Hamileliğinizde çocuğunuza ismi kaç günde buldunuz 7 aylığım hala bulamadım ben
Cinsiyet kesin belli olduktan sonra eşimle ortak karar verip bulduk kızımdada oğlumda 2 isim koyduk 1 ismi ben diğer ismide eşim koydu
Kızımın adı Derin Alya
Oğlumun adı Yiğit Aybars 1 ay sonra doğacak🩵🥹
Cinsiyeti belli olduktan sonra karar verdik . Babam Ulaş ismini çok istiyordu eşimin de şehit abisi var Allah rahmet eğlesin zafer düşünüyorduk sağolsun eşim kırmadı iki isimli oldu.
2 çocuğum var. İkisinin isimlerini de doğuma 1 hafta kala artık koymamız gerek diyerek bulmuştuk. Hatta kızımda doğuma 2-3 gün kalmıştı öyle kesinleştirdik.
Hamileligimi duyduğum gibi ismini verdim. Öyle de doğdu şükür.
İki çocuğumda da 8.ayda falandı bulduk. Hatta nasıl bulduğumuzu da söyleyeyim 😸 eşim önlü arkalı belki 6-7 sayfa kız-erkek isimlerini çıkarttı. İçlerinden eleme yapa yapa karar verdik.
29 haftalik hamileyim hala bulamadık
Kahvaltıda otururken kız olursa isim kesin de erkek olursa dedik kahvaltıdan kalkana kadar bulduk. kesin demedik daha güzelini bulursak değerlendiririz dedik ama ilk bulduğumuz oldu Selim <3
Son oğlumda 7 aylık felandım eşim hep Muhammed Zahid diodu bende baya tmm deyip kabul etmiştim hatta herkes öyle söyledik
Ama içime sinmedi bir türlü çok ağır geliyordu Zahid ismi.eşime içime sinmedi Enes mi olsa acaba dedim eşimde biraz onu zor kabul etti ama sonunda
Muhammed Enes oldu.20 aylık şimdi bıdığım
Oğlumda cinsiyet belli olur olmaz belirledik.
Kızım dogsuktan 5 gün sonra karar verenildik 😁
6 aylıkken cinsiyetini öğrendik kimlik çıkartacağımız zaman son kararı verdik eşim aradı 3 isim arasında kaldık üçünü de saydı bende söyledim son mu son dedim ve direk söyledi bu arada biz hastanedeyken çıkartmıştı kimliği
Dogumdan iki ay oncesine kadar ayrilma asamasindaydik. Isim belirlememistik
Dogumfa bile sordular bebegim adi ne diye . Genuz belli degil dedim
Sadece soyadini yazdilar. Dogumdan 1_ 2 sat sonra isim koyfuk
Cinsiyeti belli oldu 2 saat içinde karar verdik
İki kızımda da rüyamda hem cinsiyetlerini hemde isimlerini gördüm
Evlenmeden once oglum olursa metehan koymak istiyodum. Oglumu ilk ogrendigimizde bi suru isim dusunduk ama yine de metehan koyduk 5 aylik falandi karar verdigimizde. Ikinci oglumu buyuk oglum koydu :) cinsiyeti ogrendikten sonra batuhan dedi oyle koyduk.
arkadasimin büyük oglu batuhan küçüğü metehan ☺️
Aaa ne guzel bi tesaduf :)
Yeni evliyken istagram da denk gelmişti kızımın adı bu isim kime ait biliyor musunuz diye soru şıkları var dı bende bilmiyorum cvp ne baktım hoşuma gitti eşime dedim hı mı dedi sonra kimliğe yazdırmış gelmiş BERRE❤️
Bana hiç bir isim güzel gelmiyor ya kulağım ağzım alisamayacak gibi geliyor neden acaba
ben bekarken hazirlamistim☺️
1,499,812 soru
24,496,098 cevap
357,984 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın