0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından
Kızlar bugünün anlık sorusu benden olsun doğumdan sonra kilolarınızı kaç ay içinde verdiniz ödeminiz olsun nekadar sürede toparladınız ben doğuö yapalı 1 ay oluyor hamile kaldıgım kilodayım ama ters giden bir şeyler var :)))) olan kıyafetlerm bana olmuyor rakam aynı ama vücut farklı yandan çok büyük gögüs lü duruyorım haliyle buda benim yukarı kısımdan kilolu gösteriyor toparlıcaz inşllh sizde durumlar nedir

10 Cevaplar

0 oy
(5,917 puan) tarafından
Ben doğurduğum gibi kilo verdim bedenimin toparlanmasi 10 gün sürdü şaka gibi ama gerçek ama bazen diyorum ki keşke kilo vermeseydim 
-Reklam-
0 oy
(6,352 puan) tarafından
ben dort gunde verdim aldigimi. ama dedigin gibi vucut toplamasi baya suruo. adet 8 bucukuncu ay oldum. 9 aydan sonra normale dondum adet olmadan pof pif sistim
0 oy
tarafından
Toparlarsin cnm 

Öncelik bebeğe süt lazım bebege')

6.ayindan sonra spor yaparak sagkiikli beslenerek kilo verebilirsin
0 oy
(1,778 puan) tarafından
68 kiloyla hamile kaldim 80 kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra 6. Gün eski kiloma dönmüştüm şimdi bebegim 4 aylık olacak 62 kiloyum göğüsler biraz toparlandı ama benim de kalça geniş o da doğumda kemikler açılıyormuş geri toparlanması 2 yılı buluyormus bulmaz insallah
0 oy
(755 puan) tarafından

İnşallah toparlarız. Bugün 17 gün oldu doğum yapalı. 73 le doğurdum şu an 66 yım. Hamile kaldığım kilodayım. Boy küçük olunca kilo ister istemez belli oluyır :D ve evet kıyafet konusunda nedense ben de öyleyim

0 oy
tarafından
Valla canim bende de surum ayni.. kilom 3 kilo fazla sadece onu da göğüslere  veriyorum..ama sanki bedenimde farklilik var..eskiden sıkıydı kaslarim ama degil artik
0 oy
tarafından
Doguma girdigimde 55 kilotdum sobra tartilms firsati bulamadim 40im ciktiginda 48 kiloya dusmustum 3600 dogdu cocuk esi suyu derken buyuk kismi dogumda gitmis belliki sezeryan gobegim kalmisti ama hic sarmadim ben zaten zayıfım sararsam sirtima yapisir dedim suan oglum 2 bucuk yasinda uzunca bi zamandir da 44 kiloda sabitim tabi memeyi falan da kestim onunda faydasi var ama benim kıyafetlerim hic sikibti olmadi hep bol giyinirdim zaten bi son zamanlar bi kac tanesi olmadi dogurunca o da duzeldi zaren 
0 oy
tarafından
68 le hamile kaldim ilk 3 ayda 63 kiloya dustum bulantidan doguma girerken 77 kiloydum 20 gunluk lohusayim 64 kiloyum
(135 puan) tarafından
Bende 66 ile hamile kaldım bulantıdan 60 a düştüm doğuma girerken 76ydım 33 günlük lohusayım 64 kiloyum bende ama kilolu gözüküyorum hamile kalmadan önce ki kilom dan da azım ama hamileyken daha zayıftım değişik bir döngü
0 oy
(3,072 puan) tarafından
Dogumdan 3 5 gun sonra kendi kiloma bisi yapmadan dustm ama ondan sonra grlen kilolar dogudman degil malesef annem beni iyi besledi 40 gun boyunca da herseyimle ilgilenince az harket sonucu bi kilo aldm daha da veremedm
0 oy
(2,939 puan) tarafından
70 ile hamile kaldım 76 ile doğuma gittim. 3.sene sonunda 90ı gördüm :D şimdi 65im şükür. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 209 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde VB. (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 198 göst.
+1 oy
16 cevap 128 göst.

412,636 soru

12,423,020 cevap

45,315 kullanıcı

Kategoriler