+1 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (4,669 puan) tarafından

Kızlar çalışıyorum normalde bilenler bilir 3 aydır evdeyim raporluyum temmuz sonunda açık miyom ameliyatı oldum. Sorunlar vs evdeydim yarın nasipse iş başı yapcam . Kızım var 4 buçuk yaşında akşam anneannesine bıraktım annem bakıyor biraz bende biraz kendi evinde 15 dk mesafe evimle ( yanında dursun diyenler olacak elbet yorumda ama maalesef şartlar el vermiyor annemin de düzeni var ve ondan başka kimseye güvenemem ) 1 gün gidip bı gün gitmiyorum yanına iş çıkışı 

Neyse bıraktık geldik cadıyla kavga ederdik sürekli Didisir dururduk bide inatçı o kova ben terazi keçi gibi sürtüsür dururduk :D

Ama ev boş 2 saattir sessiz bazen diyorum ona yetimiyor muyum ? Onun bu yaşlarını yeterince değerlendirmiyor muyum. Evimiz kira kredi çektik o var ee seneye de okula başlıcak herşey masraf hersey okula gidince biraz kenarda bulunsun yada paramız yetsin de ona istediğini alalım diye 

Duygulandım işte biraz sizinle paylaşmak istedim <3

Biraz morale ihtiyacım var 

Çalışmak güzel ama bende isterdim durumum iyi olsun da kizcemi evde prenses gibi yetistireyimm:'(<3:'(<3

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çok yakınmış evin neden hergun gitmiyorsun
(4,669 puan) tarafından
Bazen yorgun oluyorum mümkün olduğunca hergun gitmeye çalışıyorum ama benim de evim de isim falan oluyor gidemiyorum bide çok sık gittim mi kalmıyor orda bu sefer zor oluyor eve getirdim mi babası vardiyalı çalışıyor gece de oldu mu orda kalıyorum da gündüz oldu mu zor oluyor erken gidiyor eşim 6 da kaldırmak zor oluyor onu
-Reklam-
0 oy
(4,669 puan) tarafından

Kızlar uyudunuz mu :'(

(139 puan) tarafından
Ben de çalışıyorum oğlum iki yaşında kaynanam bakıyor vicdanen kötüyüm ona yetemiyorum yorgun geliyorum takatim kalmiuo
(139 puan) tarafından
O oynamak istiyor ben de dinlenmek çalışan anne olmak çok zor
(4,669 puan) tarafından
Evet canım sorma o oyun gezmek istiyor bende 2 buçuk yaşında bıraktım vicdanım oyun oynuyor bazen

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 51 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (44 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 187 göst.
0 oy
13 cevap 200 göst.
0 oy
3 cevap 83 göst.

411,631 soru

12,391,914 cevap