0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (1,120 puan) tarafından

Tabiki her şeyden önce iyi ki var ve çok şükür sağlıklı rabbim onları bizlere bağışlasın amiiiinnn. Sitem ettiğim için yazmıyorum linç yemeyelim şimdi aman aman :D Her yere tırmanır her yeri dağıtır iş yapmama izin vermez etegime yapışır tv izlemeyi de hiç sevmez o yüzden açsam da boş uyuduğu zaman da en fazla 1 saat ilerisi asla olmaz eee o 1 saate ne kadar iş sığar ki kızlar Allah aşkına:woot: Bende o uyanıkken yapabildiğimi yapıyorum o uyuduktan sonraya Allah kerim diyip onu yatırıp devam ediyorum:) ay ama erkek çocuğuyla hayat çok zormuş hahahahah kızım bebekken tv karşısından gelmezdi bile yanıma :angel: sizinkiler de böyle mi acabaa 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim için tam tersi oğlumda hep rahat rahat oturuyorum kızımı büyütene kadar göbeğim çatladı dur kızım yapma kızım canın yanacak kızım düşersin kızım :D Oğlum da tv karşısında önüne ne versem yer beni çağırır anneee bitti diye kızımda yiyecek koysam onunla oyun oynar yerlere dökerdi:D

(1,120 puan) tarafından
Ay yok benimde oğlum öyle kızım da senin oğlan gibiydi  bu çocukta buyuyrne kadar benim göbeğim çatlayacak anlaşıldı
-Reklam-
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Aşkım kız çocuk hiç çocuk erkek çocuk çok çocuk 

Erkek çocuk evde beslenmez diye bişey var ya aynen öyle 

2 tane oğlum var huniyle dolaşıyorum düşün artık 

Herşeye rağmen iyiki varlar iyiki bizimle 
(1,120 puan) tarafından
Valla doğru diyosun:)) tabiki iyiki varlar bu hallerini çok özleyeceğim biliyorum ama yine de bazen çıldıracak gibi oluyorum:)
(730 puan) tarafından
Kızınız yok heralde kızlar daha yaramaz erkek çocukları daha sakin
(1,794 puan) tarafından
Tabii insan çıldırıyor bazarn
(1,794 puan) tarafından
Kızım yok ama etrafımdaki kızları görünce erkek çocuğunun daha yaramaz olduğunu gördüm
(730 puan) tarafından
Fark etmiyor inanın bazı erkek çocukları daha akilliyken kız cocuklari daha yaramaz oluyor ya da tam tersi tamamen çocukla ilgisi var
0 oy
(2,240 puan) tarafından

Valla son günlerde nasıl yol almam gerektiğini düşündüğüm bir konu. 3 yaşında ama salsam atma huyunu bırakmıyor işi bittiği oyuncağı atıyor. Yalnızken dinliyor da başkasının yanında dinlemiyor şıpa :D acaba diyorum yalnızken sınır koyduğum için mi yapıyor. Sınır koymasam dağıtıp bırakır oynamaz da toplu olunca oynuyor. Benimki o kadar değil ama artık dediğim gibi başkası gelince kuduruyor ama kendinden fena bi çocuk gelsin çıkar yanıma oturur:D Seninki kaç yaşında 

(1,120 puan) tarafından
Benimki 1.5 yaşında en sevdiği aktivite tirmanmak oyuncakta oynamaz hiç
(2,240 puan) tarafından
Kız zamanla değişir belki daha küçükmüş. Benimki büyüdükçe kuduruyor gibi ya hayırlısı. Dayısı öyleydi bu da her şeyiyle dayısı gibi zaten burçları da aynı doğum günleri çok yakın
0 oy
(3,741 puan) tarafından

Günaydın eksiği var fazlası yok inan bizim uykumuz da yok canımı alıyor 

(1,120 puan) tarafından
Vallahi bizimde:( uyku konusunu artık saymıyorum alıştım sanırım
(3,741 puan) tarafından
Gece 1 gibi uyanıyor sabah 7.8 lere kadar ayakta
(3,741 puan) tarafından
Kaç yaşında oğlun
0 oy
(7,206 puan) tarafından

Dahada okullu olduk. Heleki  Ödev yaparken gerisini sen düşün :angel:

0 oy
(730 puan) tarafından
Kız bebekler daha yaramaz bence 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 26 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Serap37 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
5 cevap 66 göst.
3 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 55 göst.
3 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu

404,748 soru

12,124,351 cevap

36,483 kullanıcı

...