7 senelik evliyim, evlenirken yemek yapmayı bilmiyordum evlendikten sonra öğrendim. Ben kendi yaptığım yemekleri hiçbir zaman lezzetli bulmuyorum mesela, kendim yaptığım için mi bilmiyorum ama başkasının hazırladığı yaptığı yemek bana daha lezzetli geliyor. Ama eşim şu 7 yıllık sürede hiç eleştiri yapmadı, beğenmediği şeyler illaki olmuştur ama asla söylemedi. Hatta ben hep diyorum yemek güzel olmamış diye, yoo çok güzel diyip yiyor. Ama eminim beğenmediği zaman da oluyordur, ha kızamam da olabilir ama bu durumu bana hiç yansıtmıyor. Aksine sürekli yaptığım yemekleri övüyor, çok güzel yemek yapıyorsun der.
Ben böyle bir durum yaşamadım ama şu garibime gitti anlattığınız şeyde, yani eşiniz 1 kere bile mi yemek sevmedi. Her gün yemek yapıyorsunuz illa bir tanesi damak tadına uymalı ya makarna yapsanız bile onu iştahla yemiş olması lazım açken. O garibime gitti benim. Ama sizi kırmayarak söylemeye çalışmış bir şey diyemem fakat insanın 1 günde mi yediği şeyden tatmin olmaz? Ben kendi yaptığım yemeği beğenmiyorum ama arada lezzetli güzel geldiği de oluyor. Acaba eşinizin standartları mı çok yüksek? Dışarıda, lokantada, misafirlikte yemek yerken nasıl yine aynı iştahsız mı? Bir de ne kadar kötü yemek yapabilirsiniz ben kötü yemek yaptığınıza inanmıyorum. Eşinizin damak tadında bence bir problem var ya da standartları aşırı yüksek