Tabiki her şeyden önce iyi ki var ve çok şükür sağlıklı rabbim onları bizlere bağışlasın amiiiinnn. Sitem ettiğim için yazmıyorum linç yemeyelim şimdi aman aman Her yere tırmanır her yeri dağıtır iş yapmama izin vermez etegime yapışır tv izlemeyi de hiç sevmez o yüzden açsam da boş uyuduğu zaman da en fazla 1 saat ilerisi asla olmaz eee o 1 saate ne kadar iş sığar ki kızlar Allah aşkına Bende o uyanıkken yapabildiğimi yapıyorum o uyuduktan sonraya Allah kerim diyip onu yatırıp devam ediyorum ay ama erkek çocuğuyla hayat çok zormuş hahahahah kızım bebekken tv karşısından gelmezdi bile yanıma sizinkiler de böyle mi acabaa
Benim için tam tersi oğlumda hep rahat rahat oturuyorum kızımı büyütene kadar göbeğim çatladı dur kızım yapma kızım canın yanacak kızım düşersin kızım Oğlum da tv karşısında önüne ne versem yer beni çağırır anneee bitti diye kızımda yiyecek koysam onunla oyun oynar yerlere dökerdi
Valla son günlerde nasıl yol almam gerektiğini düşündüğüm bir konu. 3 yaşında ama salsam atma huyunu bırakmıyor işi bittiği oyuncağı atıyor. Yalnızken dinliyor da başkasının yanında dinlemiyor şıpa acaba diyorum yalnızken sınır koyduğum için mi yapıyor. Sınır koymasam dağıtıp bırakır oynamaz da toplu olunca oynuyor. Benimki o kadar değil ama artık dediğim gibi başkası gelince kuduruyor ama kendinden fena bi çocuk gelsin çıkar yanıma oturur Seninki kaç yaşında
Günaydın eksiği var fazlası yok inan bizim uykumuz da yok canımı alıyor
Dahada okullu olduk. Heleki Ödev yaparken gerisini sen düşün
404,748 soru
12,124,351 cevap
36,483 kullanıcı