yalakalık yapılıyor sanırım.
(4,978 puan) tarafından
Yahu burda ünlü olsan ne olmasan ne Allah aşkına nasıl bir kafa yapısı bu ben yaklaşık 4 5 yıldır burdayım bilgim olan şeye yorum yaparım sonra çıkar giderim
tarafından
2019da geldim hala burdayım hiç oyke telaşım olmadı
(7,936 puan) tarafından
Ben de 2019 dan beri buradayım nadir insanlarla samimiyim öyle kimsede numaram falan da yok daha bir ay oluyor geleli bakıyorum hop kankam diyip numara vermişler hayret ediyorum.
(2,259 puan) tarafından
Yok vallahi ben kimseyi tanımıyorum :) Olaylar da tuhaf gerçekten. Nasıl bu kadar ciddiye alıyorlar burayı... Numara vermek, yedek hat almak falan
(1,652 puan) tarafından
Boş vakti cok demekki uğrasanların :)
(1,053 puan) tarafından
Sevda vardı burda odamı
(7,936 puan) tarafından
Yok ya Sevda olayların içinde değildi.
(1,137 puan) tarafından
Komik olan şey burda ona buna atıp tutanların ne bos işlerle uğraştığının ortaya çıkması :) İsim hafızam hic kuvvetli değil ama doğa aklımda kalmış mesela herkese ahkam kesip duruyordu. Asıl böyle konuşanlar boş boş işlerle uğraşıp duruyormuş demek :) kavga postunu okusaymisim keşke :)
(7,936 puan) tarafından
Ama Doğa bu olayların içinde yoktu diye biliyorum ben adı geçmemişti.Hatta o ara postlara da yorum yapmıştı.
tarafından
Ay ben de 2019 dan beri burdayım hesabımı sildim. Bazı postlarimi silemiyodum diye.
24 saat bu uygulamada gezenler zaten tuhafıma gidiyodu . İşsizler . Başka hatlardan işletmeler falan. Ergen hareketler bunlar ya valla komik :) . O kadar burdayım kimseyle samimiyet kurmadım. Meraba meraba. Sosyal medyayı ne saniyo bunlar ? Gerçek hayatta bile insanlar birbirlerinin kuyusunu kazma pesinde . Ki buraya güvenip dost ediniyorlar numara veriyorlar falan. Çok değişik
(1,125 puan) tarafından
Bahsettiğiniz kişilere doğru yorum yapsa da yanlış yorum yapsa da yalakalananlar vardı. Onlar üzülmüştür. Ben uzun zamandır giremiyorum şimdi öğrendim olayları da :))
(129,472 puan) tarafından
arya gunaydon ben burdayim ama gram alakam yok haberimde cok yok
(565 puan) tarafından
DOĞA BU İŞİN İÇİNDE YOKTU. BİRAZ KAŞIMIŞ HERALDE SİZİ ARKASINDA İFTİRA ATACAK KADAR BİLENMİŞSİNİZ @LİZA35.
(15,929 puan) tarafından
Nolmusss böyle beee neler kacirmisimmm sevdiss napiyosun kizzz
(1,137 puan) tarafından
Anlama özürlüsü Defne  önce okumayı öğren öyle gel karşıma yorum yap. Ben olayı bilmediğimi söyleyip ne olduğunu sormuşum. Yani ortada bir iftira varsa atan ben değilim. Ne doğa ne bir başkası beni kaşıyacak zekaya sahip olamaz. Oda senin gibi üslup sorunu olan biriydi işte. Had bildirmekte üstüme yoktur haberin olsun.
(1,137 puan) tarafından
Zaten 5 gün önce kayıt olmuşsun. yorumlarda başka nicklerle burdalar denilmişti. ya sensin yada bahsedilen yalaka yandaşları:)
(565 puan) tarafından
Ahahhaah :D insanların arkalarından konuşan biri olmaktansa üslupsuz olmayı yeğlerim. Biraz cesaretiniz olsun :) ayrıca bana üslupsuz diyenin paragrafa girişine bak :D
(1,137 puan) tarafından
Dedim ya hadsizlere iyi had bildiririm diye. Nasıl yorum yaparsan öyle karşılığını alırsın. Ayrıca ben bu yazdığımı kendisi burdayken yazdığı bir posta yorum olarakta yazmıştım. Gerçi sen biliyorsun zaten söylememe gerek yok :)
(565 puan) tarafından
Hah işte aynı noktadayız. Kim neyi hak ediyorsa o şekil di mi :D aynen aynen :D
(1,137 puan) tarafından
Senin gibi sahte hesaplardan yazanlara ne deniyor biliyor musun KORKAK:) Burdan kovalanmissin ne olduğun daha doğrusu ne olmadığın ortaya çıkmış :) Dayanamayıp sahte hesapla kim ne konuşuyor hala onu takiptesin o kadar boşsun yani.
(746 puan) tarafından
Kızlar bi sakin konuşun , farklı hesaplar açıp geri geliyolar dediklerinde inanmamıştım o kadar olay oldu gelmezler daha diye ama 5 gün önce katılan birinin doğa isimli birini hem tanıyıp hemde savunması bu denli haklı çıkarıyor geri geldiler diyen arkadaşı, canım sen doğayı nerden tanıyorsun da bu kadar savunuyorsun onunda o kişilerin içinde olmadığını nerden biliyosun mesela, hayır doğa kesin onlar gibiydi demiyorum bilmiyorum çünkü ama merak ettim 5 gün önce katılan sen nasıl eminsin bu kadar kaç yıllık burda dlan insanlar bu kadar emin olup savunmuyor defnedefne yada doğa AVM mi diyeyim artık
(1,137 puan) tarafından
Kader kesinlikle Doğa :) tabi açıklayacak yüzü yok orası ayrı :) Gidip 5 gün içinde verdiği cevaplara bak anlarsın zaten.
(2,259 puan) tarafından
Kendimi Arapça alt yazısız film izler gidi hissediyorum :D Hiçbir şey anlamıyorum :)
iyi olmaya calisiyorum sen napiyo
(3,437 puan) tarafından
Kızlar o grubun arasında doğa yoktu ya. O günkü mevzu onunla alakalı da değildi eğitmen ve arkadaşlarıydı onlar işte aklıma gelen İlknur dediler bahar dediler mürvet dediler yağmuru dediler yani eğitmeni.. ama doğa yoktu o isimler arasında..
(565 puan) tarafından
Neyden dolayı korkuyor olabilirim ya da yüzüm olmayabilir anlamıyorum :D
doga engelli ama neden engel almis bebde merak ettimde bilen yom
(4,978 puan) tarafından
Aynen kızlar haklı o isimler içinde hiç doğa geçmedi
(1,125 puan) tarafından
Doğa ile birkaç kez çatıştık ama genel olarak fikirlerini beğeniyordum. Her konuda aynı fikirde olmasam da en azından bir düşüncesi, yolu ve çizgisi vardı.
0 oy
(1,076 puan) tarafından
Ben gittim geldim sevmediğim kişiler yok o yüzden uygulama bana güzel geliyor :D
(228 puan) tarafından
Kimdin öncrden
(1,076 puan) tarafından
Kimsin derken nickim yine aynıydı Nur Ay
0 oy
(3,437 puan) tarafından

Gözde vardı kıvırcık onu merak ediyorum seviyordum yorumlarını falan:)

(3,437 puan) tarafından
Ay evet kullanıcı adını unutmuştum doğru hatırladın helal kız:) hamileydi giderken belki doğumu olmuştur.
(1,076 puan) tarafından
Sanki o budalardaydı yâ yanlış mi biliyorum
tarafından
Gozde sikildim zamannim olmuyo gibi konusuyodu son zamanlaf sonra bi daha girmedi
(3,437 puan) tarafından
İkinci bebek geldiyse zamanı hiç yoktur doğru:)
tarafından
Istemiyodu en son ama bilemiyorum
0 oy
(3,940 puan) tarafından
Hiç merak etmiyorum bir doğa vardı onu bayadir göremiyorum 
(1,076 puan) tarafından
Nickleri farklı bile olsa farkedilirler inanki
(590 puan) tarafından
Ban yemiş o arkadaş birisi öyle demişti ama konuyu bilmiyorum
(3,940 puan) tarafından
AA öylemi ondan görünmüyor demek. Nuray hocam sizde hoşgeldiniz bir ara yoktunuz :)
(1,076 puan) tarafından
Ben kendim hesabı sildirdim sıkıldım sürekli dedikodu sürekli kötülük baktım geldim yine temizlenmiş buralar :D
(3,940 puan) tarafından
Evet çok güzel oldu buralar :)
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Çoğu burada ama nicklerini bilmiyoruz.
(228 puan) tarafından
Beni taniyaniniz özelden yazin:))
(7,936 puan) tarafından
Ne dedin kız anlamadım :)
(228 puan) tarafından
Yani eskilerden biri varsa bulsun bni:)))
(7,936 puan) tarafından
Vardır tabi kız merak etme  :))
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Bende bırisini merak ettim ismi aklıma gelmiyo ama hamileydi fotoğraf çekimi yapmışlardı eşi kavga çıkartmış kendileri yapmışlar çekimi mavi bir elbise giyinmişti çekimde o da gitmiş galiba 
(7,936 puan) tarafından
Evet canım güzel bi bayandı geçenlerde geri gelmişti ama sürekli girmiyor sanırım.
(2,125 puan) tarafından
Hamileligini biliyorum cnm ama doğumdan sonrasını hiç takip edemedim denk geldiğinde bizde lafliyorduk öncelerden evet çok tatlı bir kadındır kendisi
(7,936 puan) tarafından
Zaten doğumdan bir kaç ay sonra gitmişti.
(2,165 puan) tarafından
Meltemi diyosun galiba eşinden şiddet görmüştü sonradan hiç daha post açtığını görmedim bende merak ettim bir ara
(3,603 puan) tarafından
Arkadaşlar meltem benim arkadaşım burdada ama naddir giriyor ve adı değişik sadece ama gayet iyi durumu oğlu da iki yaşına girecek çok mutlu bir sıkıntısı yok
0 oy
(9,922 puan) tarafından
E ben burdayım ya bende eskiyim 2019 dan beri varım:)
(228 puan) tarafından
Ahhss seni bliyorum canim
(1,076 puan) tarafından
Sen iyisin bu kötülerden bahsediyor
(9,922 puan) tarafından
Hıi kız ben sandım eskiler diyo kötü eskikerden bahsettiğini anlamadım:) Nuray teşekkürler bu arada♥️
(228 puan) tarafından
Ben kötü demedim eskiler nerde dedim
(1,076 puan) tarafından
Benim için o popi olan senin sordukların kötüydü
0 oy
(813 puan) tarafından
4 yıldır falan burdayım ama ismimi degistirdim 
0 oy
tarafından

Ben varım yılardır eskiler gitti yenileri de beni pek tanımaz  2018 yılından beri burdayım:)

0 oy
(746 puan) tarafından
Bi nazlı vardı ilk geldiğim zaman buraya baya bi olay kişiydi herkes laf edip saydırıyodu kıza hamile kalmaya çalışıyodu testlerini atıyodu noldu ona ya onu merek ediyorum bide hasibe miydi öyle biri vardı onu sevmiştim o yok
(7,936 puan) tarafından
Nazlı yine var.
tarafından
Nazlı dsha dün post açtı kız adetim gecikti tezt negatif diye sjsjsjsj
(746 puan) tarafından
Hadi yaa nasıl kaçırdım oda gidiyorum falan diyodu gitti sandımdı
tarafından
Her adet doneminde geri geliyor cnm. Sjsjsj
0 oy
(2,254 puan) tarafından

Eskiyim çok aktif değilim :)

0 oy
(22,096 puan) tarafından
Burdayım mervis ')

Sen mervissin dimi ')

Benim merak ettiklerim elhamdülillah vardı o birden yok oldu.

Gizemi özledim engel yemişti o hala kalkmamis

Buse vardı özledim onuda.
(1,121 puan) tarafından
Elhamdülillah ne iyi biri gibiydi ama dimi bende onu.merak ettim simdi güzel yorumları vardi
(22,096 puan) tarafından
Evet ya çok severdim onu :(
(1,121 puan) tarafından
Bide ikbal abla vardı ben onu da çok severim hep Bi abla gibi yaklaşırdı o nerelerde acaba
(22,096 puan) tarafından
O buralarda canım.benim ikosum♥️
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Bende 2021den beri burdayım kimseyi tanımıyorum bi tek laplusbelle ile cok konusuyoduk bi ara ama o  da kayıp 
0 oy
(6,240 puan) tarafından
Hiç merak etmedim cnk hiçbirini tanımıyorum 
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Ben 2020 den bu yana Burdayım ama çok kimseyi tanımam:))

İlgili sorular

0 oy
57 cevap 1,126 göst.
0 oy
6 cevap 258 göst.
11 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,624 göst.
0 oy
18 cevap 538 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,843 puan) tarafından soruldu

408,432 soru

12,271,535 cevap

37,605 kullanıcı

Kategoriler

...